Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Merhaba benim de 7 şubat
Ama 1 haftadır göğüslerim açıdan ziyade içi dolu dolu
Sabah test yaptım silik 2. Çizgi
Sağolsun komşum karbonat testi diye tutturdu 3 gündür her idrarda karbonat testi yapıyoruz bira köpüğü gibi kabarıyor
6 aydır deniyoruz tamam bende istiyorum ama komşum benden hevesli
Derdi çocukları beraber büyütmek 3 aylık hamile kendisi

Eklentiler

• 2017-02-02 13.19.46.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
Daha once kimyasal gebelik yasadim kesesi goruncek mi kalbi duyulcak mi erkenden strese başlamıştım uc dort gun daha durayim diyorum canimm senin bat ne zaman di
Yarin canim bende 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim bende korkuyorum yine ayni olacakmi diye insallah olmaz bebislerimiz iyi tutunur budefa

Silikte olsa 2.çizgi var adet günün geldiğinde tekrar yaparsın testi o zamana kadar koyulaşır canım rabbim kucağında almak nasip etsin

Son düzenleme:
Kizlar pembe olan gebelik testi bugun daha belirgin cikti mor olanda ovulasyon testi biraz daha koyulasmis adete 1 gun var.gebelik testi yarin tam kirmizi cikarmi acaba erken gebelik testi yapacam.
Canım günün geçmeden o belirgin kırmızı çıkmaz diye biliyorum ama silikte olsa var bebiş bence hiç bunlarla uğraşma kan ver o daha kesin sonuç verir rabbim kucağınada almayı nasip etsin darısı başımıza

Cok tskr ederim canim darisi sizlere olsun insallah yarin kan vermeye calisacam

Pardon 27 ocak aslinda ben kasik agrilarimdan anliyorum yumurtladigimi ama telefondaki uygulama 25 ocak diyor bende anlamadim

Ins canim kimyasal gebelik yasadigimda yumurtlamadan 8 gun sonra ogrenmistik hamile oldugumu ve hic bir belirti yoktu sok olmustuk simdide 8 gun gecti ve hicbir belirti yok sadece ellerim ve ayaklarim buz gibi 2 gundur bide ilk defa gozlerim capaklaniyor tabi bunlar belirtimi bilmiyorum ins bu defa saglikla olur bebegim acaba idrar testini ne zaman yapsam

Merak ettim naptn canm . ben artk bekliyorum ayn 15 ni kısmet
Canm Dr U dinledim bu ay korunduk kafam o kadar rahat ki ya çocuk düşüncesinden önce kafam ne rahatmış ne kadar strese giriyormuşum çocuk derine sakinim bu ay bu seçim de kader adeti bekleyeceğim 10 gün kaldı sonraki ay Allahım nasip eder inşallah. İnşallah bu ay senin olur inan çok sevinirim

Bugün 3 subat benim bat günü. Hala Regl olmadım. Sabah kalktım hayatımda ilk kez gebelik testi yaptım. Tek çizgi çıktı. Zaten çok ümitli değildim (böyle diyorum ama hamile gibi beslenip aşırı gribimde tek ilaç kullanmadım Arada karnımı sevmisligim bile var )

Hayırlısı olsun.. Rabbim ne zaman nasip ederse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…