- 20 Eylül 2016
- 17
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi yediverenim
-
adetime 2 gün kala yaptım negatiftiTatlım gününde 2 gün geçmiş bence bir test al yap arabalardan kurtul
Yaaa e nasıl kesin öğrenceksinCanim ben yurt disinda yasiyorum burda oyle kanda bakmazlar hergum tekrarlicam testi
Bekliceksin canim hatta 8 haftalik olana kadar doktor bile bakmaz 8 haftaya kadar beklicen burasi boyle cins yani oyle kafana gore gidip kan veya ultrason falan yaptiramiyonYaaa e nasıl kesin öğrenceksin
Aaaa çok kötü bir durum peki hamile olduğu nasıl anlicaksın gebelik testini sürekli tekrarlayarakmı saçma bir durum biz bu konuda çok rahatız vay zamanı gelmeden bile anlayabiliyoruzBekliceksin canim hatta 8 haftalik olana kadar doktor bile bakmaz 8 haftaya kadar beklicen burasi boyle cins yani oyle kafana gore gidip kan veya ultrason falan yaptiramiyon
Gebelik testi pozitifse bekliyosun canim 8 haftaya kadar onlar icin idrar testi daha onemli burda oyle gebeligi jesinlestirme yok turkiyede olsaydim hemen kan testi yaptiridimAaaa çok kötü bir durum peki hamile olduğu nasıl anlicaksın gebelik testini sürekli tekrarlayarakmı saçma bir durum biz bu konuda çok rahatız vay zamanı gelmeden bile anlayabiliyoruz
Bazı hormonlardan felan pozitif çıkıyo ya düşünsene öyle olsa 2 ay boyunca hamileyim sancaksın sonra bi gitceksin yok herkes şok olurGebelik testi pozitifse bekliyosun canim 8 haftaya kadar onlar icin idrar testi daha onemli burda oyle gebeligi jesinlestirme yok turkiyede olsaydim hemen kan testi yaptiridim
Gerci sizin testler bize göre daha kalitelidir ozaman. Bazen hamil olmadığın halde pozitif çıkıyoGebelik testi pozitifse bekliyosun canim 8 haftaya kadar onlar icin idrar testi daha onemli burda oyle gebeligi jesinlestirme yok turkiyede olsaydim hemen kan testi yaptiridim
Ben ilk kizimdada test pozitifti ve 10 haftaya kadar bekledim sonra kalbini falan duyduk ama ben burda hic duymadim testlerin yanildigini pozitifse hamilesindir kana falan gerek duymazlarBazı hormonlardan felan pozitif çıkıyo ya düşünsene öyle olsa 2 ay boyunca hamileyim sancaksın sonra bi gitceksin yok herkes şok olur
Aynen canım. Ben burda bile kaç kişiyi gördüm pozitif çıkıpta sonra negatif çıkanBen ilk kizimdada test pozitifti ve 10 haftaya kadar bekledim sonra kalbini falan duyduk ama ben burda hic duymadim testlerin yanildigini pozitifse hamilesindir kana falan gerek duymazlar
Seni umutlandırmim ama olabilir canım bunu birçok kişiden duydum devamı gelmezse kan testi yaptır canımArkadaşlar lütfen yardım edin adetim 2 gün geçti ve 2-3 saat önce sadeceye peçeteye kahve rengi akıntı geldi bi daha da bişey yok. Adetim başlasa aşırı kanamayla başlar genelde. Sizce nedir bu. Yerleşme kanaması olabilir mi?
Ay inşallah gelmez. İçim içeme sığmıyor şuan. Hayali bile çok güzel :)Seni umutlandırmim ama olabilir canım bunu birçok kişiden duydum devamı gelmezse kan testi yaptır canım
Leke ne zaman geldi ne zaman kesildi canımAy inşallah gelmez. İçim içeme sığmıyor şuan. Hayali bile çok güzel :)
Inşallah devamı gelmez bekle birkaç gün devamı gelmezse kan testi yap canımAkşam üzeri 5 gibi lavaboya girdim hiç bişey yok peçeteyle bi sildim kahve rengi akıntı ama adet dönemindeki gibi deil. Açık kahve rengi. Sonra az önce yine girdim baktım çok çok az kalıntı gibi yine geldi açık kahve bi akıntı okadar.
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım bende meraktayım inşallah vardır bebişinİnşallah canım çok teşekkür ederim ilgin için Kan testi yaptırcam Perşembe'ye kadar gelmezse
İnşallah canım rabbim bana ve isteyen herkese versin inşallah en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin. Mutlaka yazıcam sonucuHayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım bende meraktayım inşallah vardır bebişin
Canım maalesef adet oldum. Bu yaşıma kadar ilk defa böyle oldu şoktayım Şuan. Ne yapmam lazım gerçekten anlamıyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk denememizde olmuştu. Şimdi de hemen olacakmış gibi umutlanıyorum ama maalesef sonuç yine hüsran :'(Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum canım bende meraktayım inşallah vardır bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?