Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer sizin o zamanYumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum şuanadet sonrası transfer olucak inşallah siz neler yapıyorsunuz
![]()
Yok benim de dondurulmuş embriyo ama sadece bi ay adet gör sonra transfer yapalım dedi doktorum Şubat 20 si gibi olcak bizimde inşallahTaze transfer sizin o zamanbende ilaç kullnyrm şmdi 2 sinde kontrolüm var Canm donduruldu benmkiler 2 regl geçti 8 inde transfe muhtemelen
![]()
Aramızda çok yokmuş hadi İnşAllah canım heyecanlıyım çok günler azalıyorYok benim de dondurulmuş embriyo ama sadece bi ay adet gör sonra transfer yapalım dedi doktorum Şubat 20 si gibi olcak bizimde inşallah
Aynen ya inşallah güzel haberler alırızAramızda çok yokmuş hadi İnşAllah canım heyecanlıyım çok günler azalıyor
Aynen ya bende çok heyecanliyimAramızda çok yokmuş hadi İnşAllah canım heyecanlıyım çok günler azalıyor
Ne zaman regl sennAynen ya bende çok heyecanliyim
Tarlusal kullandım bugün bitti işte bir hafta içinde olurum heralde senin ne zamanNe zaman regl senn
Ben oldm 2. Regl btti ilaca başladım estrofem 2 sinde randevum var canımTarlusal kullandım bugün bitti işte bir hafta içinde olurum heralde senin ne zaman
Rahmi hazırlamak içinO ilacı ne için başladı size peki
İnşAllah Canm umarım bi sıkıntı çıkmaz da transfer oluruzBakalım bana da başlayacaklar mı acabahayırlı olsun inşallah
![]()
Yakın zamanda canım bende anlamadım oylama yapmstm sanırım orda seçildim bi baktım pro üye olmuşum
Sevindim canımYakın zamanda canım bende anlamadım oylama yapmstm sanırım orda seçildim bi baktım pro üye olmuşum![]()
Nasıl gidiyor hamilelik canımSevindim canım![]()