- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.011
- 158
- Konu Sahibi yediverenim
-
Doğru söylüyorsun canım. Ben sadece 2 aydır istiyorum bebek sıkıntım sabırsızlık galiba ,hayırlı zamanı Allah bilir hepimiz için.Aylarca yıllarca deneyenler var İnşallah benimle birlikte tüm isteyenlere bu yıl sürpriz bir yıl olsun..Birakin belirti olmasin supriz sekilde gelsin bebeginiz cunku butun belirtileri yasayip sonra olmadiginizi ogrenmek daha kotu olur emin olun
Amiiiiin canım inşallah mesala 1 buçuk yıldır uğraşan ben varımDoğru söylüyorsun canım. Ben sadece 2 aydır istiyorum bebek sıkıntım sabırsızlık galiba ,hayırlı zamanı Allah bilir hepimiz için.Aylarca yıllarca deneyenler var İnşallah benimle birlikte tüm isteyenlere bu yıl sürpriz bir yıl olsun..
Merhaba canım mutlaka doktora gitmişsindir o zaman, hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen mi olmuyorAmiiiiin canım inşallah mesala 1 buçuk yıldır uğraşan ben varım
Benim 5 .nde batim belim ağrıdı zorladı beni bugun batmalar da var bakalım adet de olabilirKelebekcikk34
Canım bence akışına bırak stres olunca her ay düşünce hiç olmuyor ben akışına bırakıyorum ne zaman eşimle istersek o gün olur ilişki sırf çocuk için yapmıyoruz istiyoruz ama oluruna bıraktık regli den sonra oldu şuan bir haftadır hiç içimizden gelmiyor zorla da çocuk için yapmıyoruz birde yumurta tembeligi var bende ona rağmen akışına bırakıyorum hep
Hmm anladım canım bekle az kalmış zatenBenim 5 .nde batim belim ağrıdı zorladı beni bugun batmalar da var bakalım adet de olabilir
Canım bencede sürekli düşünme herkes önemli olan psikoloji düşünmediğiniz ay hamile kalıyosunuz diyolar (ki bende senin gibiyim hep aklımda) bende soğan kürüne başladım 2. Gün bıraktım ilk ay çok kafaya takmıştım bu ay biraz daha rahatım bidahaki ay umursamıcam herldeKızlar selamlar benim adetim biteli 2 gün oldu daha ay yeni başlıyor bu ay ruh halim aman gene olmuyor nasılsa gene olmucak hali...
İnsan özeniyor bian evvel bu mutluluğu yaşamak istiyor...ama elden bişey gelmiyor rabbim ol demeden olmuyor...soğan kürü yapcam diyodum valla onu yapmak bile içimden gelmiyo aman herşey olcağına varıyor diyorum artık
Sıkıntımız var malesef canım mirfoloji bozukluk sperm eksikliği hızının azlığı varsa var yaniMerhaba canım mutlaka doktora gitmişsindir o zaman, hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen mi olmuyor
Gerçekten bir önerisi olan varsa söylesin benimde çok ciddi ihtiyacım varKızlar bende hep çocuğu olan arkadaşlardan şunu duyuyorum : hangi ay düşünmeden yaptılarsa ya da aman boşver deyip ara verdikerse o ay olmuş çocuk. Ama gel gör ki bu düşünceyi aklımazdan nasıl çıkarıcaz ki çıkarabilen varsa önerileni bekliyorum
Bence pozitif canım tekrar yap ama tam net değilKızlar ovi testim böyle mi olması gerekiyordu
Bak size hoş bir örnek vereyim...Kızlar bende hep çocuğu olan arkadaşlardan şunu duyuyorum : hangi ay düşünmeden yaptılarsa ya da aman boşver deyip ara verdikerse o ay olmuş çocuk. Ama gel gör ki bu düşünceyi aklımazdan nasıl çıkarıcaz ki çıkarabilen varsa önerileni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?