Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

İnşallah canım. Artık bende 4 martı beklicem. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

Olur canım kendini üzme inşallah bir sonraki ay olur

İnşallah canım. Artık bende 4 martı beklicem. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize

İnşallah canım benim eşim varikosel hastası. Yarın kontrole gidicek inşallah güzel çıkar sonuçlar. Eylülde spermiyogram yaptırmıştı ben kadın doğuma gittiğimde göstermiştim ileri hareketliliği biraz yavaş ama gebeliğe engel değil demişti. Ama idrar yolundan enfeksiyon yaşayıp ürolojiye gittiğimde eşimin sonuçları gösterdiğimde pek de güzel konuşmadı. O yüzden randevu aldı bakalım bi gitsin hayır olsun.

Inşallah güzel haberlerle gelir canım o psikolojiyi çok iyi bilirim

Kloment kullanan bayanlar bu ilaç adeti geciktiriyormu yardım lütfen bu ay ilk kez kloment kullandım ve adetim 3 gün gecikti normalde hiç gecikmezdi adete 3 gün kala beta yaptırdım 2 yani negatifti bu gecikme niye

Kizlar benim bat 8 subat normalde kupkuruydum bugun peynir kesigi gibi cok az ama bi akinti geldi elime usutmeden kaynakli falan midir sizce
Canım benimde aynı gün senle benim de bir kaç gündür beyaz akintim var sol kasigimdada ara ara vuruyor ağrı hafiften ama dün akşam sadece çok şiddetli attı birden ağrı ayağa kalkınca bel ağrı iş falanda var bir haftadır goyusler sis fazla ağrı yok ama bilinmez belirtiler yaşayıp regli olanlar var o yüzden günüm geçene kadar beklicem

Benim gece ay tum belirtiler vardi mide bulantisi yanma kasikta belde agri hamile olduguma kesin gozuyle bakiyordum ama tam gununde adet oldum o yuzden artk hic bir belirtiyi onemsemiyorum

Benim gece ay tum belirtiler vardi mide bulantisi yanma kasikta belde agri hamile olduguma kesin gozuyle bakiyordum ama tam gununde adet oldum o yuzden artk hic bir belirtiyi onemsemiyorum
Anladım canım sorunca akıntıyi söylemek istedim bendede var ama herkesde olup adet olanlar var diye:)) bende o yüzden umitlenmek istemiyorum akısina bıraktım

Bat 3 subat olan arkadaslar hic test yaptinizmi ben sabah yaptim ikinci cizgi silik cikti sizler ne durumdasiniz hamile cikan veya silik cizgi cikan varmi

İnşallah bebiş geliyordur idrar testleri gününden önce yapılınca net görünmüyor. Adeti 7 gün geçince testi yapmanın daha doğru sonuç vereceğini söylüyorlar. Ama silik bile olsa çizgi çıkması güzel.

Kizlar pembe olan gebelik testi bugun daha belirgin cikti mor olanda ovulasyon testi biraz daha koyulasmis adete 1 gun var.gebelik testi yarin tam kirmizi cikarmi acaba erken gebelik testi yapacam.

Eklentiler

• 20170202_105239.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 20170202_072657.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…