Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Yok yapmadım canım obulason testi bu ay gelişi güzel yaşadım hafi yap bakalım yaa ne cıkacak bende normal testte 3 gün önceden cıktı bu erken gebelık yap bi bakalım

Yok yapmadım canım obulason testi bu ay gelişi güzel yaşadım hafi yap bakalım yaa ne cıkacak bende normal testte 3 gün önceden cıktı bu erken gebelık yap bi bakalım
Benim 7si çatladı yumurta 12 gün oldu olsa çıkar ama ne bileyim doktoru aradım yapma dedi yoksa yapacaktım pazartesi yaparsın sabah dedi ama bilmiyorum yok yere de ümitlenmek istemiyorum canım aslında

Kızlar yine çok üzgünüm hastalandım malesef bu ayda olmadıı çok yoruldum bu süreçte psikolojik olarak çok etkileniyorum dua ediyorum inşallah önümüzdeki aya artık diyorum yinede

Herseyın hayırlısı canım stres yapma ben bu ay hep kendımı hasta olacaksın diye kendimi kandırdım aha kasıgım ağrıyo adet olacam dedım aha belim ağrıyo hasta olacam dedım en sonunda bebiş haberi aldım :)

Gözün aydın cnmmm sağ salim kucağına alırsın inşallahh. Allah'ım bana ve diğer bütün anne olmayı bekleyen arkadaşlarada nasip etsin

Güzel haberler bizi de mutlu ediyor. Moral veriyor. Hamile olanlara hayırlı olsun diyorum darısı hayırlısıyla bize de inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…