Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kızlar bende telefonuma uygulama indirp yumurtlama gününe bakarak o güne özen gösteriyorum bu ay dolu dolu geçti inşallah olur . Yastıkda koyduk bakalım hayırlısı
İki ay önce yine çalışmalar devam ederken adetim bir hafta geçikti hemen test yapmştım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı kan testi de sınırda çıkmıştı ama herkes hamilesn deyip heveslendrmişti 2 gün sonra adet oldum yıkıldım.
Acaba folik asit başlasam mı bnde hamileliğe etkisi var mı ki ?

Evet baslayabilirsin sorun yok arkadasim

Merhaba,
Umarım bu ay istediğiniz haber alırsınız.
Biz de bir buçuk yıl korunduktan sonra doktorun önerisiyle doğum kontrol hapını iki ay önce bırakmıştık. Hazır bırakmışken de çocuk düşünelim dedik. İki aydır eşim korunuyordu, ben de folik asite başladım.
Biz de bu ay çalışmaya başlayabiliriz dedik..
Ama benim endişelerim korkularım da hala var. Sanki tam hazır değiliz gibi de geliyor ama istiyorum gibi de.
Bu kafa karışıklığında çalışmalara başlamak doğru mu yanlış mı bilemiyorum
Aslında çocuk istiyoruz da ama ben hamilelikti doğumdu korkuyorum.
Kafam çok karışık.
Hem deniyoruz hem de ödüm kopuyor bu ay olursa diye.
Ay çok uzattım neyse benim de bat 7 Şubat.
Ama ilk aydan olmaz herhalde diyorum hala.

Canım telefondaki uygulamalar tahmini olarak gösteriyor yumurtlama tarihini ve yumurtlama her kadında aynı olmuyor adet döneminde bile yumurtlayan kadınlar varmış yumurtlamanı takip etmek istyosan ovulasyon testi al bence ve folik asit doktor tavsiyesi olmadan başlama derim ben

Canım 2 ay önce doktora gitmiştim gebelik öncesi test filan yapılacaksa yaptrmak için fakat doktor hiçbişey yapılmıyor folik asit başla demişti ama ben o doktoru hiç ciddiye almadm nasıl gebelik öncesi kontrol amaçlı hiçbi test yapılmaz ki

Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç fikrim yok biraz anlatr mısınz rica etsem her gün mü yapılıyor

Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç fikrim yok biraz anlatr mısınz rica etsem her gün mü yapılıyor
Canım internetten alıyorum ben eczanede de satılıyor ama çok pahalı internette 50 li olan var labquick marka ondan almanı tavsiye ederim adetin bittikten sonra yapmaya başla bana kalırsa aynı gebelik testi gibi zaten sadece ilk idrarla yapmıyorsun çift koyu çizgiyi yakaladığın gün yumurtlaman oluyor demektir ve o gün ya da ertesi gün birliktelik gebelik şansını artırıyor

Olur mu öyle şey canım ya bütün kan değerlerine hormonlarına falan bakıyorlar nasıl doktormuş o öyle

ka

kaç ay oldu canım çalışmalar başlayalı umarım bu ay güzel haberler alırız hep beraber.....
Canim ben 2 senelik evliyim evleneli hic korunmuyoruz nisan 2016 da hamile kaldim 4 ayliken karnimda öldü. Şimdi 6 aydır korunmadan devam ediyoruz ama henüz bir sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…