- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
- Konu Sahibi yediverenim
-
Canım rahmin olduğu yerde şişkinlik gibi sertlik var mı onu merak ettim bi de ovülasyon testi yaptın mıŞişliği anlamadım ama batma var canım
Benim 7si çatladı yumurta 12 gün oldu olsa çıkar ama ne bileyim doktoru aradım yapma dedi yoksa yapacaktım pazartesi yaparsın sabah dediYok yapmadım canım obulason testi bu ay gelişi güzel yaşadım hafi yap bakalım yaa ne cıkacak bende normal testte 3 gün önceden cıktı bu erken gebelık yap bi bakalım
Canim test yaptin mi?Canım rahmin olduğu yerde şişkinlik gibi sertlik var mı onu merak ettim bi de ovülasyon testi yaptın mıtesti aldım korkudan yapamadım
Canım yaptım negatif adeti bekliyorumCanim test yaptin mi?
Hayirlisi olsun canim.Canım yaptım negatif adeti bekliyorum
Gözün aydın cnmmm sağ salim kucağına alırsın inşallahh. Allah'ım bana ve diğer bütün anne olmayı bekleyen arkadaşlarada nasip etsinHerseyın hayırlısı canım stres yapma ben bu ay hep kendımı hasta olacaksın diye kendimi kandırdım aha kasıgım ağrıyo adet olacam dedım aha belim ağrıyo hasta olacam dedım en sonunda bebiş haberi aldım :)
Canım ilişki gününu ovülasyonu bilmeden mi yapmıştınHerseyın hayırlısı canım stres yapma ben bu ay hep kendımı hasta olacaksın diye kendimi kandırdım aha kasıgım ağrıyo adet olacam dedım aha belim ağrıyo hasta olacam dedım en sonunda bebiş haberi aldım :)
Evet canım bebek düşündüğüm her ay yunurtlama gününe dıkkat ederek yaptım her ay hürandı bu ay dedım hesaplama felan yapmıyom yapıyozda nolıyo bu ay olmazsa hiçde olmazsa uğraşmadım derim dedım oldu :)Canım ilişki gününu ovülasyonu bilmeden mi yapmıştın
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımızaAmin canım amin rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın :)
Hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başımıza
Benim 19 ydu. Ama olmadim yarin sabah yapacagim.Batı bugn olupta olmayan varmı aranızda ne zaman test yapmayı düşünüyosunuz
Hadi inşallah hayırlı haberini alırız :)Benim 19 ydu. Ama olmadim yarin sabah yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?