- 17 Mayıs 2014
- 47
- 28
- 38
- Konu Sahibi yediverenim
-
Evet baslayabilirsin sorun yok arkadasimKızlar bende telefonuma uygulama indirp yumurtlama gününe bakarak o güne özen gösteriyorum bu ay dolu dolu geçti inşallah olur . Yastıkda koyduk bakalım hayırlısı
İki ay önce yine çalışmalar devam ederken adetim bir hafta geçikti hemen test yapmştım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı kan testi de sınırda çıkmıştı ama herkes hamilesn deyip heveslendrmişti 2 gün sonra adet oldum yıkıldım.
Acaba folik asit başlasam mı bnde hamileliğe etkisi var mı ki ?
Canım telefondaki uygulamalar tahmini olarak gösteriyor yumurtlama tarihini ve yumurtlama her kadında aynı olmuyor adet döneminde bile yumurtlayan kadınlar varmış yumurtlamanı takip etmek istyosan ovulasyon testi al bence ve folik asit doktor tavsiyesi olmadan başlama derim benKızlar bende telefonuma uygulama indirp yumurtlama gününe bakarak o güne özen gösteriyorum bu ay dolu dolu geçti inşallah olur . Yastıkda koyduk bakalım hayırlısı
İki ay önce yine çalışmalar devam ederken adetim bir hafta geçikti hemen test yapmştım ikinci çizgi hafif silik çıkmıştı kan testi de sınırda çıkmıştı ama herkes hamilesn deyip heveslendrmişti 2 gün sonra adet oldum yıkıldım.
Acaba folik asit başlasam mı bnde hamileliğe etkisi var mı ki ?
Canım 2 ay önce doktora gitmiştim gebelik öncesi test filan yapılacaksa yaptrmak için fakat doktor hiçbişey yapılmıyor folik asit başla demişti ama ben o doktoru hiç ciddiye almadm nasıl gebelik öncesi kontrol amaçlı hiçbi test yapılmaz kiCanım telefondaki uygulamalar tahmini olarak gösteriyor yumurtlama tarihini ve yumurtlama her kadında aynı olmuyor adet döneminde bile yumurtlayan kadınlar varmış yumurtlamanı takip etmek istyosan ovulasyon testi al bence ve folik asit doktor tavsiyesi olmadan başlama derim ben
Bu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç fikrim yok biraz anlatr mısınz rica etsem her gün mü yapılıyorCanım telefondaki uygulamalar tahmini olarak gösteriyor yumurtlama tarihini ve yumurtlama her kadında aynı olmuyor adet döneminde bile yumurtlayan kadınlar varmış yumurtlamanı takip etmek istyosan ovulasyon testi al bence ve folik asit doktor tavsiyesi olmadan başlama derim ben
Canım internetten alıyorum ben eczanede de satılıyor ama çok pahalı internette 50 li olan var labquick marka ondan almanı tavsiye ederim adetin bittikten sonra yapmaya başla bana kalırsa aynı gebelik testi gibi zaten sadece ilk idrarla yapmıyorsun çift koyu çizgiyi yakaladığın gün yumurtlaman oluyor demektir ve o gün ya da ertesi gün birliktelik gebelik şansını artırıyorBu ovulasyon testi nasıl oluyor hiç fikrim yok biraz anlatr mısınz rica etsem her gün mü yapılıyor
Olur mu öyle şey canım ya bütün kan değerlerine hormonlarına falan bakıyorlar nasıl doktormuş o öyleCanım 2 ay önce doktora gitmiştim gebelik öncesi test filan yapılacaksa yaptrmak için fakat doktor hiçbişey yapılmıyor folik asit başla demişti ama ben o doktoru hiç ciddiye almadm nasıl gebelik öncesi kontrol amaçlı hiçbi test yapılmaz ki
Benim geldi kirmizilarKızlaarr ne durumdasınız var mı bişeyler regl olan ya da belirtileri başlayan?
Olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallah demek ki zamanı değilmişBenim geldi kirmizilar
kaç ay oldu canım çalışmalar başlayalı umarım bu ay güzel haberler alırız hep beraber.....Benim geldi kirmizilar
yaş kaç canım ben de bir buçuk yıllık evliyim biz de yeni yeni istiyoruz hayırlısı olsun hakkımız da ..Merhba bende yeni katıldm aranza. 3 yıllık evliyim bnde artk bbqm olsn istyrm bnm de bat ım 20 şubat
Canim ben 2 senelik evliyim evleneli hic korunmuyoruz nisan 2016 da hamile kaldim 4 ayliken karnimda öldü. Şimdi 6 aydır korunmadan devam ediyoruz ama henüz bir sey yok.ka
kaç ay oldu canım çalışmalar başlayalı umarım bu ay güzel haberler alırız hep beraber.....
Hoşgeldin canim inşallah topiğimiz hepimize hayırlı olur. Guzel haberler veririz.. Ekliyorum senide :)Merhba bende yeni katıldm aranza. 3 yıllık evliyim bnde artk bbqm olsn istyrm bnm de bat ım 20 şubat
Napalim her nasip vaktine esirdir diyeceğiz artik !Olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallah demek ki zamanı değilmiş
Amin inşallah canm 23 yaşndaymyaş kaç canım ben de bir buçuk yıllık evliyim biz de yeni yeni istiyoruz hayırlısı olsun hakkımız da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?