Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Bat 14 subat olan arkadaslar nerdesinizz henuz erkn ama sabah ilk idrarla test yptim negatiff bu ay da olmadi sanirim

Benim de bat 9 Mart kızlar:)
Bakalım geçen ay hiç değerlendirmedim bu ay yumurtlama döneminden 3 gün önce başlayıp güzel haberler alırız hepimiz inşallah:) bu yazıyida buraya bırakıyorum bat günü görüsurz kızlar hepimize bol şans

Bat 8 subatti hala adet bekliyorum kızlar ağrıları ve sivilcesi var kendi yok 7 Şubat'taki test negatif pazar gününe kadar beklicem ikinci test icin

biz hala bekliyoruz 6-7 subatti bat , sanki heran adet olacakmısım gibi 5-10 sn lik sancı oluyor gebelik testinde artık daha koyu ikinci çizgi
kan degerlerine henüz baktırmadım biraz daha zaman geçsin istiyorum
arkadasımdan biliyorum o kesene görünene kalp atısını duyana kadar hep stres içinde geçirdi
gelemem öyle şeylere 6-7 haftada gidip ne varsa ögrenicem

Ay canm insallh hayrlısı plsun benimde silik cjtı pazartesi tekrar yapacgm insallh koyulasır

Bende persembe gunu dr gittim. Sag tarafta ki yumurtayi gosterdi degerlendirin dedi gun asiri birliktelik oluyor. Bat 1 mart. Dunden beri sol tarafimda bazen bi kramp gibi bisi oluyo insallah tutmustur hayirlisi ile. O yuzden bole oluyordur. 1 mart a kadar nasil sabredicem bilmiyorum

Ben de ovulasyon testiyle 9 subatta piki gordum. O gunu ve ertesi iki gunu degerlendirdim. Bugun biraz agri oldu kasiklarimda ve beyaz yogun akıntım var. Üşütmüs de olabilirim tabi ama umutlandım iste. Bat 24 subat umarim guzel haberleri alirim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…