- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
- Konu Sahibi yediverenim
-
Benim de aynı ben de yaptım yok çok üzüldüm. İnşalalh vardır yaBat 14 subat olan arkadaslar nerdesinizz henuz erkn ama sabah ilk idrarla test yptim negatiff bu ay da olmadi sanirim
Daha erken değil mi canım hiç üzme bence kendini inşallah vardırBat 14 subat olan arkadaslar nerdesinizz henuz erkn ama sabah ilk idrarla test yptim negatiff bu ay da olmadi sanirim
Ay canm insallh hayrlısı plsun benimde silik cjtı pazartesi tekrar yapacgm insallh koyulasırbiz hala bekliyoruz 6-7 subatti bat , sanki heran adet olacakmısım gibi 5-10 sn lik sancı oluyor gebelik testinde artık daha koyu ikinci çizgi
kan degerlerine henüz baktırmadım biraz daha zaman geçsin istiyorum
arkadasımdan biliyorum o kesene görünene kalp atısını duyana kadar hep stres içinde geçirdi
gelemem öyle şeylere 6-7 haftada gidip ne varsa ögrenicem
Merhaba kızlar
Silik bir cizgi var dimi ben mi yanlış görüyorum
Aderin kaç gün geçti canımMerhaba kızlar
2 gün gecti bi kac gun once yapmıstım hiç birşey çıkmamıstı salı günü tekrarlamayı düşünüyorum 4 gn gecmis olcak :)Aderin kaç gün geçti canım
Hadi bakalım inşallah benı de 21 şubat hiç belirtim yok hayırlısı bakalım :)2 gün gecti bi kac gun once yapmıstım hiç birşey çıkmamıstı salı günü tekrarlamayı düşünüyorum 4 gn gecmis olcak :)
Evet canm benim de boyle hatta biraz daha koyu bende bekliyorum tekrar uapacgm insallh vardır bebis senin canımMerhaba kızlar
Merhaba kızlar
test yaptın mı canımmmmKizlar bende variim bat bugun ama gelen giden yok cok sukur :)
Yapmadim canim bugun beklicem yarin yapcam hala olmazsam insallahta olmam.test yaptın mı canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?