Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

benim de yarın güya sadece sancısı var bugunki testim negatif
Kısmet değilmiş demekki.. inşallah adetin gelir en azından hamile değilsen o gelsin insanı sıkıntı basıyo adet olamayınca. Benim şuan herşeyim ağrıyor tır ezmiş gibiyim

Kısmet değilmiş demekki.. inşallah adetin gelir en azından hamile değilsen o gelsin insanı sıkıntı basıyo adet olamayınca. Benim şuan herşeyim ağrıyor tır ezmiş gibiyim
adet öncesi sendromu uzun uzun yaşıyoruz... psikolojik geç adet oluyo da olabilirim geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon testi kullanıyor musun

adet öncesi sendromu uzun uzun yaşıyoruz... psikolojik geç adet oluyo da olabilirim geç yumurtlamış da olabilirim ovulasyon testi kullanıyor musun
Kullanmıyorum ama telefonuma bi uygulama indirdim tahmini olarak doğurgan dönemi yumurtlama gününü falan gösteriyor. Bu ay adetim geç kaldığına göre bende geç yumurtladım galiba zaten uygulamada yumurtlama günüm geçmiş görünüyordu ama benim yumurtlama akıntım daha yeni gelmeye başlamıştı.. geç yumurtlamışsam testte çıkmamış olabilir mi acaba gebelik

Canım doktora gittin mi benim mesala yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyormus yani ovulasyon olsa bile saglksz. O yuzden bu ay catlatma ignesi kullandm doktor gozetiminde oldu. Tabi ksmet de neden olmuyor die dusunmem gitti sorunu anladik.

Benim bat 19 Şubat bu aydan çok umutluyum hsg çekildi bi sorun da çıkmadı gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş bekleyip göreceğiz bakalım dua edin benim icinde kızlar nolur

Ayyyy beni de alin beni de beni de Bat 24 şubat . InsaAllah gelmez o hain kirmiziciklar Rabbim hepimizin gonlune gore versin , hamis olanlar olmayanlara dua etsin insaAllah guzellikler

Bat 6-7 şubattı sabahları hafif pembe akintim oluyor ama şuan biraz daha fazla hafifte şansım var bu testlere göre hamilemiyim yoksa şuan adeti oluyorum anlamıyorum

Eklentiler

• 2017-02-08 07.56.03.webp
    7 KB · Görüntüleme: 45
  • 2017-02-08 07.55.37.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 49
toshiyoshi günaydın canım ben kimyasal geçirdiğimde dr bana akıntın pembe ise hiç umutlanma düşecek demişti inşallah senin öyle olmaz ama sakın canını sıkma

19 subat benimde istenmeyen kirmizilar insallah gelmez hayirlisiyla ...Allah hepimizin kucagini doldursun insallah

Bat 6-7 şubattı sabahları hafif pembe akintim oluyor ama şuan biraz daha fazla hafifte şansım var bu testlere göre hamilemiyim yoksa şuan adeti oluyorum anlamıyorum
Silik ciksada gebelik var demek diye biliyorum kan tahlili yaptırın bence degerinize göre kesinlesir inşallah hayırlı sonuç alırsınız

Canım doktora gittin mi benim mesala yumurtam buyuyup catlamayp kist oluyormus yani ovulasyon olsa bile saglksz. O yuzden bu ay catlatma ignesi kullandm doktor gozetiminde oldu. Tabi ksmet de neden olmuyor die dusunmem gitti sorunu anladik.
GiTmedim canım ama yumurtamın çatladığını düşündüm çünkü yumurtlama günümde benim akıntı oluyor yumurta akı gibi aynı..ordan anlıyorum yumurtladığımı. Ama tabi emin olamam. Bugün 2 gün geçti adetim hala gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…