Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Ben bugun olmadim heralde yarin kesin olurum belirtilerim var bide 2 defa test yaptim bir 4 gun kala bide bugun. Nedense bu ay çok umut vardı içimde halada var allahim madem zamani var her seyin bari bize sabır ver diye dua ediyorum
Ayni sekilde ben de. Bi yandan adet olcakmisim gibi agrim var. Bu sabah teste kesin cikardi diyorum silik bile olsa.. Galiba olcam

Evlebmeden önce yumurtlama dönemini anlarsın demişlerdi ne demek istediklerini almamistim. Gercekten anliyormus insan bugün hissettim vucudumda elefonumdaki uygulamaya baktım gerçekten bugünü gösteriyor allahım nasip eder inşallah

Kızlar bi de bişey sormak istiyorum. Ben bebek düşününce bi kan testi yaptırdım kan değeri 11 çıktı doktor kan ilacı verdi. Ama benim hayatım boyunca 12 oldu ve ben Kızılay a kan bile verdim. 11 e düşünce mi düşük oldu ? Kan ilacı bile olsa ilaç almak istemedim sadece folik asit kullanıyorum. Sizce kullanmalı miyim ?

Başka tavsiyeler var mı ? Mesela ben sürekli bitki çayı içiyorum cook severim. Arkadaşım adaçayı içme sakin dedi. Söktürücü özelliği olan şeyler icmemeliymisim bilmiyordum.

Hosgeldin arkadasim tabiki eklerim. Senin belirtiler varmi bakiyim simdiden yumurtlama felan oldumu ? :)
Bu sefer takip etmedim arkadaşım. 10. Günden beri gün aşırı ilişki oluyor. Artık nasip. Su an kan pıhtılaşması için coraspin içiyorum eğer hamile kalırsam iğneye başlanacak. Ağustos ayinda 9 haftalık bebeğimi kaybettim. İlk bebegim di. Yasim 40

Folik asit cok iyi canim kullan onu ben onu kullanip hamile kalmistim ne yazikki karnimda oldu kurtaj oldum 4 aylikken

Allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah canım cok üzüldüm

Vallahi banada cok zor geliyo sabah 6 da duş alıp ise gidiyorum ama beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır diyorum
Evet canim iliskiden sonra hemen dusch almayin diyolar bende sabah aliyorum kizlar bide sabah iliskisini tavsiye ediyolar. Spermler daha canli oluyomus..

Allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah canım cok üzüldüm
Sağol canım inşallah cümlemize nasip olur. Ben ilk gebeligimde ovulasyon testi ile hamile olduğumu anladım. Çizgiler yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı. Bu sefer de öyle yapicam nasipse.

Öğretmenin mazotudur çay-kahve diye bi söz var :) bende çay ve kahve çok tuketmemek için tercih ediyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…