- 20 Ocak 2017
- 4
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi yediverenim
-
Aminn :) teşekkür ederimHoşgeldin canim inşallah topiğimiz hepimize hayırlı olur. Guzel haberler veririz.. Ekliyorum senide :)
Aminn insallah ekledim seni :)benim de bat 19 şubat kızlar hayırlısı olsun hakkımız da inş bu ay yüzümüzü güldürür rabbim...........
Aynen öyle kuzum burdan takip edelim yine birbirimizi bu arada yaş kaç nerdensin canımNapalim her nasip vaktine esirdir diyeceğiz artik !
çok üzüldüm canımCanim ben 2 senelik evliyim evleneli hic korunmuyoruz nisan 2016 da hamile kaldim 4 ayliken karnimda öldü. Şimdi 6 aydır korunmadan devam ediyoruz ama henüz bir sey yok.
21 yasindayim almanyadan ben ya siz ? :)Aynen öyle kuzum burdan takip edelim yine birbirimizi bu arada yaş kaç nerdensin canım
Insallah insallah o kadar hasretle bekliyorumki hepimize nasip etsin rabbimçok üzüldüm canımbir an önce kavuşalım onların mis kokusuna inş....
hiç bir rahatsızlık yok değil mi canım kimi hemen hamiş kalıyo kimi bekliyo ben anlamıorum bu işi yaInsallah insallah o kadar hasretle bekliyorumki hepimize nasip etsin rabbim
en yaşlı benim bu topic te galiba :)21 yasindayim almanyadan ben ya siz ? :)
Kizz ne yaslisi sen bizim çıtırimissinen yaşlı benim bu topic te galiba :)
Yok oyle kontrollerime gidiyorum devamli sorun yok diyor doktorum cok sukurhiç bir rahatsızlık yok değil mi canım kimi hemen hamiş kalıyo kimi bekliyo ben anlamıorum bu işi ya
27 olucam ne çıtırı 2 ay kaldıKizz ne yaslisi sen bizim çıtırimissinyerizz seniii
bende yarın gidicem hayırlısı bakalım canım...Yok oyle kontrollerime gidiyorum devamli sorun yok diyor doktorum cok sukur
Sanki cok yas 27 boyle kuruntulara kapilmaa bizim ruhumuz genc bedenimiz genc27 olucam ne çıtırı 2 ay kaldı
26 oluyorum ben bu ay tatlım izmirden bende21 yasindayim almanyadan ben ya siz ? :)
Memnun oldumm26 oluyorum ben bu ay tatlım izmirden bende
Bende çok memnun oldum kızlar gerçekten burdaki enerji çok güzel birbirimze destek oluyoruzMemnun oldumm
orası öyleeeeSanki cok yas 27 boyle kuruntulara kapilmaa bizim ruhumuz genc bedenimiz genc
Yook gitmedim bilmiyorum burda oyle takip yapiliyormu ben evlenip geldim yurtdisina ama doktorum yumurtlama akintisini rengini ve kivamini soylemisti boyle takip edebilirsin demisti.orası öyleeeeyumurta takibine gittin mi canım hiç ??
Evett burasi olmasa insan kafayi yer yine kafa dagitiyosun en azindan sordugun sorulara yanit alabiliyosunBende çok memnun oldum kızlar gerçekten burdaki enerji çok güzel birbirimze destek oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?