ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

İnşallah canım inşallah bende ekimde negatif aldım ikinci transferim olacak bende baya bi saldım bu sefer ilki 3.gün tek embryoydu gene aynı olacak bakalım ne olacak umarım pozitifi görürürz

2. deneme canim benim ki dondurulmuş 3 tane vardi perşembe transfer olacak benim estrofem dupaston birde lutinus diye jel kullaniyorum
Benimde aynı canım salı transfer olacam bende çok heyecanlıyım estrofem progestan fitil bide proluton iğne kullanıyom canım birde benim ilk transferim adetimden 15.gününde oldu Buda 21.günğne denk geliyor çokmu geç senin ki kaçıncı güne denk geliyo canım

Bnm de 21 ama adetin geldiği günü degil ertesi günü 1 sayiyo 20. Gün oluyo transfer bnm hep belli oldu mu günün
Ha öylemi oluyor canım geçen ay Ocak 15inde oldum adet ozaman 16sından itibaren sayarsam 20gün salı günü olucam nasipse

İnşallah canım inşallah bende ekimde negatif aldım ikinci transferim olacak bende baya bi saldım bu sefer ilki 3.gün tek embryoydu gene aynı olacak bakalım ne olacak umarım pozitifi görürürz
Transferin ne zaman canım

Bnm de 21 ama adetin geldiği günü degil ertesi günü 1 sayiyo 20. Gün oluyo transfer bnm hep belli oldu mu günün
Çok mı geç acaba dedim kendi kendime diğerinde 15.gün olmuştum tutmadı zaten bı sefer diğer adetime 10 gün kalmış oluyor

Çok mı geç acaba dedim kendi kendime diğerinde 15.gün olmuştum tutmadı zaten bı sefer diğer adetime 10 gün kalmış oluyor
Valla benim bildiğim doktor yanımda hesap yapıyo çünkü 15. Gün yumurtlama gibi sayiyo üstüne 5. Gün embriyosu deyip 5 ekliyo hep 20. Gün oldu bnmkiler

Heyecandan o İnş bol bol yumurtan ciksin
İnşallah canım kasım ayında da 8 yumurta topladı ama 2 tanesi 5. Güne gelebildi 2si de transfer edilmişti maalesef tutmadı hiç dondurulmuşum fln yok bakalım bu defa neler olacak nedense hiç heyecan fln da yok bu defa süreci bilmek güzel oluyor rahat hissediyorum kendimi bakalım hayırlısı olsun artık

Ayni doktorsa ayarlar dozu. Ilkte direk iki embriyo mu koydu Bn istedim koymadilar ilk iki tek embriyo transfer edildi düşük oldu bnm de. Şimdi iki transfer edildi

Valla benim bildiğim doktor yanımda hesap yapıyo çünkü 15. Gün yumurtlama gibi sayiyo üstüne 5. Gün embriyosu deyip 5 ekliyo hep 20. Gün oldu bnmkiler
Benim ki 3.gün embriyosu olurmu ki oda canım ya geçmiş oluyor

Ooo 3 gün varmış aramızda az kalmış snn de bnm yarın 2. Günüm arka arkaya ogrencez desene
Ayy evet canım yaaa hadi bakalım pozitifleri görelim inşallah Nasıl gidio senin canım ne hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…