Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

ben de ovulasyon testi kullanmaya çalıştım ama takvimin gösterdiği günlerde yumurtlamadım sonrasını da takip etmedim... hala hamile olma şansımız var bence

ben de ovulasyon testi kullanmaya çalıştım ama takvimin gösterdiği günlerde yumurtlamadım sonrasını da takip etmedim... hala hamile olma şansımız var bence

Benim bat 19 Şubat bu aydan çok umutluyum hsg çekildi bi sorun da çıkmadı gebe kalma ihtimali yüksek oluyormuş bekleyip göreceğiz bakalım dua edin benim icinde kızlar nolur
Canım hsg çektirmişsin birşey sormak istiyorum benimde cumartesi günü çekilecek. Doktorum dedi ki bu ay korunman lazım çünkü eğer bu ay olursa hsg çekildiğin için radyasyon bebeğe zarar verir dedi. Senin doktorun böyle birşey dedi mi canım merak ettim

Evet bende bunu okumuştum sayfalardan özellikle sordum ama doktor bi zararınin olmayacağını hatta şansımın yüksek olduğunu söyledi zaten yumurtlama dönemim falan değildi çekildiğinde de yani oluşan bi gebelik söz konusu değildi adet bitiminde çekildi her ihtimale karşı beta hcg testi de yaptı doktor bişey çıkmadı Tabi öyle çekildim şimdi adetimi bekliyorum

Bir yerde yumurtlamadan en az 15 gün sonra idrar testinde çıkabilir yazıyordu... Geç yumurtladiysk testte çıkmamış olabilir ben geç yumurladigimdan eminim erken yapmışım testi şuanda bir gün geciktim

kızlar merhaba, benim geçen ay olmamıştı gebelik 25 şubat eklermisiniz, bugün doktordan geldim,
kan pıhtılaşması için coraspine şu an devam, hamile olursan iğneye başlıcaz dedi, genetik doktorum,
hamile kaldığın zamanda bana gel dedi, inşallah bakalım hayırlı haberlerle geliriz bu ay

Merhaba kızlar
Eşimle bebeğimizin olmasını çok istiyoruz benim ilk gebeliğim olcak hic deneyimim yok her ay iste bu sefer eminim hamileyim diye test yapyrm ama negatif yarın bat günüm bugün idrar testi yaptm ama negatif. Psikolojik mi kendimi hamile hissediyorum acaba bu durumu yaşıyan var mı

Canim hepimiz yasadik yaşıyoruz cok normal herseyi dogru yaptik neden olmuyor diye dusunuyoruz amaAllah her zaman hayirliysa veriyor ben ilk denememde cok agladim hemen olcak sanmistim ikinci ay kimyasal yasadim ve mesaji aldım şer gibi gorunende hayir, hayır gibi görünen de ser olabilir, sabretcez..

Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…