Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Şuan derin bi sessizlik var Ben ovulasyon testi kullandım bu ay 27/28 ocak yumurtlama günümdü canım beklemedeyimm.bugün cuma bol bol dua edelim Allah tez zamanda hamile kalmamızı nasip etsin

Valla bnm az kaldi 5nde ama heyecan cookkkk ama yarına kadar sabredip test yapmicam inşallah bugün batı olanlardan güzel haberler gelir
İnşallah güzel haberlerini alırız ben de 10 tane gebelik testi aldım internetten evde bir test olunca çok stres yapıom adetim gecio stresten yumurtlamadan sonra 10. Günden itibaren yapcam çıkmazsa yarın çıkar diye diye kendimi kandırcam İnşallah hamile kalırız ya

Kizlar ben ovulasyon testi yapmiyorum ama yumurtlama gunu kasigim cok agriyor ve batma oluyor ben ordan yumurtladigimi dusunuyorum her ay diger kasigim agriyor ban gore 26 27 de yumurtladim bat 8 subat bakalim bekliyoruz

Kızlar gunaydin dun bat gunumdu ancak aksam 3 damla acik kahverengi leke geldi pesine adet gelecek diye içten ice uzuldum ama henuz hic bsey yok wc de peceteyede var yok arasi geliyor fikri olan var mi

Kızlar gunaydin dun bat gunumdu ancak aksam 3 damla acik kahverengi leke geldi pesine adet gelecek diye içten ice uzuldum ama henuz hic bsey yok wc de peceteyede var yok arasi geliyor fikri olan var mi
Cnm devam edebilirir .inşallah yarın a kadar hiç olmassa umitlenebilirsin ama sevinmek için erken.insallah hamilesindir

Benimde 7 şubat ta bazen 10 sn kadar adet sancısı gibi oluyor geçiyor
Biraz stresli de bir dönem geçiriyorum babamın rahatsızlığı gereksiz görümcemin varlığı
Hiç bişey yokken kendi kendimle tartışır halde buluyorum kendimi

Fikri olan vaaaaaar seni umutlandırmim istemem ama yerleşme kanaması olanları çok duydum adet zamanın da biraz leke gelip sonradan devamı gelmeyen test yapıpta hamile çıkan cooooook

Aynen kizlar hem umitlenmek istemiyorum hem de acaba diyorum annem bende aynisini yasamis Allah tan hayirlisi hepimiz icin. Daha onceki kimyasaldi yerleşmişti

Kızlar benim de 6 Şubat ama ben dün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi daha koyuydu hemen gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıkınca kan verdim 127.3 çıktı bugün doktora gösterdim haftaya gel keseye bakalım dedi kısmet inşallah isteyen herkese hepimize nasip eder bebislerimize kavuşmayı

Çok sevindim canım hayırlı olsun

Yok aslında 8 aydır istiyorduk ama her defasında hüsrandı umutsuzdum elimde de ovulasyon testi yapayım dedim öyle yaptım birde griptim bir haftadır o yüzden belirtiler karışmış olabilir hamilelik olma ihtimali var diye ilaç da kullanmamistim o yüzden anlamadım birde nasip olursa ilk hamileligin olacak

Birde ben daha önce ovulasyon la falan takip ettim her yöntemi denedim ama bu ay farklı olarak incir ve havuç kuru yapıp ilişkileri düzenli yaptık bana kalırsa ama kısmet bu işler kesinlikle

Birde ben daha önce ovulasyon la falan takip ettim her yöntemi denedim ama bu ay farklı olarak incir ve havuç kuru yapıp ilişkileri düzenli yaptık bana kalırsa ama kısmet bu işler kesinlikle
Hayırlı olsun canım.bizlere de nasip olur inşallah. Ovulasyonu sabah ilk idrarınla mı yaptın da koyu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…