Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

İyi akşamlar kızlar ben klomen kullandım bu ay adetimin 17. Günündeyim ve kasıklarımda epey sancılanma var umarım bu ay hamileyimdir artık yoruldum gerçekten

Kizlar bi kac konuda daha sordum cevap veren olmadi o yuzden tekrar soruyorum 25 ocak yumurtlama gununu yakaladim degerlendirdik. 8 subat yani dun regl gunumdu olmadim 7 subatta ilk idrarla test yaptim negatif.
Ben hic regl sancisi cekmedim bu hafta acayip bi kasik agrim var ozellikle sol tarafta . Hamilelik olasiligi varmi boyle olup hamile oldugunu ogrenen varmi acaba

Canım kan testi yaptırsan daha iyi olur idrar da çıkmama ihtimali varmış yani zamanında öyle okumuştum umarım hamilesindir

Canım kan testi yaptırsan daha iyi olur idrar da çıkmama ihtimali varmış yani zamanında öyle okumuştum umarım hamilesindir
Yurt disinda yasiyorum burda kan testini hemen yapmiyorlar mecbur idrar testinde cikmasini bekliyecegim 21 subatta doktor randevum var kontrol icin gidecektim ancak o zaman kan verebilirim

Yurt disinda yasiyorum burda kan testini hemen yapmiyorlar mecbur idrar testinde cikmasini bekliyecegim 21 subatta doktor randevum var kontrol icin gidecektim ancak o zaman kan verebilirim
Aa şaşırdım çok zor ama beklemek zorundasın canım sonuç pozitif olsun da beklemene değsin ayrıca erken gebelik testi yapsan orda var mı bilemiyorum daha iyi sonuç alırsın çünkü normal idrar testlerinde adetin 15 gün geçmesi lazımmış çıkması için

Olmasi lazim canim yarinda bi ondan alip yapiyim insallah cikar

Aynen bu ay basima geldi canim surekli sol kasik agrisi ve adetten ikgun once sancı başladı adet gunu de lekelendim, gecen doktoruma dedim kasik agrisi normal mi diye sol da dha cok hissedersin dedi niye dedi anlamadim ama inşallah hakkında hayirlisi

Yumurtlamadan sonra 14 gün içinde adet olman gerekiyor. Gecikme olursa muhtemelen gebelik oluyor. İdrarda 13-15 günde çıkıyor diyor doktorlar canım. Kasıklarda ağrı da bir belirti.

Insallah canim benim bi kac gun daha bekliyip testi tekrarliyacam

Yumurtlamadan sonra 14 gün içinde adet olman gerekiyor. Gecikme olursa muhtemelen gebelik oluyor. İdrarda 13-15 günde çıkıyor diyor doktorlar canım. Kasıklarda ağrı da bir belirti.
13. Gun yaptim cikmadi canim insallah dedigin gibidir . Bu hafta icinde olmazsam pazar veya pazartesi testi tekrarlamayi düşünüyorum

Mrb hanimlar bende takip etmeye calisiyorum sizi cok yazamasam da. 6 ay once gebelik sonlandirdim malesef. Simdi bu ay korunmayi biraktik tekrar. Dun dr gittim yumurtan olusmus bu gunleri degerlendir dedi. Bat 1 mart. Hepimiz icin hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…