- Konu Sahibi yediverenim
-
Benimde 8 subat hangi marka ile yaptiniz bende yarin yapsam mi bilemedimTest için biraz erken davranmisiz degilmi
Daha once kimyasal gebelik yasadim kesesi goruncek mi kalbi duyulcak mi erkenden strese başlamıştım uc dort gun daha durayim diyorum canimm senin bat ne zaman diTest yap canim cikar belki ben adete 3 kala yaptim silik cikti
Yarin canim bende 3 ay once kimyasal gebelik gecirdim bende korkuyorum yine ayni olacakmi diye insallah olmaz bebislerimiz iyi tutunur budefaDaha once kimyasal gebelik yasadim kesesi goruncek mi kalbi duyulcak mi erkenden strese başlamıştım uc dort gun daha durayim diyorum canimm senin bat ne zaman di
Silikte olsa 2.çizgi var adet günün geldiğinde tekrar yaparsın testi o zamana kadar koyulaşır canım rabbim kucağında almak nasip etsinMerhaba benim de 7 şubat
Ama 1 haftadır göğüslerim açıdan ziyade içi dolu dolu
Sabah test yaptım silik 2. Çizgi
Sağolsun komşum karbonat testi diye tutturdu 3 gündür her idrarda karbonat testi yapıyoruz bira köpüğü gibi kabarıyor
6 aydır deniyoruz tamam bende istiyorum ama komşum benden hevesli
Derdi çocukları beraber büyütmek 3 aylık hamile kendisi
Canım günün geçmeden o belirgin kırmızı çıkmaz diye biliyorum ama silikte olsa var bebiş bence hiç bunlarla uğraşma kan ver o daha kesin sonuç verir rabbim kucağınada almayı nasip etsin darısı başımızaKizlar pembe olan gebelik testi bugun daha belirgin cikti mor olanda ovulasyon testi biraz daha koyulasmis adete 1 gun var.gebelik testi yarin tam kirmizi cikarmi acaba erken gebelik testi yapacam.
Cok tskr ederim canim darisi sizlere olsun insallah yarin kan vermeye calisacamCanım günün geçmeden o belirgin kırmızı çıkmaz diye biliyorum ama silikte olsa var bebiş bence hiç bunlarla uğraşma kan ver o daha kesin sonuç verir rabbim kucağınada almayı nasip etsin darısı başımıza
Amiiiin inşallahCok tskr ederim canim darisi sizlere olsun insallah yarin kan vermeye calisacam
Yanlışlık olmasın canım 27 Şubat mi Ocak mi yumurtladin canımBenimde 6 gun var benim tahminime gore 27 subatta yumurtladim yapsam cikmaz demi yarin
Bildiğin ay sonu adete yakın yani olabilir canım ay sonu yumurta çatlıyor inşallah tutmuşturPardon 27 ocak aslinda ben kasik agrilarimdan anliyorum yumurtladigimi ama telefondaki uygulama 25 ocak diyor bende anlamadim
Rossmann dan almıştım kac ay once adını hatırlamıyorumBenimde 8 subat hangi marka ile yaptiniz bende yarin yapsam mi bilemedim
Canm Dr U dinledim bu ay korunduk kafam o kadar rahat ki ya çocuk düşüncesinden önce kafam ne rahatmış ne kadar strese giriyormuşum çocuk derine sakinim bu ay bu seçim de kader adeti bekleyeceğim 10 gün kaldı sonraki ay Allahım nasip eder inşallah. İnşallah bu ay senin olur inan çok sevinirimMerak ettim naptn canm . ben artk bekliyorum ayn 15 ni kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?