- 29 Ocak 2016
- 89
- 118
- 23
- 34
- Konu Sahibi yediverenim
-
Simdi yaptim ikicinci cizgi cok koyu olmasa da var saskinim suanHadi inşallah hayırlı haberini alırız :)
Ben bu sabah yaptım erkenden dayanamadım uyku tutmadı ve sonuçBenim 19 ydu. Ama olmadim yarin sabah yapacagim.
Senide benim gibi uyku tutmamıs heralde :)Simdi yaptim ikicinci cizgi cok koyu olmasa da var saskinim suan. Saglik ocagina gidip kan verecegim bugün. Rabbim isteyenlere tez zamanda nasib etsin.
normalde de bu saatte kalkıyorum eşimi işe yolcu ediyorum. ders calışmak için uyumayacaktım tabii bu haberde güzel oldu uyku falan kalmadı.Senide benim gibi uyku tutmamıs heralde :)
normalde de bu saatte kalkıyorum eşimi işe yolcu ediyorum. ders calışmak için uyumayacaktım tabii bu haberde güzel oldu uyku falan kalmadı.
canım nasıl yükledin beceremedim benSenide benim gibi uyku tutmamıs heralde :)
Telefondan giriyorsanız cevaplanın yanında dosya yükle var ordan hemen resmin boyutu büyükse yüklemeyebilir bendede 2 resim vardı mesela digerini yüklemedi bu ilk çektiğim birkaç resim çek uzaktan ykındah tekrar dene boyutla ilgili yükleme yapamıyorsan şayetcanım nasıl yükledin beceremedim ben
Amin canim sag olasinAyy kızlar cook mutlu oldum hadi hayırlı uğurlu olsun :)
Amin canim sag olasinAyy kızlar cook mutlu oldum hadi hayırlı uğurlu olsun :)
Bat 24 şubat olanlar var mı belirtiler benim yine olmicak gibi ağrım var
Benim de 24 şubat. Ara ara kasık batması ve göğüs ağrısı oluyor canim. Onun dışında belirtim yok. Test yaptın mı hiç?Bat 24 şubat olanlar var mı belirtiler benim yine olmicak gibi ağrım var
Yok henüz test yapmadım bi kaç gün geçsin diye beklicem bakalım bende kasık batması filan yok ama baya kasıklarım ağrıdı bu ay adet pek olmazdı adet belirtisidiye geçiştirdim ama bi umutta diyorum of allahım lütfenBenim de 24 şubat. Ara ara kasık batması ve göğüs ağrısı oluyor canim. Onun dışında belirtim yok. Test yaptın mı hiç?
Kafaya taktıkça regli de gecikiyor kızlarYok henüz test yapmadım bi kaç gün geçsin diye beklicem bakalım bende kasık batması filan yok ama baya kasıklarım ağrıdı bu ay adet pek olmazdı adet belirtisidiye geçiştirdim ama bi umutta diyorum of allahım lütfenhamile olalım
Rahat ol canım benim tutundu mu gelir bebişinAz önce banyoda kaydım cok korkuyorum bişe olacak diye
İnşallah kızlar inşallahRahat ol canım benim tutundu mu gelir bebişin
Tatlım bu ay olucak ben inanıyorumVeeee iğnenin 14. Günü adet gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?