Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Birde ben daha önce ovulasyon la falan takip ettim her yöntemi denedim ama bu ay farklı olarak incir ve havuç kuru yapıp ilişkileri düzenli yaptık bana kalırsa ama kısmet bu işler kesinlikle
Oncelikle hayirli olsun. 6 gün kala öğrendiğine göre erken döllenme mi oldu

6 şubatti bat günüm ben dün öğrendim yani 3 ya da4 gün önceden öğrendim tahminimce döllenme 20 ile 23 Ocak arası olmali

Allah kucağına almayı da nasip etsin gözün aydın canım

Cok sevindimm çok güzel bir duygu Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ben kormuyorum test aldim duruyo yarin sabaha belki yaparim

Hayirli olsun canim cok sevindim rabbim kucaginada aldirsin bende hala hicbir belirti yok ama kendimide hic dinlemiyorum cok nadir yumurtladigim kasigimda batma oluyor usuttum deyip geciyorum ptesi test yapacam bende alev sen test yapmayi dusunuyor musun ikimizin ayni

Allah tamamina erdirsin

Merhaba kizlar günaydin hepinize çoktandır giremedim işlerim vardi batlari artik yazmiyorum baya karisiklik oluyo artik normal devam edelim.

Merhaba kizlar günaydin hepinize çoktandır giremedim işlerim vardi batlari artik yazmiyorum baya karisiklik oluyo artik normal devam edelim.

Günaydın canım durumunda değişiklik olanlar paylaşsın biz de sevinelim. Benim eşim de doktora gitti varikosel nüksetmemiş sonuçlarına iyi demiş doktor çok şükür.

Benim 8 subat ama hic bir belirti yok galiba adet olcam

Az kalmış. Belirtiler her zaman olmuyormuş. Aslında bazen psikolojik oluyor. Benim görümcem hamile olduğunu bilmediğinde işte normal çalışıyormuş. Öğrendiğinin ertesi günü halsizlik çökmüş. Bulantı vs. olmuş. Hatta arkadaşı demiş dün haberin yokken hiçbişeyin yoktu gayet iyiydin bugün böylesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…