İnşallah hepimizininsallah hayırlı sonuçların olur canim
İnşallah canım inşallah bende ekimde negatif aldım ikinci transferim olacak bende baya bi saldım bu sefer ilki 3.gün tek embryoydu gene aynı olacak bakalım ne olacak umarım pozitifi görürürzinşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizi kızlar rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahbenim yaşım 29. Kasım ayında ilk tüp bebek denemem maalesef negatif ile sonuçlandı.Şimdi tekrar tedaviye başladım pazartesi opu var . Bende sıkıntı yok ama eşimde hareketsizlik , morfoloji ve sayı azlığı var gonal -f ve cetrodite kullanıyorum. Önceki tedavimde 8 yumurtam toplanmıştı . 5. Gün 2 embriyo transferi yapıldı maalesef tutmadı şimdide 8 yumurtam oluşmuş yine bakalım kaçıncı gün transferi yapılacak. Ayrıca saldım gitti ilk tedavide her şeyi kafama taktım şuan relax bakalım sonuç ne olacak
HEPİMİZİN POZİTİFİ GÖRDÜĞÜ MÜKEMMEL BİR ŞUBAT AYI OLUR İNŞALLAH
Canım adetinin kaçıncı günü oldun transferini benim 21.güne denk gelecekBende dün transferini oldum beklemedeyim nasıl gecicek zaman bilmem
Benimde aynı canım salı transfer olacam bende çok heyecanlıyım estrofem progestan fitil bide proluton iğne kullanıyom canım birde benim ilk transferim adetimden 15.gününde oldu Buda 21.günğne denk geliyor çokmu geç senin ki kaçıncı güne denk geliyo canım2. deneme canim benim ki dondurulmuş 3 tane vardi perşembe transfer olacak benim estrofem dupaston birde lutinus diye jel kullaniyorum
Bnm de 21 ama adetin geldiği günü degil ertesi günü 1 sayiyo 20. Gün oluyo transfer bnm hep belli oldu mu gününCanım adetinin kaçıncı günü oldun transferini benim 21.güne denk gelecek
Yanlış yazmışım canım düzelttim fark edince opu vArOpu mu var transfer mi
Ha öylemi oluyor canım geçen ay Ocak 15inde oldum adet ozaman 16sından itibaren sayarsam 20gün salı günü olucam nasipseBnm de 21 ama adetin geldiği günü degil ertesi günü 1 sayiyo 20. Gün oluyo transfer bnm hep belli oldu mu günün
Transferin ne zaman canımİnşallah canım inşallah bende ekimde negatif aldım ikinci transferim olacak bende baya bi saldım bu sefer ilki 3.gün tek embryoydu gene aynı olacak bakalım ne olacak umarım pozitifi görürürz
Çok mı geç acaba dedim kendi kendime diğerinde 15.gün olmuştum tutmadı zaten bı sefer diğer adetime 10 gün kalmış oluyorBnm de 21 ama adetin geldiği günü degil ertesi günü 1 sayiyo 20. Gün oluyo transfer bnm hep belli oldu mu günün
Salı günü canım çok az kaldıTransferin ne zaman canım
Sıkı sıkı tutunsun inşallah canım bebeğimSalı günü canım çok az kaldı
İnşallahhhh canım benim hepimizinki inşallahSıkı sıkı tutunsun inşallah canım bebeğim2. Denemen mi
Valla benim bildiğim doktor yanımda hesap yapıyo çünkü 15. Gün yumurtlama gibi sayiyo üstüne 5. Gün embriyosu deyip 5 ekliyo hep 20. Gün oldu bnmkilerÇok mı geç acaba dedim kendi kendime diğerinde 15.gün olmuştum tutmadı zaten bı sefer diğer adetime 10 gün kalmış oluyor
Heyecandan oYanlış yazmışım canım düzelttim fark edince opu vAr
Ooo 3 gün varmış aramızda az kalmış snn de bnm yarın 2. Günüm arka arkaya ogrencez deseneSalı günü canım çok az kaldı
İnşallah canım kasım ayında da 8 yumurta topladı ama 2 tanesi 5. Güne gelebildi 2si de transfer edilmişti maalesef tutmadıHeyecandan oİnş bol bol yumurtan ciksin
Ayni doktorsa ayarlar dozu. Ilkte direk iki embriyo mu koydu Bn istedim koymadilar ilk iki tek embriyo transfer edildi düşük oldu bnm de. Şimdi iki transfer edildiİnşallah canım kasım ayında da 8 yumurta topladı ama 2 tanesi 5. Güne gelebildi 2si de transfer edilmişti maalesef tutmadıhiç dondurulmuşum fln yok bakalım bu defa neler olacak nedense hiç heyecan fln da yok bu defa süreci bilmek güzel oluyor rahat hissediyorum kendimi bakalım hayırlısı olsun artık
Benim ki 3.gün embriyosu olurmu ki oda canım ya geçmiş oluyorValla benim bildiğim doktor yanımda hesap yapıyo çünkü 15. Gün yumurtlama gibi sayiyo üstüne 5. Gün embriyosu deyip 5 ekliyo hep 20. Gün oldu bnmkiler
Ayy evet canım yaaa hadi bakalım pozitifleri görelim inşallahOoo 3 gün varmış aramızda az kalmış snn de bnm yarın 2. Günüm arka arkaya ogrencez desene
Her doktorun ayrıdır uygulaması bncr takılma sen ona hc transfere odaklan yemene içmene dikkat etBenim ki 3.gün embriyosu olurmu ki oda canım ya geçmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?