ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Bende deneyim bari karnımda öyle popomda şiş şiş oldu

Kızlar olumlu sonuç alanlara hayırlı olsun. Biz de başlıcaz inşallah sorum şu opu ya kadar hangi ilaçları kullandınız?

Kızlar olumlu sonuç alanlara hayırlı olsun. Biz de başlıcaz inşallah sorum şu opu ya kadar hangi ilaçları kullandınız?
Sağol canım darısı başına İnşAllah yumurtlama için olan iğnelerden vuruluyorsun hangisinden verirlerse yanında bi kaç hapta veriyorlar diye hatırlıyorum

Sağol canım darısı başına İnşAllah yumurtlama için olan iğnelerden vuruluyorsun hangisinden verirlerse yanında bi kaç hapta veriyorlar diye hatırlıyorum
Gonalf f verecekmiş bana menapor başka ne olacak bilmiyorum bir de şunu merak ediyorum afedersin şuan kahve akıntı var normalde adetim böyle başlar ama şuan aktif kana dönmedi gece dönerse yarın ilk gün mü oluyor ikinci gün mü cumartesi yarın tedavi ikinci günü başlayacaktı ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten

Bu ikinci tüp denemem olacak ama aradan 3 yıl geçti bu süreçte pozitif sonuç alanlar neye dikkat etti ne yediler tabi kısmet hepsi de tedbir bizden diyelim hep yattınız mı mesela benim yatma şansım yok

S.a kizlar ya ben durup durup herseyi buraya yazyrm ama gercekten kimse anlamiyo beni Cok abarttgmi dusunenler var siz anlarsnz iki gun once transfermn 8. Gunu beta hcg 120 idi suan 507 olmus normalde iki gune bir ikiye katlanmasi gerekir benim 4 de katlanms normalmi bu acaba sizce bilgisi olan varmi

İkiz olabilir canım

İki embiryo mu transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…