Merhaba benim 2. Ayım çatlama iğnesi vurulmamda ama çok bir acısı yok acıkcası adet sancısı gibi bir sızı oluyor iğneden sonra bakalım bu ay umutluyum iki yumurtam oluşmuş ve 20mm tam kıvamı dedi ama bakalım bekleyip görcem .Merhabalar canlar, klomen tedavisine başladım bugün birinci günüm geçen sene kullanmıştım ama iğne vurulmadığım için 28 mm olmuştu ve işe yaramadı yani, bu ay doktorla görüştüm iğne olacağımı söyledi ama ben korkuyorum iğne anında acı oluyor mu? Sonrasında bir ağrı falan var mı yaptıranlar toplaşalım:)))
Merhaba benim 2. Ayım çatlama iğnesi vurulmamda ama çok bir acısı yok acıkcası adet sancısı gibi bir sızı oluyor iğneden sonra bakalım bu ay umutluyum iki yumurtam oluşmuş ve 20mm tam kıvamı dedi ama bakalım bekleyip görcem .
Selam canım Klomen ve iğne tedavisi gördün mü direkt aşılama mı söyledi doktor yaşlarınız nedir? Benim eşimde ileri hareket çok çok az bende de Pko görünümü var gebeliğe engel olmayan ama doktor önce bir Klomen tedavisi deneyelim dedi aşılama için erken dediMerhaba kızlar ben aşılama olmadım henüz. Düşünüyorum. Rahim filmi de çektirmedim. Size sorum şu aşılama hangi durumlarda yapılıyor sizler kendinizde ya da eşinizde olan bir sorundan dolayı mı yaptırıyorsunuz
Hiçbir tedavi görmedim. Doktor da aşılama demedi çünkü ben daha henüz rahim filmi de çekilmedim beni o da çok korkutuyor. Siz çekildiniz mi acılı mıydı? Benim 26 eşimin 28 eşimde morfoloji %3 sperm 13 milyon çıktıSelam canım Klomen ve iğne tedavisi gördün mü direkt aşılama mı söyledi doktor yaşlarınız nedir? Benim eşimde ileri hareket çok çok az bende de Pko görünümü var gebeliğe engel olmayan ama doktor önce bir Klomen tedavisi deneyelim dedi aşılama için erken dedi
Günaydınay canım inşallah olsun bende daha Klomen ikinci gündeyimkaç gün sonra gittin kontrole kullandıktan sonra bana 5 gün sonra geldi dedi umarım gecikmiş olmam
Merhaba, yumurta takibi aşılama öncesinde de bağımsız şekilde yapılıyor mu?Günaydınilaçı adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 tablet 2 gün sonra gel dedi yumurta takibi yaptım mm sini söyledi ona görede iğne yaptırdı.
Camım bak ben doktora rahim filmini sorduğumda bana dediği planlı geneliğin üç aşaması var. Birincisi ilaç tedavisi+çatlatma (ilk denenecek)Hiçbir tedavi görmedim. Doktor da aşılama demedi çünkü ben daha henüz rahim filmi de çekilmedim beni o da çok korkutuyor. Siz çekildiniz mi acılı mıydı? Benim 26 eşimin 28 eşimde morfoloji %3 sperm 13 milyon çıktı
Hmm anladım canım ben üçüncü gün başladım klomene perşembe günü randevum var bakalım kaç olmuş :))Günaydınilaçı adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 tablet 2 gün sonra gel dedi yumurta takibi yaptım mm sini söyledi ona görede iğne yaptırdı.
Klomen veya yumurta geliştirici bir ilaç kullandığında çatlama iğnesini yapması için yumurtanın belli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor, onun için de doktor yumurta mm sine bakıyor :)Merhaba, yumurta takibi aşılama öncesinde de bağımsız şekilde yapılıyor mu?
Hadi hayırlısı umarım bu sefer olurSelam kızlar ben de femarayla aranıza katılayım. 3.denemem olacak
Umarım öyle olur canım bundan sonraki aşama aşılama çünküHadi hayırlısı umarım bu sefer olurböyle Klomen femara gibi ilaçları kullandıktan sonra birkaç ay daha etkisini gösteriyormuş inşallah olur bu sefer canım çatlama iğnesi vuruldun mu öncekilerde?
Gerçekten öyle şey mi olur 5 dakikalık bir işlem zaten yumurta takibiBende bugün 2. Defa klomene başlıyorum. Önceki ay özele gitmiştim. Bu ay devlete gideyim dedim. Devlet hastanesindeki doktor takibini ben yapamam çok yoğunluk var özele git dedi sinir oldum resmen öyle şey mi olur ya. Önce sperm testi yaptık sonra Hsg çekildi ozelde tüm testler normal çıktı ama 5 yıldır hiç olmadı. Dr. klomen+ovitrelle+duphaston ilacı kullan dedi yine basarisiz oldu. Bu ay bakalım nasıl olacak.
Hayırlısı böyleymiş canım inşallah bu sefer olur eğer olmazsa da hiç canını sıkma daha önünde aşamalar var inşallah en hayırlı vakitte alırsın kucağınaUmarım öyle olur canım bundan sonraki aşama aşılama çünküevet 2 kez vuruldum ovitrelle ama olmadı nasip değilmiş
Vallahi canım devlet hastanesindeki doktorlar beni çileden çıkarttı geçen sene Klomen kullandım iki ay hiç unutmam cuma günü doktor dediki 18 mm olmuş pazartesi gel vuralım iğne pazartesi gittim 28 mm olmuş artık geçti boşuna vurdurma dedi yani gerçekten ilgisizler birde planlı gebelik diye başlarından savıyorlar baştan sona aynı doktor ilgilensin diye yönlendiriyorlar duphaston ne içindi onu duymuştum ama bana hiç önermediler henüzBende bugün 2. Defa klomene başlıyorum. Önceki ay özele gitmiştim. Bu ay devlete gideyim dedim. Devlet hastanesindeki doktor takibini ben yapamam çok yoğunluk var özele git dedi sinir oldum resmen öyle şey mi olur ya. Önce sperm testi yaptık sonra Hsg çekildi ozelde tüm testler normal çıktı ama 5 yıldır hiç olmadı. Dr. klomen+ovitrelle+duphaston ilacı kullan dedi yine basarisiz oldu. Bu ay bakalım nasıl olacak.
Klomen takipsiz olmaz bence de canım sana ovitrelleyi sorayım nasıl yapılıyor iğne acısı var mı nereye yapılıyor birde iğne olduktan sonra iş falan yapmak tehlikeli mi birde ne zaman ilişki öneriyorlarGerçekten öyle şey mi olur 5 dakikalık bir işlem zaten yumurta takibiaman diyim takip ettirmeden kullanmayın Klomeni mutlaka yumurtalarınıza baksınlar
Klomen takipsiz olmaz bence de canım sana ovitrelleyi sorayım nasıl yapılıyor iğne acısı var mı nereye yapılıyor birde iğne olduktan sonra iş falan yapmak tehlikeli mi birde ne zaman ilişki öneriyorlarçok sordum ama merak ettim perşembe bende vurulacağım çünkü
Evt çok ilgisizler ayrıca yapamam yeterince gebe kadın var dedi cimere yazacaktim neredeyse o sinirle. Hani biz eşimle çalışıyoruz özele gitme imkanımız var evt ama peki ya gidemeyen hiç dogurmasin mi yani böyle sacmalik mi olur. Neyse. Allah'a havale ediyorum. Duphaston ilacıni ozeldeki doktor döllenirse hani yumurta tutunsun diye verdi. Adet olana kadar kullandım. Bakalım yarın özele gidecem. Bir daha mı deniyim aşılamaya mi geciyim bilmiyorum. Aşılama da doğal yol gibi diyorlar %5 etkisi varmış sadece bilemedimVallahi canım devlet hastanesindeki doktorlar beni çileden çıkarttı geçen sene Klomen kullandım iki ay hiç unutmam cuma günü doktor dediki 18 mm olmuş pazartesi gel vuralım iğne pazartesi gittim 28 mm olmuş artık geçti boşuna vurdurma dedi yani gerçekten ilgisizler birde planlı gebelik diye başlarından savıyorlar baştan sona aynı doktor ilgilensin diye yönlendiriyorlar duphaston ne içindi onu duymuştum ama bana hiç önermediler henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?