- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
inş olmazsın canım benim hamişsindir de güzel haberlerini alırız yarın :) var mı belirtin ??Yapmadim canim bugun beklicem yarin yapcam hala olmazsam insallahta olmam.
Belim agriyor arada bide gogus uclarim baska belirti yok :) suan ayaklarim usumeye basladi bu adet belirtisine giriyo artik hayirlisi :) adet olmayana kadar umut var :)inş olmazsın canım benim hamişsindir de güzel haberlerini alırız yarın :) var mı belirtin ??
canımm belirtilerin var mı benim le bat aynı senin ??Merhabalar kizlar.
Bir yıllık evliyiz ve esim artık cok israr ediyor ben de istiyorum ancak sinava hazırlanıyorum.Biz de bu ay deneyecegiz bakalım hayırlısı Rabbim gonlumuze gore versin. Bat 19 subat beni de ekler misiniz?
Adet olacakmisim gibi arada karnım ağrıyor. Onun disinda bir sey yok canim. Sen de ne durumlar?canımm belirtilerin var mı benim le bat aynı senin ??[/QUOTE
Arada sol kasığım batıyo geçiyo canım ama hiç akıntım yok senin var mı?Adet olacakmisim gibi arada karnım ağrıyor. Onun disinda bir sey yok canim. Sen de ne durumlar?
Benim de yok canim. Bu ay umitli değilimArada sol kasığım batıyo geçiyo canım ama hiç akıntım yok senin var mı?
Bende değilim canım ne zaman test yapıcaksınBenim de yok canim. Bu ay umitli değilim
Bat 19 u gecsin adet olmazsam yaparim.Bende değilim canım ne zaman test yapıcaksın
İhtimal tabiki var canımAma şuan yaparsan cıkmaz kanda bile çıkmazKizlar benim de 31 ocakta reglim bitti bi hafta sonra korunmayi biraktik. Gun asiri birlikte oluyoruz. Borlikte olmaya basladiktan bir hafta sonra sol tarafimda batmalar kasilmalar oluyor. Dunden beri de sari akintim oluyor. Cok istiyorum hayirlisi ile ama bakalim. 9 gun var bata. Test yapsam cikarmi acaba? Hamilelik belirtisi olabilirmiki?
Canım kaç çıktı değerin dün gece gittin galiba hastaneyeİhtimal tabiki var canımAma şuan yaparsan cıkmaz kanda bile çıkmaz
Hadi güzel haberlerini bekliyorum canım:) belirtilerin nelerdi canım benim de 19-20si bat ama test yapmaya korkuyorumDün akşam hastaneye gittim idrar örneği verdim canım oda pozıtıf cıktı ama idrar oldugu için değere bakamadılar 1 saat sonra gitcem hastaneye o zaman cıkar
Canım dün iğne gibi 4-5 kez batmalarım oldu solda göğüslerim erken şişti ucu da hassas ama akıntım yok mesela bide bel ağrısı oluyo bazen .. sen de canımSenın şuan ne belietin var
Canım benim de idrar koyu ama karnın altında şişlik sertlik var mı onu çok merak ediyorum o bende yok mesela şuan.. önceki hamileliğim de vardı diye hatırlıyorum bide otururken batardı rahimde bişeBenım kasıklarım aynı batma gibi ağrıyo adet olcakmışım gibi belim sızlıyo göğüslerim de ağrı yok öle şiş bide dokununca cok az acıyo tatlı tatlı kaşınıyo akıntım gafif var idrarırım rengi çok koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?