Şubat ayı çatlatma iğnesi olanlar.!!??

Merhaba ben 5 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 15.gün dün idrar testi yaptım çok silik çizgi cıktı gece açıldı kan testi yaptırdım beta hcg 0.0 hamile değilim. Ben bi aydır tedaviye başladım diğer aylarda hep 2.3 3.0 giib değerler görüyodum. Âdetlerim normalde çok düzenli ama henüz adet olmadım iğneden kaynaklı olabilir mi

Eklentiler

• 20220220_144949.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 27
Gonalf ile 2 yumurta olmuştu 7 Şubat çatlatma iğnesi olmuştum. Bugün 13. Gün dayanamadım kan testi verdim. Negatif 0.10 değer. Tabii sonuç hüsran. Bu ay da nasip değilmiş

Sılık değil negatif kuruma çizgisi oluşmuş ayriyetten kanda da negatif çıkmış adet olmayı bekleyin iğnenin etkisi 10 günde geciyo olsa şuana kadar çoktan çıkardı kanda seni üzmek istemem ama nasip demekki diyer ay inşallah

Kizlar bende iğnenin dördüncü gunundeyim ama ilk günden beri ağrım sızım olmadı hiç. Bide hani o yumurtlama akıntısı diye bahsedilen akıntı varya oda olmadı henüz acaba ilaç ise yaramadimi . Sizde durumlar nasıl ?

Olabilir normal heekezde olcak diye birşey yok ağrı sızı akıntı gayet normal olsada ağrı iğneden dolayı normal hepsi

Olabilir normal heekezde olcak diye birşey yok ağrı sızı akıntı gayet normal olsada ağrı iğneden dolayı normal hepsi
Bilmiyorum canım ya kafam çok karışık takmamaya çalışıyorum ama olmuyor . Pko ve yumurta tembelligim var. Klomenle bir tane büyüdü yumurtam ama kısmet yani

Merhaba kizlar klomenle 3 tane buyumustu catlatma ignemin oldugu gunude sayarsak 4. Gun cuma igne oldum cumartesi degerlendirdik pazar gunu esim nobetteydi o gun bos gectik ama pazar gunudr kasiklarimda agri ve akinti oldu anlamadim catladimi catladiysa pazar gunu iliski olmadi kacirdik mi acaba bu sabah tekrar degerlendirdik bakalim artik ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…