Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

ben bakmıyorum bende çok severim ama içim yanıyor almak istiyorum alamamak çok kötü birşey inşallah bizde alacaz o kadar çok istiyorumki içimde bir hırs var sanki hırs yaptım sen ne zaman gidecen doktora test yapacakmı çatlayıp çatlamamadığı için birde sana nasıl öneriyor doktorun ilişkiyi iğneden sonra gün aşırı mı

Allah en kısa zamanda bizede nasip eder inşallah canım dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden ben tekrar gitmiycem canım perşembe iğneyi vurulucam ondan sonra bekliycem işte yine ilişkiyi iğneden sonraki 36 saatte ve ertesi günü dedi ondan sonrada gün aşırı dedi canım

şimdi ben hesapladım da ayın 16 sında adet gördüm 16 dan 15 çıkınca ayın 1 ne denk geliyor çatladığı ocak 27 nde iğne yaptırdım iğneden 5 gün sonra olmuş yumurtlama ve o aralar sancım çoktu acaba böylemi hesaplanıyor

canıım benim bildiğim iğneden sonraki 36. saatte çatlıyor yumurta ama çokta emin değilim

36.saatte diyorlar bir de çatlamadan sonra 15 gün sonra adet olunur diyorlar hesaplayınca da iğneden 4-5 gün sonra çıkıyor
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Doktor olasım geliyor valla

amann boşver canım ya böyle hesap işine girdikçe insan kafayı yiyiyo iyce o yüzden ben bu sefer biraz umursamaz takılmaya çalışıyorum bence sende öyle yap herşey olacağına varır napalım

aha gelmişsin süperrrrrrrrrr günaydın canım nasılsın senin face var mı canım ya varsa özelden atarmısın bana orda daha rahat konuşuruz

seçil canım merak ettim şimdi çok önemli birşey inşallah olumlu şeylerdir.bende iyim canım işte ne olsun yattık kalktık yine işe geldik aynı şeyler

günaydın kızlar nasılsnız yükselcim inşallah büyürlerde içleri dolar yumoşların.

elif sen naslsn napiosun uzun süredir giremedim foruma misafirlerim cok gelip gitti 3 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…