Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Valla kızlar benimde kafam karışık bir haftadır iç camasirim da hep beyaz akıntı oluyor günde bir iki defa kaşık ağrısı atıyor 3 gün kaldı batima merakla bu sefer bekliyorum goyusler sis bir şekilde belirlemeye ağrısı da çok oluyor yorulunca direk belim ağrıyor bir haftadır

bat 8 şub ama dayanamayıp test yaptımm ikinci çizginin hayali bile yok
ben certain markanın erken gebelik testini yaptım hafta sonu hiç bir şey çıkmadı .üstelik %76 filan çıkması gereken günde. bat 9 şubat kaldı 2 gün.daha çok tuvalete koşuyorum adet öncesi gibi pek farklı durum yok şuan.

Bende de aynı durum oldu canım, ocak sonu Şubat başı hâlâ hcg değerim sifirlanmadi dün 60lardaydi. Bi an önce sifirlansa da önümüze baksak. Şubat ayı iyi gelir inşallah hepimize.
İnşallah Canm zor bi süreç çok şükür kürtaj olmadı ben atlattım gibi bu ay korunduk zaten kafam rahat önümüzdeki ay inşallah tutar Allah kucağımızı boş bırakmasın

hep belirti üretiyorum kafamdan... gece uyuyamayınca bile hamilelikten mi acaba diyorum çok sinir bozucuu

gerçekçi belirtilerime gelirsek dün adet sancısı yaşadım ama adet olmadım nerdeyse ağrı kesiciyi peşinen içecektim adet oluyorum diye. sağ kasığımda batma oluyor bazen. yaklaşık iki haftadır göğüslerime dokunamıyorum acıyor. bir de kuzenim rüyasında bir kızım olduğunu görmüş bu en güzel belirti

İnşallah Canm zor bi süreç çok şükür kürtaj olmadı ben atlattım gibi bu ay korunduk zaten kafam rahat önümüzdeki ay inşallah tutar Allah kucağımızı boş bırakmasın
Canım korunmani doktor mu söyledi? Ben geçen yılda kimyasal gebelik gecirmistim de doktorum korunmana gerek yok demişti. Burda yazılanlardan da gerek yok diye okuyorum, ama öte yandan da korunmayinca ne gibi zararı olur diye de düşünmeden edemiyorum

Canm Dr korunmamı istemedi ama şöyle bi terslik oldu 3. Kez klomen kullandım ve bu kez vücudum anormal tepki verdi çok yumurtladım öyle olunca da dr Beşiz altız olabilir dedi bende çok korktum Dr da bu durumda korunun dedi başta çok üzüldüm ama 2 farklı Dr aynı şeyi söyleyince dinledik bizde inşallah hayırlısı olur bu ay rahim de dinlenmiş olur önümüzdeki ay aynen devam inşallah tutar

Kızlar bat 6 şubattı ve hala adet olmadım. Dün gece test yaptım negatifti. Test negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?Moralim çok bozuk madem bebiş yoktuysa adetim gelseydi bari.. ki normalde çok düzenliydi

benim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatif

benim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatif
Benim de bir hafta kaldı ben tedavi gordum bu ay 26 snda catlatma ignesi oldum simdi bekliyorum ne bilim icimde hic his yok. Sadece cok ates basması yasıyorum. Bide beyaz akntm oldu iki gun. Onun dsında her sey normal. Ksmet. Allah isteyen herkese nssi etsin

amin inşallah kısmet işte

benimde dün olmam gerekiyordu hala gelen giden yok
2 gün önce sabahları pembe bir akıntı oldu sadece sabah
bugün hiç bişey yok ara ara sanki gaz sancısı gibi 5 10 sn sancı vurup geçiyor
yarın sabah test yapsam erken olurmu beklesem mi birkaç gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…