- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
-
13.gün test yaptım ama iki farklı markadan yaptım birinden net şekilde gördüm diğerinde hayalet olarak gördüm aynı gün kan verdimKaçıncı günden itibaren test yaptın cnm ondesjnde yada 14 gün sonra mi kan verdin benim 10 günün iğnenin de
Amin.Rabbim tez zamanda size bir melek nasip eder inşallah, ümitsizliğe kapılmayan sakin
Sizin ilk deneme miydi13.gün test yaptım ama iki farklı markadan yaptım birinden net şekilde gördüm diğerinde hayalet olarak gördüm aynı gün kan verdim
Kan versene cnm idrara geç çıkıyorBende 13.günümde test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Ya kan vericem negatif cıkıcak diye de o şeylere girmek istemiyorumKan versene cnm idrara geç çıkıyor
Allah korusunYa kan vericem negatif cıkıcak diye de o şeylere girmek istemiyorum
Evet ilk defa çatlatma iğnesi kullanmadım çok şükür ikinci gebeliğim bu, ilk gebeliğimi 1 yıl önce düşük yaptım doğal yolla olmuştu o amaSizin ilk deneme miydi
Eczacı negatif görsen bile ümitsizliğe kapılma adet gününün geçmesini bekle demişti bana , doktor sıkıntısı olduğu için eczacıya danışmıştım benBende 13.günümde test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Sılık değil negatif kuruma çizgisi oluşmuş ayriyetten kanda da negatif çıkmış adet olmayı bekleyin iğnenin etkisi 10 günde geciyo olsa şuana kadar çoktan çıkardı kanda seni üzmek istemem ama nasip demekki diyer ay inşallahMerhaba ben 5 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 15.gün dün idrar testi yaptım çok silik çizgi cıktı gece açıldı kan testi yaptırdım beta hcg 0.0 hamile değilim. Ben bi aydır tedaviye başladım diğer aylarda hep 2.3 3.0 giib değerler görüyodum. Âdetlerim normalde çok düzenli ama henüz adet olmadım iğneden kaynaklı olabilir mi
Nasıp hakkında hayırlısı olsun inşallahGonalf ile 2 yumurta olmuştu 7 Şubat çatlatma iğnesi olmuştum. Bugün 13. Gün dayanamadım kan testi verdim. Negatif 0.10 değer. Tabii sonuç hüsran. Bu ay da nasip değilmiş
Kan verdin mi kanda net çıkar cunkuBende 13.günümde test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Yok canım hamilelik olmadı bence bu ay cumartesiye kadar adet olmam lazım duphaston kullandığım için tam adet tarihimi bilemiyorumKan verdin mi kanda net çıkar cunku
Olabilir normal heekezde olcak diye birşey yok ağrı sızı akıntı gayet normal olsada ağrı iğneden dolayı normal hepsiKizlar bende iğnenin dördüncü gunundeyim ama ilk günden beri ağrım sızım olmadı hiç. Bide hani o yumurtlama akıntısı diye bahsedilen akıntı varya oda olmadı henüz acaba ilaç ise yaramadimi . Sizde durumlar nasıl ?
Bilmiyorum canım ya kafam çok karışık takmamaya çalışıyorum ama olmuyor . Pko ve yumurta tembelligim var. Klomenle bir tane büyüdü yumurtam ama kısmet yaniOlabilir normal heekezde olcak diye birşey yok ağrı sızı akıntı gayet normal olsada ağrı iğneden dolayı normal hepsi
Yok canım hamilelik olmadı bence bu ay cumartesiye kadar adet olmam lazım duphaston kullandığım için tam adet tarihimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?