- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi yediverenim
-
canım üzdümmü seniYok canımı sıkarmıyım hiç sabah sabah ne güzel umut oldun
Canim merhaba akintiya takilmaz bugun doktoruma sari akintim cok yogun dedim bizim akintiyla hic isimiz yok dedi beyaz geliyo diye uzulmeamin inşallah kısmet işte
Canım hsg çektirmişsin birşey sormak istiyorum benimde cumartesi günü çekilecek. Doktorum dedi ki bu ay korunman lazım çünkü eğer bu ay olursa hsg çekildiğin için radyasyon bebeğe zarar verir dedi. Senin doktorun böyle birşey dedi mi canım merak ettimBenim bat 19 Şubat bu aydan çok umutluyum hsg çekildi bi sorun da çıkmadı gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş bekleyip göreceğiz bakalım dua edin benim icinde kızlar nolur
Canım hsg çektirmişsin birşey sormak istiyorum benimde cumartesi günü çekilecek. Doktorum dedi ki bu ay korunman lazım çünkü eğer bu ay olursa hsg çekildiğin için radyasyon bebeğe zarar verir dedi. Senin doktorun böyle birşey dedi mi canım merak ettim
bir bat 20 de burdabenimde bat 20 subat
hadi bakalim insaallah guzel haberler verirsibir bat 20 de burda
Canim hepimiz yasadik yaşıyoruz cok normal herseyi dogru yaptik neden olmuyor diye dusunuyoruz amaAllah her zaman hayirliysa veriyor ben ilk denememde cok agladim hemen olcak sanmistim ikinci ay kimyasal yasadim ve mesaji aldım şer gibi gorunende hayir, hayır gibi görünen de ser olabilir, sabretcez..Merhaba kızlar
Eşimle bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim ilk gebeliğim olcak hic deneyimim yok her ay iste bu sefer eminim hamileyim diye test yapyrm ama negatif yarın bat günüm bugün idrar testi yaptm ama negatif.Psikolojik mi kendimi hamile hissediyorum acaba bu durumu yaşıyan var mı
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahCanim hepimiz yasadik yaşıyoruz cok normal herseyi dogru yaptik neden olmuyor diye dusunuyoruz amaAllah her zaman hayirliysa veriyor ben ilk denememde cok agladim hemen olcak sanmistim ikinci ay kimyasal yasadim ve mesaji aldım şer gibi gorunende hayir, hayır gibi görünen de ser olabilir, sabretcez..
Benimde batıma 5 gun var bugun test yaptım hafif pembe silik cktı acaba varmıdır. İnsallh rabbim isteyen herkese nasip ederBenimde son 4 gunum bu zamana kadar ne kadar test yaptiysam negatif
Fotosunu atar mısın inşallah vardır. İnşallah biz de görürüz o çizgiyiBenimde batıma 5 gun var bugun test yaptım hafif pembe silik cktı acaba varmıdır. İnsallh rabbim isteyen herkese nasip eder
ayy çok heyecanlı ama çok erken değil mii bi foto at bakalımBenimde batıma 5 gun var bugun test yaptım hafif pembe silik cktı acaba varmıdır. İnsallh rabbim isteyen herkese nasip eder
Fotoyu cekemdim karanlık cıktı sabah bidaha yapacağım . gozle gorulur bir sekildr pembe bir cizgi var hayırlısı benim yumurtam 27 sinde catladı ası oldum . bekleyeceğim cok heycanlıyım bendeayy çok heyecanlı ama çok erken değil mii bi foto at bakalım
Amin insallah sabah tekrar yapacgm atarm telefnum karnlik cekiyor sabh esimden ceker atarmFotosunu atar mısın inşallah vardır. İnşallah biz de görürüz o çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?