• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Yumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum şuan ☺️ adet sonrası transfer olucak inşallah siz neler yapıyorsunuz☺️

Yumurtalar toplandı adet olmayı bekliyorum şuan ☺️ adet sonrası transfer olucak inşallah siz neler yapıyorsunuz☺️
Taze transfer sizin o zaman 🙈 bende ilaç kullnyrm şmdi 2 sinde kontrolüm var Canm donduruldu benmkiler 2 regl geçti 8 inde transfe muhtemelen 🤗

Taze transfer sizin o zaman 🙈 bende ilaç kullnyrm şmdi 2 sinde kontrolüm var Canm donduruldu benmkiler 2 regl geçti 8 inde transfe muhtemelen 🤗
Yok benim de dondurulmuş embriyo ama sadece bi ay adet gör sonra transfer yapalım dedi doktorum Şubat 20 si gibi olcak bizimde inşallah

Ben de şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım.. perşembe günü kontrole gidiyorum bakalım..

Merhabalar, benim de dondurulmuş embriyolarım var ve şubat ayında transferim olacak. Adetimi bekliyoruz. Göğüslerim çok şiş çok yakında olucam gibi görünüyor. Heyecanlıyım.
adet olup rahmine baktıranlar yazabilirlermi o süreç nasıl ilerliyor sizde?

Back
X