ŞUBAT AYI KLOMENE BAŞLAYANLAR🌺

Merhaba benim bugün iğne olmamda 9. Günüm bu benim 2.ovitrellim bir program kullanıyorum ona görede gün aşırı değerlendirdik ondan da yumurtlama günlerimi yazıyor ve değerlendirdiğimiz günler ovülasyon testi yaptım. İnşallah bu kez tutunmuştur. 14 gün geçtikten sonra acaba erken hamilelik testi yapsam olur mu ki ?

Kizlar benim yumurtam iğneden 6 gün sonra çatladı ben şimdi iğneyi mı baz alicam catladigi günü mü ? Mantığım catladigi gün diyor hep ama

Kızlar rahim duvarı kalınlığınız kaç mm sizin adetin 13.günü 12 mm di benim yarın tekrar kontrolüm var

Yumurtalarınız kaç mm olmuş :)
Bende yarın klomene başlıyorum
Selam canımm, bugün gittim sağ tarafta 18 mm olmuş şu an 13. Gündeyim yarın akşam 21.00de ovitrelle verdi onu olacağım birde haftaya çarşamba progestana başlıcam onu da bir hafta kullanıp tahlil vermeye gidecem, ilişki takvimi verdi bana gün aşırı saatli, acaba 13.gün 18 mm iyi mi biraz araştırdım doktorda iyi gelişmiş dedi sol tarafta da 16 mm var bir tane daha dedi yarın akşam vurulucam işte

Kizlar benim yumurtam iğneden 6 gün sonra çatladı ben şimdi iğneyi mı baz alicam catladigi günü mü ? Mantığım catladigi gün diyor hep ama
Nasıl anladın canım? Normalde 40 saat kadar diyorlar öyle bir şey olabilir mi acaba nerden bileceğiz nasıl çatladığını

inşallah tutunmuştur canım doktoruna sorsaydın Progestan tarzı bir şey kullanabilseydin, Bildiğim kadarıyla 17.gün yapılması daha iyiymiş çünkü tam netleşmiş oluyor, sen doktor kontrolünde mi aldın yoksa kendin mi iğne kullandın, çünkü doktor bize gün gün ilişkiyi yazdı program falan kullanmıyorum ben

Bence çatladığı günden sayman lazım çünkü çatlayınca 14 gün sonra adet olmalısın gibi düşün

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah 15 mm iken çatlatanlar bile var.
Ben geçen sene bir kere denediğimde doktorum beklemişti 20 mm geçsin diye.. biri 22 biri 23 mm di tutmadı maalesef

Peki çatlamasında mı problem oldu? Sonrasında gebelik oldu mu? Ben çok merak ediyorum böyle hikayeleri

Vallahi canım hiç sormadım bilmiyorum doktorda hiç söylemedi, neden önemli o? Diğer doktorlar da hiç söylememişti bana
Rahim duvar kalınlığı ince olursa bebişin tutunmasında zorluk oluyor ince olmaması lazım

Hıı hiç duymamışım bunu, bana progestan verdi düşük önleyici gibi birde dediki yeni gebe gibi davran ani ve tehlikeli hareketler yapma vs falan

Peki çatlamasında mı problem oldu? Sonrasında gebelik oldu mu? Ben çok merak ediyorum böyle hikayeleri
Yumurtaların ikiside çatladı :)
Hatta doktor çatlatma iğnesini verirken ikiz olabilir dedi sanki hiç tutmama ihtimali yokmuş gibi konuştu. Kesin tutacak gibi… adetin 1 hafta geciksin öyle gel keseyi görelim falan demişti tutmadı. Ama hormonumda biraz yüksekti o ay ve d vitaminime baktırmıştım 3.5 çıktı çok düşüktü o yüzdende tutmamış olabilir

Merhaba doktor tedavisiyle kullandım hatta bu ikinci iğne yaptırışım. Biz ilk 10 gün değerlendirdik gün aşırı olarak ama artk tutar mı tutmazmı bekleyip görcem

Anladım canım hayırlısı olsun en doğru zamanda bebişin seni bulacak inşallah

Merhaba doktor tedavisiyle kullandım hatta bu ikinci iğne yaptırışım. Biz ilk 10 gün değerlendirdik gün aşırı olarak ama artk tutar mı tutmazmı bekleyip görcem
Hayırlısı olsun canım belki de tutar hiç belli olmuyor bazılarında ilk denemede bazılarında ikinci, benim de ilk yarın olucam bakalım artık senin adet günün ne zaman normalde

Ovulasyon testi ile
Hı evet ama iğnenin içinde bir miktar LH ve HCG olduğu için iğneden sonra testin gerçekliği olmuyor bir süre diye biliyorum yani o iğne 36 ya da 40 saatte kesin çatlatıyor diye okudum her yerde bilemiyorum doktor tahlile gel dedi mi adet gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…