Bende deneyim bari karnımda öyle popomda şiş şiş olduBopodan progestan iğne olanı daha önce denememde bende kullanmıştım bir pet şişeye çok sıcak olmiyacak şekilde su yapıp her akşam annem masaj yapmıştı ilacın dağılmasına ve ağrıların hafiflemesine fayda etmişti
Bana çok iyi gelmişti şişlikte kayboldu ilaç zor dağıldığı için. Çok bastırmadan o şileyi hafif hareketle gezdir. Çok iyi gelecek.Bende deneyim bari karnımda öyle popomda şiş şiş oldu
Tamam canım sağol deniycem bendeBana çok iyi gelmişti şişlikte kayboldu ilaç zor dağıldığı için. Çok bastırmadan o şileyi hafif hareketle gezdir. Çok iyi gelecek.
Gittin mi doktora ?Tamam canım sağol deniycem bende
Gittin mi doktora ?Bana çok iyi gelmişti şişlikte kayboldu ilaç zor dağıldığı için. Çok bastırmadan o şileyi hafif hareketle gezdir. Çok iyi gelecek.
?? Ben doktora gitmiyecektim kiGittin mi doktora ?
Karıştırdım mı acaba dün bi arkadaş doktora gidecekti karıştırdım k. Bakma?? Ben doktora gitmiyecektim ki
Karıştırdım mı acaba dün bi arkadaş doktora gidecekti karıştırdım k. Bakma
2.görüşme için dimi canım sensin o zamansorun değil ben pazartesi gideceğim.
Gene tutturamadın2.görüşme için dimi canım sensin o zaman
Yaaaa olamaz cidden miGene tutturamadınben transfer için gideceğim ve bir gün önce de doktor görmek istemiş çünki başka yerde ikamaet ediyorum.
Yaaaa olamaz cidden mibu ilaçlar bende kafa bırakmadı Tekrardan kusura bakma
Ayyy canımben Çok güldüm sen çok yaşa çok gül...
Sağol canım darısı başına İnşAllahKızlar olumlu sonuç alanlara hayırlı olsun. Biz de başlıcaz inşallah sorum şu opu ya kadar hangi ilaçları kullandınız?
Gonalf f verecekmiş bana menapor başka ne olacak bilmiyorum bir de şunu merak ediyorum afedersin şuan kahve akıntı var normalde adetim böyle başlar ama şuan aktif kana dönmedi gece dönerse yarın ilk gün mü oluyor ikinci gün mü cumartesi yarın tedavi ikinci günü başlayacaktı ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenSağol canım darısı başına İnşAllahyumurtlama için olan iğnelerden vuruluyorsun hangisinden verirlerse yanında bi kaç hapta veriyorlar diye hatırlıyorum
İkiz olabilir canımS.a kizlar ya ben durup durup herseyi buraya yazyrm ama gercekten kimse anlamiyo beni Cok abarttgmi dusunenler var siz anlarsnziki gun once transfermn 8. Gunu beta hcg 120 idi suan 507 olmus normalde iki gune bir ikiye katlanmasi gerekir benim 4 de katlanms normalmi bu acaba sizce bilgisi olan varmi
İki embiryo mu transfer olduS.a kizlar ya ben durup durup herseyi buraya yazyrm ama gercekten kimse anlamiyo beni Cok abarttgmi dusunenler var siz anlarsnziki gun once transfermn 8. Gunu beta hcg 120 idi suan 507 olmus normalde iki gune bir ikiye katlanmasi gerekir benim 4 de katlanms normalmi bu acaba sizce bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?