Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kizlar benim de 31 ocakta reglim bitti bi hafta sonra korunmayi biraktik. Gun asiri birlikte oluyoruz. Borlikte olmaya basladiktan bir hafta sonra sol tarafimda batmalar kasilmalar oluyor. Dunden beri de sari akintim oluyor. Cok istiyorum hayirlisi ile ama bakalim. 9 gun var bata. Test yapsam cikarmi acaba? Hamilelik belirtisi olabilirmiki?

İhtimal tabiki var canımAma şuan yaparsan cıkmaz kanda bile çıkmaz

Dün akşam hastaneye gittim idrar örneği verdim canım oda pozıtıf cıktı ama idrar oldugu için değere bakamadılar 1 saat sonra gitcem hastaneye o zaman cıkar

Ya tatlım benımkı 20 şubattı batım bizim evin ordakı evzane nöbetçi idi bi alım bakım cıkmıcak ama dedım cıktu işte nasıp :)

Benım kasıklarım aynı batma gibi ağrıyo adet olcakmışım gibi belim sızlıyo göğüslerim de ağrı yok öle şiş bide dokununca cok az acıyo tatlı tatlı kaşınıyo akıntım gafif var idrarırım rengi çok koyu

Canım benim de idrar koyu ama karnın altında şişlik sertlik var mı onu çok merak ediyorum o bende yok mesela şuan.. önceki hamileliğim de vardı diye hatırlıyorum bide otururken batardı rahimde bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…