ŞUBAT AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR🌺

Ovitrelle göbekten yada koldan yapılıyor. Biz göbekten yaptık hiçbirsey hissetmedim yani. 36 saat sonra ikigunde bir iliski dedi doktor

Canım ovitrelle i karından yapıyorlar çok acımıyor, bana doktorum hep vurulduğum gün dahil 3 gün üst üste sonra da günaşırı ilişki öneriyor ben dikkat ediyorum kendimi yormamaya çünkü zaten iğneden bir iki gün sonra kasık ağrısı göğüs ağrısı başlıyor

Üç gün üst üste demedi yumurtanın çatlama süresi varmış. Bu da 12 saat ile 36 saat arasında. Her gün ilişki olunca sperm kalitesi düşüyormuş. Ayrıca spermler zaten 48 saat canlı kalıyormuş rahimde. İkigunde bir olunca sperm daha kaliteli oluyormuş. Anlamadım kim daha ii biliyor bu doktorların

Şöyle ki ben doktora sordum bu söylediğin şeyi geçenlerde. O da dedi ki sperm dediğin şey içeri girdiği gibi yumurtaya ulaşmıyor içeride sağlıklı olanları belli bir saat yaşıyor. O yüzden hangi saatte yaptığın önemli değil yeter ki o yumurtanın çatlama döneminde sık ilişki olsun

Bilemiyorum canım aşılama konusunda bir bilgim yok çok fazla sadece polikistik bir tanıdığım ilaçla iğneyle olmadı aşılamayla tek seferde tuttu ama düşük yaptı maalesef, aşılama ekonomik olarak biraz zorlu bir konu

Anladım canım peki acaba iğneden önce çatlamış olabilir mi bende dün çok az peçeteye gelen akıntılı kanama oldu ama çok çok az yani neyden olabilirki bu bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor baktım yan etkide olabilirmiş

Canım eğer ilacın bittiyse iğneden önce çatlama ihtimali az da olsa var, ama çatlama olsa kanama yapmazdı. Sen doktora gittiğinde sor bu akıntını da bazen bu ilaçlar kist vs yapıyor Allah korusun

Merhaba herkese Benimde bugün klomenin ikici günü daha oncede çok kullandım. 4 yada 5 tam hatırlamıyorum ilk kullandığımda kimyasal gebelik geçirdim iki ve üç boş geçti dördüncü kullanışımda ikizlere hamile kaldm ama erken doğum oldu kaybettim ikisinide. Ocakta bir sene oldu doğum yapalı bu ay tekrar başladım klomene inşallah tekrardan nasip olur anne olmak Herkese nasip olsun inşallah

Canım bir kez ve azsa yumurtlama kanaması yaşamış olabilirsin kontrolün ne zaman

Canım eğer ilacın bittiyse iğneden önce çatlama ihtimali az da olsa var, ama çatlama olsa kanama yapmazdı. Sen doktora gittiğinde sor bu akıntını da bazen bu ilaçlar kist vs yapıyor Allah korusun
Ay Allah korusun perşembe gidecem canım zaten doktora söyler artık bana ne var ne yok diye :)

Amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına çatlatma iğnesi verdi mi doktor daha öncelerinde vurulmuş muydun hep birlikte bekleyeceğiz bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız sağlıkla

Amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına çatlatma iğnesi verdi mi doktor daha öncelerinde vurulmuş muydun hep birlikte bekleyeceğiz bu ay inşallah hepimiz hamile kalırız sağlıkla
Sadece bir kere vuruldum canim o da kimyasal olan. Simdilik igneden bahsetmedi doktor duruma gore verir heralde cumartesi kontrolum bakalim ne diyecek

Çok teşekkür ederim ya vakit ayırmışsın yazmışssın. Şuan net şekilde anladım. Bana doktor rahim filmi dedi de..neden senin bahsettigin ilk aşama olan yumurta çatlatma ilaç tedavisinden bahsetmedi onu anlamadım. Bende bilmiyordum ya..haliyle soramadım da..tekrar gideceğim inşallah

Sadece bir kere vuruldum canim o da kimyasal olan. Simdilik igneden bahsetmedi doktor duruma gore verir heralde cumartesi kontrolum bakalim ne diyecek
Anladım canım ben gittim bugün iki tarafta da şu an 10 mm’lik yumurta varmış Salı günü tekrar randevu verdi ya Salı ya da çarşamba iğne vuracaz dedi senin de hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın :)

Sor canım bazı doktorlar da önce rahim filmi diyorlar ama benim doktorum söylemedi bana bilemiyorum her biri bir çeşit

Selam kızlar bu ay klomen kullandım sol yumurtalığımda 2 adet yumurtam gelişti 7 şubatta ovitrelle iğne oldum şu an sağ kasığımda sancım var. Yumurtalarım soldaydı ağrının solda olmasını bekliyordum sizce sağda sancı olması normal mi hiç böyle bir şey yaşadınız mı

Ben yaşamadım hiç iğne olmadığım için canım ama bence problem yoktur bu hormon enjekte ediyor yani bütün vücuduna yayılıyor o hormon

Yumurtalarınız kaç mm olmuş :)
Bende yarın klomene başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…