- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.011
- 158
- Konu Sahibi yediverenim
-
Kısmet değilmiş demekki.. inşallah adetin gelir en azından hamile değilsen o gelsin insanı sıkıntı basıyo adet olamayınca. Benim şuan herşeyim ağrıyor tır ezmiş gibiyimbenim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatif
adet öncesi sendromu uzun uzun yaşıyoruz... psikolojik geç adet oluyo da olabilirim geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon testi kullanıyor musunKısmet değilmiş demekki.. inşallah adetin gelir en azından hamile değilsen o gelsin insanı sıkıntı basıyo adet olamayınca. Benim şuan herşeyim ağrıyor tır ezmiş gibiyim
Kullanmıyorum ama telefonuma bi uygulama indirdim tahmini olarak doğurgan dönemi yumurtlama gününü falan gösteriyor. Bu ay adetim geç kaldığına göre bende geç yumurtladım galiba zaten uygulamada yumurtlama günüm geçmiş görünüyordu ama benim yumurtlama akıntım daha yeni gelmeye başlamıştı.. geç yumurtlamışsam testte çıkmamış olabilir mi acaba gebelikadet öncesi sendromu uzun uzun yaşıyoruz... psikolojik geç adet oluyo da olabilirim geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon testi kullanıyor musun
Canım doktora gittin mi benim mesala yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyormus yani ovulasyon olsa bile saglksz. O yuzden bu ay catlatma ignesi kullandm doktor gozetiminde oldu. Tabi ksmet de neden olmuyor die dusunmem gitti sorunu anladik.Kullanmıyorum ama telefonuma bi uygulama indirdim tahmini olarak doğurgan dönemi yumurtlama gününü falan gösteriyor. Bu ay adetim geç kaldığına göre bende geç yumurtladım galiba zaten uygulamada yumurtlama günüm geçmiş görünüyordu ama benim yumurtlama akıntım daha yeni gelmeye başlamıştı.. geç yumurtlamışsam testte çıkmamış olabilir mi acaba gebelik
Kimyasal gebelikte betahgcniz nasıldı acabaİnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah
toshiyoshi günaydın canım ben kimyasal geçirdiğimde dr bana akıntın pembe ise hiç umutlanma düşecek demişti inşallah senin öyle olmaz ama sakın canını sıkma
Silik ciksada gebelik var demek diye biliyorum kan tahlili yaptırın bence degerinize göre kesinlesir inşallah hayırlı sonuç alırsınızBat 6-7 şubattı sabahları hafif pembe akintim oluyor ama şuan biraz daha fazla hafifte şansım var bu testlere göre hamilemiyim yoksa şuan adeti oluyorum anlamıyorum
GiTmedim canım ama yumurtamın çatladığını düşündüm çünkü yumurtlama günümde benim akıntı oluyor yumurta akı gibi aynı..ordan anlıyorum yumurtladığımı. Ama tabi emin olamam. Bugün 2 gün geçti adetim hala gelen giden yokCanım doktora gittin mi benim mesala yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyormus yani ovulasyon olsa bile saglksz. O yuzden bu ay catlatma ignesi kullandm doktor gozetiminde oldu. Tabi ksmet de neden olmuyor die dusunmem gitti sorunu anladik.
Ben öğrendiğimde 23 tü Canm oldukça düşüktü ama gebelik vardı zaten çok büyümeden düştü benimKimyasal gebelikte betahgcniz nasıldı acaba
Benimde çok düşük gidiyor kimyasal veya dış gebelikten şüpheleniyorlar. Hakkımda hayırlısı inşallahBen öğrendiğimde 23 tü Canm oldukça düşüktü ama gebelik vardı zaten çok büyümeden düştü benim
Benim 100.25 filandı ama benimde dustu degeri doktor kimyasal gebelik ama tüplerin ack oldugunu gsteriyor dedi bu bile umut kzlarBenimde çok düşük gidiyor kimyasal veya dış gebelikten şüpheleniyorlar. Hakkımda hayırlısı inşallah
Hayırlısı Canm Allah sağlıklısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizeBenimde çok düşük gidiyor kimyasal veya dış gebelikten şüpheleniyorlar. Hakkımda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?