- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi yediverenim
-
Oncelikle hayirli olsun. 6 gün kala öğrendiğine göre erken döllenme mi olduBirde ben daha önce ovulasyon la falan takip ettim her yöntemi denedim ama bu ay farklı olarak incir ve havuç kuru yapıp ilişkileri düzenli yaptık bana kalırsa ama kısmet bu işler kesinlikle
Allah kucağına almayı da nasip etsin gözün aydın canımKızlar benim de 6 Şubat ama ben dün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi daha koyuydu hemen gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıkınca kan verdim 127.3 çıktı bugün doktora gösterdim haftaya gel keseye bakalım dedi kısmet inşallah isteyen herkese hepimize nasip eder bebislerimize kavuşmayı
Evet sabah ilk idrarimdiHayırlı olsun canım.bizlere de nasip olur inşallah. Ovulasyonu sabah ilk idrarınla mı yaptın da koyu çıktı
Kizlar benim 3 subatti bugun kan sonucum 42 cikti hamileyim sizce deger nasil
Allah tamamina erdirsinKızlar benim de 6 Şubat ama ben dün dayanamayıp ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi daha koyuydu hemen gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıkınca kan verdim 127.3 çıktı bugün doktora gösterdim haftaya gel keseye bakalım dedi kısmet inşallah isteyen herkese hepimize nasip eder bebislerimize kavuşmayı
İlk ifade yanlislikla oldu silemiyorum daAllah tamamina erdirsin
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin. Hamiş olanlar bana moral veriyorBu arada çok sagolun kızlar allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hadi inşallah sıra sende güzel haberler bekliyoruz sabirlaHayırlı olsun canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin. Hamiş olanlar bana moral veriyorbenimde bat 24 şubat hadi hayırlı
Merhaba kizlar günaydin hepinize çoktandır giremedim işlerim vardi batlari artik yazmiyorum baya karisiklik oluyo artik normal devam edelim.
Ben regl oldum
Benim 8 subat ama hic bir belirti yok galiba adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?