5 gun emrıyosu canımBelirti arama hiç canım benimde belli bi belirtim olmadı karın ağrısı belirti olabilir belki benim hiç karnım ağrımadı kaçıncı gün embryosuydu
Tutunmş olabilir canım belki onun belirtisidir karın ağrısı5 gun emrıyosu canım
Insallah canım Rabbim büyük napalım herşey Rabbim denTutunmş olabilir canım belki onun belirtisidir karın ağrısı
Evet canım Allah büyüktürInsallah canım Rabbim büyük napalım herşey Rabbim den
Bende bu sefer ilk günler dinlendim canım sonra rahat davrandım oturdum kalktım hafif işlerimi yaptım çok kasmadım kendimiTransferden sonra kaç gün dikkat etmek gerekiyor kızlar, 5 gün oldu evden çıkmadım, bir yere uzanmıyorum, bir şey taşımıyorum, nereye kadar devam etmem lazım buna?
Sağ salim bir perşembe olsa da kan testi yapsak, ufak tefek kramplar var ama ilaçtan mı, yatmaktan mı hamilelikten mi belli değil tabi
İlk günler derken kaç gün dinlendin canım?Bende bu sefer ilk günler dinlendim canım sonra rahat davrandım oturdum kalktım hafif işlerimi yaptım çok kasmadım kendimişükürler olsun tuttu o belirtilerin ne olduğunu çözemiyosun canım herşeyden olabilir kaçıncı gün embriyosuydu
İlk 5gün dinlendim canım diğer günler hep yatmadım yormadım kendimi de çok kasmadım kendi miİlk günler derken kaç gün dinlendin canım?10. Güne kadar mı? Benim 5. Gün embryosuydu, iyi kaliteli dediler ama nasip tabi bakalım inşallah tutar
Tutunma belirtisi olabilir canım adet ağrısı gibi oluyor benim öğrendiğim gün başladı o adet ağrısı bi kaç gün sürüp geçti.5.gün embriyosu 2 günde tutunduğu için 2.gün başlamış olabilirBenimde bugun 5 gun ama benım adet ağrısı gibi ağrım var 2 gunde sonra başladı ağrım hala devam ediyor anlamadım benım ilkinde 9 gun ağrım oldu 3 gun emrıyosuydu tutmadı bunda 2 gu de başladı ağrım cuma gunu belli olacak bakalım
Tam bilmiyorum canım ama bir hafta içinde ulaşır deiye düşünüyorum belki daha çabukta ulaşabilirKızlar 14mm yumurta kaç günde 18 e ulaşır opu 18 mm ulaşınca mı oluyor
Sonucun ne oldu canım ?Benimde bugun 5 gun ama benım adet ağrısı gibi ağrım var 2 gunde sonra başladı ağrım hala devam ediyor anlamadım benım ilkinde 9 gun ağrım oldu 3 gun emrıyosuydu tutmadı bunda 2 gu de başladı ağrım cuma gunu belli olacak bakalım
Sonucun ne oldu canım ?İlk günler derken kaç gün dinlendin canım?10. Güne kadar mı? Benim 5. Gün embryosuydu, iyi kaliteli dediler ama nasip tabi bakalım inşallah tutar
Toplandı yumurtam canım 3.gün embiryosu transfer edildi 4.gün bugunTam bilmiyorum canım ama bir hafta içinde ulaşır deiye düşünüyorum belki daha çabukta ulaşabilir
Ooo hayırlı olsun canımToplandı yumurtam canım 3.gün embiryosu transfer edildi 4.gün bugun
Valla canım 3.gün embiryosu diye umudum pek yok ama yine de heves ediyorum doktor şans yüzde 40 50 dediOoo hayırlı olsun canımrahat ol stres yapmamaya çalış
5.gün embriyoların da yüzde yüz değil ki canım. Ben kaç kişi hördüm 5.günü tutmamış 3. Gün ile hamile olan. Ben de 3. Gün ile hamile kaldım. Kimyasalla sonuçlandı ama sonucunda gebelik oluştu. Umudunu yitirme nasipse 3 e 5 e bakmazValla canım 3.gün embiryosu diye umudum pek yok ama yine de heves ediyorum doktor şans yüzde 40 50 dedi
İnşAllah canım rabbim nasip etmiştir5.gün embriyoların da yüzde yüz değil ki canım. Ben kaç kişi hördüm 5.günü tutmamış 3. Gün ile hamile olan. Ben de 3. Gün ile hamile kaldım. Kimyasalla sonuçlandı ama sonucunda gebelik oluştu. Umudunu yitirme nasipse 3 e 5 e bakmazhayırlısı olsun
Canım benimkide 3.gündü ilki tutmadı ikincisinde tuttu şükürValla canım 3.gün embiryosu diye umudum pek yok ama yine de heves ediyorum doktor şans yüzde 40 50 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?