Amin canım hepimize nasip etsin rabbim. Benimde yumurta takip sürecimi afyondaki dr yaptı çalıştığım için istanbul da kalamazdım. Benim 25 tane toplandı 16 tanesi döllendi ama 5. güne giden sadece 2 tane oldu onlara genetik tarama yapıldı temiz geldi. Rahim filmi istediler transfer öncesi çektirdim onda da sorun çıkmadı ve 2/3 ay rahim dinlendirme sonrasi dondurulmuş embriyo transfer sürecine başladık. İlk
tüp bebek denemem konya da 3.gün embriyosu kimyasal oldu. 2. denemem yine konya da 3.gün embriyosu taze transfer negatif. 3. denemem eskişehir acıbadem 3.gün embriyosu taze transfer negatif 4. denemem Bahçeci Tüp bebek merkezi Cem Çelik 3.değil 5. gün yapıcaz dedi embriyom 5. güne ulaşmadığı için transfer edilmedi. ve spermde sorun olduğunu düşündü cem bey ki dediği gibi morfolojide sorun çıktı. 5.denememde nedense içimden Bülent Beye gitme isteği geldi ve ona gittim aslında Cem Beyde gayet iyi bir doktor ama Bülent Beyin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Yaşım 35 20 yaşında evlendim 24 yaşından bu yana bebek için çabalıyoruz. Allahım bir an önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin kucağımıza alacağımız günleri yaşatsın bize.