- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
Bende bi kimyasal yasadim kasimda o zamanda hatirladigim hic belirti yoktu bata 3 gun kala ogrenmistik cok sasirmistik gecen ay kendimi dinledim tum belirtiler vardi ama adet oldum tam gununde bu ay hic dinlemedim hicbir belirti yok ptesi test yapsam mi cikar mi
Hayırlı olsun çok sevindim biz de görürüz inşallah o çift çizgiyi bir sonraki ayKizlar test yaptim cift cizgi. Daha onceki kimyasaldi bu kez sanirim yerlesme kanamasiymis yaşadığım Allah hayirlisiyla hepimizin kucağını doldursun
İnsallah ben cok uzuldum haziranda kimyasal sonrasi kendimi biraktim 3 ay korunduk insallah hepimiz kucagimiza saglikla aliriz canim bol bol dua et ve bu ay o kadar gezdim yoruldum ki diyordum varsa da tutmaz ama nasip insallah sagliklidirHayırlı olsun çok sevindim biz de görürüz inşallah o çift çizgiyi bir sonraki ay
Yok canim gecen ay hic bir test yapmadim zaten gununde de adet oldum bu ayda 4 un kaldi hicbir belirti yok degilim galibaDaha önce de idrar testi mi yapmıştın canım? İdrar da biraz daha geç çıkıyor.
Belirtin var mi canim benimde 8 subat hic bir belirti yok9 subata 4 gun kaldi.erken gebelik testi yaptim certainin bisey çıkmadı.
İnsallah ben cok uzuldum haziranda kimyasal sonrasi kendimi biraktim 3 ay korunduk insallah hepimiz kucagimiza saglikla aliriz canim bol bol dua et ve bu ay o kadar gezdim yoruldum ki diyordum varsa da tutmaz ama nasip insallah sagliklidir
Yok canim gecen ay hic bir test yapmadim zaten gununde de adet oldum bu ayda 4 un kaldi hicbir belirti yok degilim galiba
Evet üzüldüm neden diye sorguluyor insan bazenÜzülme canım ben de oldum ama umutsuz olmamak lazım. Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi olmayı nasip etsin Rabbim.
Bu ay rahim filmi çektiriyorum tüpler açıksa aşılama yaptırıyoruz
Evet üzüldüm neden diye sorguluyor insan bazençok şükür bir sebebi yok. Allahdan ümit kesilmez ama kalbim evlat isteğiyle yanıp tutuşuyor
Âmin Canm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar test yaptim cift cizgi. Daha onceki kimyasaldi bu kez sanirim yerlesme kanamasiymis yaşadığım Allah hayirlisiyla hepimizin kucağını doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?