- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi yediverenim
-
Evet pozitif aman ne olur gebelik testindede böyle çizgiler olsa hıhKızlar ovi testim böyle mi olması gerekiyordu
Vallahi bende kafayı yemiş durumdayım nasıl çıkabiliriz bu ruh halinden bilmiyorum önümüzdeki hafta başı işe başlı cam ama orada işe adapte olamıyorum@Alevcicekestherr valla haklısınız kızlar... her yumurtlama umut motivasyon sonra ay hamilelik belirtisimi tribi ilaç bile içemezsin vicdanen ee sonra kırmızılar...benim ilk bebeğim 9 ay sonra oldu onu kaybettim şimdide 4 aydır korunmuyoruz bekliyoz bakalım...iyi şeylere güzel haberlere cok ihtiyacım var...panik atak oldum bide üstüne berbat günler geçirdim.Anti depresana başlamamak için direniyorum şuan oda yine hamilelik düşündüğüm için...ah ah herkes aynı kızlar hepimiz yatağa yattığımızda aynı şeyleri düşünüyoruz anlıyacağınız.
H Hatichatice4353 sende sıkma canını canım... öyle diyolar sonra hamilelik oluyor. Benimde oldu mesela sebepsiz yerede hamile kalamayan cok kişi var.bahane işte
Aranızda hiç aşılama yaptıran varmı kızlar doktor aşılama tavsiye etti ama yaptıranlardanda tutanını görmedim tavsiye etmiyorlarVallahi bende kafayı yemiş durumdayım nasıl çıkabiliriz bu ruh halinden bilmiyorum önümüzdeki hafta başı işe başlı cam ama orada işe adapte olamıyorum
Benimde öyle bir sürü örnek var tedaviye başlayan sonra olmayan ve sonra başka bi telaş halindeyken ihtimal yok derken hamile kalan. Normalde çalışıyodum ben 2 ay oldu istifa edeli. Bebiş olur diye işte bakmıyorum. Bu gidişle ben iş bulcam bebiş olcakBak size hoş bir örnek vereyim...
Ben bekardım o zamanlar daha kuzenim bebeği olmadı 2 sene o kadar cok istiyorduki oda şuanki halimiz gibi bizim...onlarında ciddi bi sorunda yoktu yani engel olan...hamile kaldığı ay kendiside şok oldu.
Çünkü o ay tayinleri çıktı 1 ay boyunca taşınma telaşı sayesinde bu ay olmaz dediği ay hamile kaldı.O ay odak noktası bebek değil ev ve taşınmaydı işte böyle :)
Ama ben henüz bunu beceremedim becersem aşağıda takvim olurdu :
İnşallah oda olacak canım hepimizdeEvet pozitif aman ne olur gebelik testindede böyle çizgiler olsa hıh
Allah yardımcınız olsun canım pes etme ben olacağına inanıyorumSıkıntımız var malesef canım mirfoloji bozukluk sperm eksikliği hızının azlığı varsa var yani
Inşallah canımAllah yardımcınız olsun canım pes etme ben olacağına inanıyorum
Ay ne güzel resim atsana bakalım biz de bn de 5 inde.ayrıca korkma birşey olamıcak inşallahayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti bat 3 subatti cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Kan verdin mi canım inşallah hamişsindirayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti bat 3 subatti cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Yumurtlaman gec olmus olabilir bu gunleri degerlendir benceArkadaşlar merhaba başka bir başlığa daha yazdım aynı mesajımı, alternatif cevaplar arıyorum ona göre değerlendireceğim, size de danışayım kendim anlam veremedim. benim bat 4 şubat ama dün geceden beri ovulasyon akıntısına benzer yumurta akı kıvamında bir akıntım var. adete bu kadar yakın tarihte yumurtlamam mümkün mü ? bu ay sattan sonra ilk kez oldu bu, bu ay akıntısız yumurtladım herhalde diyordum... ben normalde bu akıntıdan 14 gün sonra adet oluyorum. şimdi yumurtluyorum desem 14 gün sonrası şubatın 13 oluyor ki bu da sat ın 39 gün sonrasına tekabül ediyor. ben 30 günde bir oluyorum normalde, siz ne diyorsunuz neye yormalıyım bunu?
Canim ben yurt disinda yasiyorum burda oyle kanda bakmazlar hergum tekrarlicam testiKan verdin mi canım inşallah hamişsindir
Kan testi yaptır canım hemen hayırlı haberlerini bekliyoruzayy kizlarr az once test yaptim hayalet cizgi cikti bat 3 subatti cok heycanliyim 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim yine olmaz insallah cok korkuyorum
Tatlım gününde 2 gün geçmiş bence bir test al yap arabalardan kurtulmerhabalar, ben de uzun süredir okuyup duruyorum burda yazılanları. bende sizinle durumumu paylaşmak istedim.hazıran ayında kimyasal gebelik geçirdim. sonraki aylar korunmadık ama özellikle çocuk yapmak için de çaba sarfetmedik taki geçtiğimi aya kadar. 2 aralıkda adet oldum ve o ay ovulasyon günlerine denk getirerek düzenli olarak ilişkiye girdik. maalesef 1 ocakta ta yine adet oldum. bu ay yine denedik 29 ocakta adet olmam gerekiyordu ama olmadım. diğer aylardan farklı olarak adetime 4-5 gün kala adet belirtilerim başladı normalde adet olacağım gün hatta adet olduğumda kasıklarım be belim ağrırdı. şimdi de adetim 2 gün geçti ve hala adet olacakmışım gibi ağrıyor belim ve kasıklarım. bir de yarım saat arayla adet oldum diye lavaboya gidiyorum ama yok. sadece sıvı yapışkan olmayan akıntım var. inşallah bu ay hepimiz hamileyizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?