- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.181
ne demek istersen öyle söyle canım fark etmez ne anlatıyım vallahi bilmiyorum ki rutin hayat işte işe gel eve git sonra tekrar işe gel hep aynı şeyler dün internetten bebek odalarına baktım ne kadar güzel şeyler var cıvıl cıvıl insan baktıkça çok kötü oluyor ya
ben bakmıyorum bende çok severim ama içim yanıyor almak istiyorum alamamak çok kötü birşey inşallah bizde alacaz o kadar çok istiyorumki içimde bir hırs var sanki hırs yaptım sen ne zaman gidecen doktora test yapacakmı çatlayıp çatlamamadığı için birde sana nasıl öneriyor doktorun ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı mı
şimdi ben hesapladım da ayın 16 sında adet gördüm 16 dan 15 çıkınca ayın 1 ne denk geliyor çatladığı ocak 27 nde iğne yaptırdım iğneden 5 gün sonra olmuş yumurtlama ve o aralar sancım çoktu acaba böylemi hesaplanıyor
canıım benim bildiğim iğneden sonraki 36. Saatte çatlıyor yumurta ama çokta emin değilim
36.saatte diyorlar bir de çatlamadan sonra 15 gün sonra adet olunur diyorlar hesaplayınca da iğneden 4-5 gün sonra çıkıyor
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Doktor olasım geliyor valla
evet kalabalık ama öyle pek bi sıcak gelmedi bana
günaydınlar nasılsınız
yarın yine doktora gişdecem onun stresi sardı yumurtalıklarım azda olsa ağrımaya başladı büyüyorlar galiba
hadi hayırlısı canım evet büyüyodur yumoşlar inşallah büyürlerde yumoşlar bebiş olur canım inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?