Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Bende bi kimyasal yasadim kasimda o zamanda hatirladigim hic belirti yoktu bata 3 gun kala ogrenmistik cok sasirmistik gecen ay kendimi dinledim tum belirtiler vardi ama adet oldum tam gununde bu ay hic dinlemedim hicbir belirti yok ptesi test yapsam mi cikar mi

Daha önce de idrar testi mi yapmıştın canım? İdrar da biraz daha geç çıkıyor.

Cok sagol canim 2 subatti o gun sadece 3 damla kahve leke gelmisti bu 3. Gun henuz doktora gitmedim

Hayırlı olsun çok sevindim biz de görürüz inşallah o çift çizgiyi bir sonraki ay
İnsallah ben cok uzuldum haziranda kimyasal sonrasi kendimi biraktim 3 ay korunduk insallah hepimiz kucagimiza saglikla aliriz canim bol bol dua et ve bu ay o kadar gezdim yoruldum ki diyordum varsa da tutmaz ama nasip insallah sagliklidir

İnsallah ben cok uzuldum haziranda kimyasal sonrasi kendimi biraktim 3 ay korunduk insallah hepimiz kucagimiza saglikla aliriz canim bol bol dua et ve bu ay o kadar gezdim yoruldum ki diyordum varsa da tutmaz ama nasip insallah sagliklidir

İnşallah canım sağlıklıdır ben dua ederken herkese ediyorum yine ederim. Hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar versin diyorum. İnşallah isteyen herkese nasip olur.

Üzülme canım ben de oldum ama umutsuz olmamak lazım. Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin Rabbim.
Evet üzüldüm neden diye sorguluyor insan bazen çok şükür bir sebebi yok. Allahdan ümit kesilmez ama kalbim evlat isteğiyle yanıp tutuşuyor

Evet üzüldüm neden diye sorguluyor insan bazen çok şükür bir sebebi yok. Allahdan ümit kesilmez ama kalbim evlat isteğiyle yanıp tutuşuyor

Benim de üzüldüğüm zamanlar oldu farkında olmadan beklenti içine giriyor insan. O da olmayınca hayal kırıklığına uğruyor. Her şey de bir hayır vardır. Bunu yaşadıkça anlıyorum.

benim de 8 şubat bayanlar...bir haftadır göğüslerim ağrıyor sanki biraz da akıntım var gibi.... sabah bir iki mide bulantısı da oluyor, ama psikolojik olabilir. kafayı takınca geçen aylarda da böyle bir kaç belirti üretmiştim kendimce test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Merhaba kızlar , 1 gün geciktim ... umutlanıyor insan işte Klomen kullanıyorum gecikme ondan olabilir , bir de baya adet olacak gibi sancı çekiyorum , aynı yani , oldum deyip wc ye gidiyorum valla , bence değilim ... hayırlısı ama insan üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…