- 20 Eylül 2016
- 17
- 6
- 1
- 37
- Konu Sahibi yediverenim
-
İnşallah canım. Artık bende 4 martı beklicem. İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeMerhabalar benimde batım 2 Mart. Bu ay denedik bekledik ama olmadı adetim şuan. İsteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Burda birbirimize destek oluyoruz. Ben vajinismustum ve forum sayesinde bunu aştım. Hiç yazmadım ama günlerce takip ettim yazılanları. İnşallah bu ay müjdelerle moral buluruz.
Olur canım kendini üzme inşallah bir sonraki ay olurCanım maalesef adet oldum. Bu yaşıma kadar ilk defa böyle oldu şoktayım Şuan. Ne yapmam lazım gerçekten anlamıyorum. Kimyasal gebelik geçirdiğimde ilk denememizde olmuştu. Şimdi de hemen olacakmış gibi umutlanıyorum ama maalesef sonuç yine hüsran :'(
İnşallah canım. Artık bende 4 martı beklicem. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Inşallah güzel haberlerle gelir canım o psikolojiyi çok iyi bilirimİnşallah canım benim eşim varikosel hastası. Yarın kontrole gidicek inşallah güzel çıkar sonuçlar. Eylülde spermiyogram yaptırmıştı ben kadın doğuma gittiğimde göstermiştim ileri hareketliliği biraz yavaş ama gebeliğe engel değil demişti. Ama idrar yolundan enfeksiyon yaşayıp ürolojiye gittiğimde eşimin sonuçları gösterdiğimde pek de güzel konuşmadı. O yüzden randevu aldı bakalım bi gitsin hayır olsun.
Canım benimde aynı gün senle benim de bir kaç gündür beyaz akintim var sol kasigimdada ara ara vuruyor ağrı hafiften ama dün akşam sadece çok şiddetli attı birden ağrı ayağa kalkınca bel ağrı iş falanda var bir haftadır goyusler sis fazla ağrı yok ama bilinmez belirtiler yaşayıp regli olanlar var o yüzden günüm geçene kadar beklicemKizlar benim bat 8 subat normalde kupkuruydum bugun peynir kesigi gibi cok az ama bi akinti geldi elime usutmeden kaynakli falan midir sizce
Anladım canım sorunca akıntıyi söylemek istedim bendede var ama herkesde olup adet olanlar var diye:)) bende o yüzden umitlenmek istemiyorum akısina bıraktımBenim gece ay tum belirtiler vardi mide bulantisi yanma kasikta belde agri hamile olduguma kesin gozuyle bakiyordum ama tam gununde adet oldum o yuzden artk hic bir belirtiyi onemsemiyorum
Inşallah güzel haberlerle gelir canım o psikolojiyi çok iyi bilirim
Bat 3 subat olan arkadaslar hic test yaptinizmi ben sabah yaptim ikinci cizgi silik cikti sizler ne durumdasiniz hamile cikan veya silik cizgi cikan varmi
Merak ettim naptn canm . ben artk bekliyorum ayn 15 ni kısmetNe güzel Canm sevindim senin adına inşallah tutar sende en fazla ikiz olma olasılığı var bende altıza kadar yolu var çok kararsızım ne yapabileceğim konusunda
Benimde 14 le 15 arası insallh olur hepimiznEn iyisi akisina birakmak canim cok zor ama yapacak bisey yok ins bu 14 subata en guzel hediyeyi veririz eslerimize
Ben kullandim doktorum gecikirsen ve negatifse gel dediKloment kullanan bayanlar bu ilaç adeti geciktiriyormu yardım lütfen bu ay ilk kez kloment kullandım ve adetim 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi adete 3 gün kala beta yaptırdım 2 yani negatifti bu gecikme niye
Test yap canim cikar belki ben adete 3 kala yaptim silik ciktiSaya saya bende bugüne kadar geldim benim bat bugun, kasik agrim var insallah hayırlısı olur hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?