Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Vallahi bende kafayı yemiş durumdayım nasıl çıkabiliriz bu ruh halinden bilmiyorum önümüzdeki hafta başı işe başlı cam ama orada işe adapte olamıyorum

Benimde öyle bir sürü örnek var tedaviye başlayan sonra olmayan ve sonra başka bi telaş halindeyken ihtimal yok derken hamile kalan. Normalde çalışıyodum ben 2 ay oldu istifa edeli. Bebiş olur diye işte bakmıyorum. Bu gidişle ben iş bulcam bebiş olcak

Bn de 4 gün kala test yaptım negatif dün belimde karnimda olan ağrılarım yok. Adet olma psikolojisine girmek zorundayım galiba

Arkadaşlar merhaba başka bir başlığa daha yazdım aynı mesajımı, alternatif cevaplar arıyorum ona göre değerlendireceğim , size de danışayım kendim anlam veremedim. benim bat 4 şubat ama dün geceden beri ovulasyon akıntısına benzer yumurta akı kıvamında bir akıntım var. adete bu kadar yakın tarihte yumurtlamam mümkün mü ? bu ay sattan sonra ilk kez oldu bu, bu ay akıntısız yumurtladım herhalde diyordum... ben normalde bu akıntıdan 14 gün sonra adet oluyorum. şimdi yumurtluyorum desem 14 gün sonrası şubatın 13 oluyor ki bu da sat ın 39 gün sonrasına tekabül ediyor. ben 30 günde bir oluyorum normalde, siz ne diyorsunuz neye yormalıyım bunu?

Yumurtlaman gec olmus olabilir bu gunleri degerlendir bence

merhabalar, ben de uzun süredir okuyup duruyorum burda yazılanları. bende sizinle durumumu paylaşmak istedim.hazıran ayında kimyasal gebelik geçirdim. sonraki aylar korunmadık ama özellikle çocuk yapmak için de çaba sarfetmedik taki geçtiğimi aya kadar. 2 aralıkda adet oldum ve o ay ovulasyon günlerine denk getirerek düzenli olarak ilişkiye girdik. maalesef 1 ocakta ta yine adet oldum. bu ay yine denedik 29 ocakta adet olmam gerekiyordu ama olmadım. diğer aylardan farklı olarak adetime 4-5 gün kala adet belirtilerim başladı normalde adet olacağım gün hatta adet olduğumda kasıklarım be belim ağrırdı. şimdi de adetim 2 gün geçti ve hala adet olacakmışım gibi ağrıyor belim ve kasıklarım. bir de yarım saat arayla adet oldum diye lavaboya gidiyorum ama yok. sadece sıvı yapışkan olmayan akıntım var. inşallah bu ay hepimiz hamileyizdir.

Tatlım gününde 2 gün geçmiş bence bir test al yap arabalardan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…