- Konu Sahibi yediverenim
-
adetteki gibi ödem ve açlık harici bir belirti görünmüyor canım.Belirtin var mi canim benimde 8 subat hic bir belirti yok
:) bu ay bizde birşey yok belli kibat 8 şub ama dayanamayıp test yaptımm ikinci çizginin hayali bile yok
Bende de aynı durum oldu canım, ocak sonu Şubat başı hâlâ hcg değerim sifirlanmadi dün 60lardaydi. Bi an önce sifirlansa da önümüze baksak. Şubat ayı iyi gelir inşallah hepimize.İnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah
Aynen vallaDarısı Mart'a artık :)
ben certain markanın erken gebelik testini yaptım hafta sonu hiç bir şey çıkmadı .üstelik %76 filan çıkması gereken günde. bat 9 şubat kaldı 2 gün.daha çok tuvalete koşuyorum adet öncesi gibi pek farklı durum yok şuan.bat 8 şub ama dayanamayıp test yaptımm ikinci çizginin hayali bile yok
İnşallah Canm zor bi süreç çok şükür kürtaj olmadı ben atlattım gibi bu ay korunduk zaten kafam rahat önümüzdeki ay inşallah tutar Allah kucağımızı boş bırakmasınBende de aynı durum oldu canım, ocak sonu Şubat başı hâlâ hcg değerim sifirlanmadi dün 60lardaydi. Bi an önce sifirlansa da önümüze baksak. Şubat ayı iyi gelir inşallah hepimize.
İnşallah Canm zor bi süreç çok şükür kürtaj olmadı ben atlattım gibi bu ay korunduk zaten kafam rahat önümüzdeki ay inşallah tutar Allah kucağımızı boş bırakmasın
İnşallah Canm hayaller marta kaldı, hayırlısıDarısı Mart' a artık :) hepimiz için en hayırlısı olsun.
Canım korunmani doktor mu söyledi? Ben geçen yılda kimyasal gebelik gecirmistim de doktorum korunmana gerek yok demişti. Burda yazılanlardan da gerek yok diye okuyorum, ama öte yandan da korunmayinca ne gibi zararı olur diye de düşünmeden edemiyorumİnşallah Canm zor bi süreç çok şükür kürtaj olmadı ben atlattım gibi bu ay korunduk zaten kafam rahat önümüzdeki ay inşallah tutar Allah kucağımızı boş bırakmasın
Canm Dr korunmamı istemedi ama şöyle bi terslik oldu 3. Kez klomen kullandım ve bu kez vücudum anormal tepki verdi çok yumurtladım öyle olunca da dr Beşiz altız olabilir dedi bende çok korktum Dr da bu durumda korunun dedi başta çok üzüldüm ama 2 farklı Dr aynı şeyi söyleyince dinledik bizde inşallah hayırlısı olur bu ay rahim de dinlenmiş olur önümüzdeki ay aynen devam inşallah tutarCanım korunmani doktor mu söyledi? Ben geçen yılda kimyasal gebelik gecirmistim de doktorum korunmana gerek yok demişti. Burda yazılanlardan da gerek yok diye okuyorum, ama öte yandan da korunmayinca ne gibi zararı olur diye de düşünmeden edemiyorum
benim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatifKızlar bat 6 şubattı ve hala adet olmadım. Dün gece test yaptım negatifti. Test negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?Moralim çok bozukmadem bebiş yoktuysa adetim gelseydi bari.. ki normalde çok düzenliydi
Benim de bir hafta kaldı ben tedavi gordum bu ay 26 snda catlatma ignesi oldum simdi bekliyorum ne bilim icimde hic his yok. Sadece cok ates basması yasıyorum. Bide beyaz akntm oldu iki gun. Onun dsında her sey normal. Ksmet. Allah isteyen herkese nssi etsinbenim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatif
amin inşallah kısmet işteBenim de bir hafta kaldı ben tedavi gordum bu ay 26 snda catlatma ignesi oldum simdi bekliyorum ne bilim icimde hic his yok. Sadece cok ates basması yasıyorum. Bide beyaz akntm oldu iki gun. Onun dsında her sey normal. Ksmet. Allah isteyen herkese nssi etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?