Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Birde bir sonraki ay için şimdiden içini karartmıssın önce senin umudun olucakki rabbimde nasip etsin allah de ötesini bırak tatlım

Kızlar destekleriniz icin teşekkür ederim elimden geleni yaptım dua da ettim artık iyileşir iyileşmez doktora gidicem hakkımızda hayırlısı hepimizn

Selam kızlar bende 2 aydır deniyorum bu cuma doktora gidicem yumurta takibi yapıcam doktor bana ilişkiden son 20 dk kesinlikle yataktan kalkma dedi bilginiz olsun sizinde

Selam kızlar bende 2 aydır deniyorum bu cuma doktora gidicem yumurta takibi yapıcam doktor bana ilişkiden son 20 dk kesinlikle yataktan kalkma dedi bilginiz olsun sizinde
Canım bende pko luyum buna rağmen gittim 1 yıl geçmeden bişey yapamayız dediler hormon testi ve ultrasona girdin engel yok deyip gönderdiler

İki ay çok erken niye kendini strese sokuyon canım yumurta takibi falan.Allah isteyen herkese tez zaman da versin de

İki ay çok erken niye kendini strese sokuyon canım yumurta takibi falan.Allah isteyen herkese tez zaman da versin de
Özellikle onun için gitmedim canım rutin kontrole gittim kist çıktı o yüzden adetten 8 gün sonra gel hem kiste bakalım hemde yumurtlamaya dedi birden gelişen birşey yani canım

Canım bende pko luyum buna rağmen gittim 1 yıl geçmeden bişey yapamayız dediler hormon testi ve ultrasona girdin engel yok deyip gönderdiler
yumurta takibiyle 1 yılın ne alakası var canım benim doktorum hiç öyle birşey demedi

yumurta takibiyle 1 yılın ne alakası var canım benim doktorum hiç öyle birşey demedi
Bende anlamadım herşey normal hiç bişey yapamayız bir yıl gecicek sonra değerlendircez dedi. Büyük doğum hastanesine gittim belki de onlar için basit geldim ilgilenmediler

Bende anlamadım herşey normal hiç bişey yapamayız bir yıl gecicek sonra değerlendircez dedi. Büyük doğum hastanesine gittim belki de onlar için basit geldim ilgilenmediler
Bende muayene oldum rutin kontrole geldiğimi aynı zamanda 2 aydır bebek istediğimi söyledim doktorum muayene etti yumurtalıklara baktı rahime falan baktı herşey normal dedi sadece 1 tane kistin var onun için gel yine hem kiste bakalım hemde yumurtlama takibine bakalım dedi bide folik asit kullanmamı söyledi hiç 1 yıl muhabbeti geçmedi canım 3 şubatta tekrar gidicem işte sende başka doktora git istersen yumurtlama takibi zahmetli bir iş değil çünkü

Bende evlendikten sonra ki ilk ay gitmistim kontrol ammacli hani herhangi bir sorun var mu diye kist falan doktor alttan kontrol etti hic bir sorunun yok en kisa zamanda hamile kalirsin ama 1 yil icinde hamile kalmazsan tekrar goruselim dedi folic asit almaya basladim dunde keciboynuzu ozu aldim esimle kullanmaya basladik sonrasinda bende o ay kimyasal gebelik yasadim ins bundan sonra saglikli bebeklerimiz olur

Aynen canım. Burun ameliyatı olcam bi kaç ay ara vercem bebiş denemelerine artık ondan sonra giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…