- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
Valla bnm az kaldi 5nde ama heyecan cookkkk ama yarına kadar sabredip test yapmicam inşallah bugün batı olanlardan güzel haberler gelirKizlar ne yapiyorsunuz var mi bati gelen gelmeyen test yapan
İnşallah güzel haberlerini alırız ben de 10 tane gebelik testi aldım internetten evde bir test olunca çok stres yapıom adetim gecio stresten yumurtlamadan sonra 10. Günden itibaren yapcam çıkmazsa yarın çıkar diye diye kendimi kandırcam İnşallah hamile kalırız yaValla bnm az kaldi 5nde ama heyecan cookkkk ama yarına kadar sabredip test yapmicam inşallah bugün batı olanlardan güzel haberler gelir
Cnm devam edebilirir .inşallah yarın a kadar hiç olmassa umitlenebilirsin ama sevinmek için erken.insallah hamilesindirKızlar gunaydin dun bat gunumdu ancak aksam 3 damla acik kahverengi leke geldi pesine adet gelecek diye içten ice uzuldum ama henuz hic bsey yok wc de peceteyede var yok arasi geliyor fikri olan var mi
Valla ben adet günüm gelmeden test yaptım negatifti günün de 4 gün geçiyor adetlerimde duzenlidir aslında niye böyle oldu anlamadım gitti sizlerden bekliyorum artık güzel haberleriKizlar ne yapiyorsunuz var mi bati gelen gelmeyen test yapan
Fikri olan vaaaaaar seni umutlandırmim istemem ama yerleşme kanaması olanları çok duydum adet zamanın da biraz leke gelip sonradan devamı gelmeyen test yapıpta hamile çıkan cooooookKızlar gunaydin dun bat gunumdu ancak aksam 3 damla acik kahverengi leke geldi pesine adet gelecek diye içten ice uzuldum ama henuz hic bsey yok wc de peceteyede var yok arasi geliyor fikri olan var mi
Çok sevindim canım hayırlı olsunKızlar benim de 6 Şubat ama ben dün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi daha koyuydu hemen gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıkınca kan verdim 127.3 çıktı bugün doktora gösterdim haftaya gel keseye bakalım dedi kısmet inşallah isteyen herkese hepimize nasip eder bebislerimize kavuşmayı
Hayırlı olsun canım.bizlere de nasip olur inşallah. Ovulasyonu sabah ilk idrarınla mı yaptın da koyu çıktıBirde ben daha önce ovulasyon la falan takip ettim her yöntemi denedim ama bu ay farklı olarak incir ve havuç kuru yapıp ilişkileri düzenli yaptık bana kalırsa ama kısmet bu işler kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?