Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

Hoş geldin canım dokktora gitmiştin demi basıl geçti.
Bende bir sıkıntı bir umutsuzluk hiç bu ay sevinçli değilim

evet canım doktora gittim 1 tane yumurtam büyümüş 16.2 mm çatlatma iğnesi yazdı perşembe vurul perşembeye kadar biraz daha büyür dedi ya benim 2 aydır sadece 1 yumurtam büyüyor ilaçla doktora kötü mü dedim yok değil normal çok yumurta olması önemli değil 1 tane olsun kaliteli olsun dedi ama bilmiyorum beni mi avutuyo sen nasılsın canım neden umutsuzluğa kapılıyorsun ya bak ne güzel bu ay aşılama olucaksın hamile kalma ihtimalin daha fazla kötü düşünüp negatif elektriği çekme üstüne canım benim

evet canım herkes bir tane yumurta olması iyi diyor bu gün adetinin kaçın cı günü 16,2 bence güzel ben senden öncemi adet olmuştum benim 12.günümdü dün 12 mm bana küçük geldi şimdi incir yiyorum bakalım ne olacak başka ne yapsam acaba.

sen benden önce oldun sanırım canım 1 gün falan benimde bugün 12. günümdü o sana söylediğim macunu kullan bence bak ben geçen ay kullanmıştım 13. günü 19 mm idi . bu ay kullanmadım o kadar büyümemiş ve sakın umudunu kaybetme sakın

sen ben den önce yumurtalayacan demekki daha ben perşembe günü kontrole gidecem büyük ihtimal pazartesiye kalacak aşılama cumartesi iğne ben geçen hafta kendimi çok üzdüm o yüzden böyle oldu biliyorum enin macunu yiyorum canım hatta bitmek üzere ama birşey olmadı acaba farklımı ki üzerinde arapça yazıyor birde padişah macunu felan yazmıyor öyle ballı baharatlı karabiber ağırlık lı gibi bir macun demi

evet evet aynı macun canım stres % 100 etkiliyor o yüzden lütfen ama lütfen rahat olmaya çalış biliyorum çok zor ama kendi iyiliğin için ve lütfen umutlu gir şu aşılamaya ben çok inanıyorum aşılamadan olumlu sonuç alıcaksın inşallah

sende olmasan... O kadar çok bunaldımki konuşacak kimse yoktu inşallah canım inşallah bu ay alırız kollarımıza bu ay son olur

selam yükselcim elifin nasılsınız
be marta transfer oldum vallahi
orası daha hareketli
gemiyi kaptan bile terk etti
kadın doğum hamileliği marta erteleyenler topiği

Bu ay çok umutlandim 4 günde gecikince geldi bebisimin dedim öğle paydosunda koşa koşa kan tahlili yaptırdım sonuc negatif çıkınca inanamadım ben cok düzenli olurum çünkü neyse esime söyledim oda inanmadı neyse iste sonuçta kırmızı kartı yedim 1 hafta sonra. Artık Mart ayına kaldi umutlar.

çok üzüldüm canım ama beynimiz kandıyor bizi
benimde bir kere başıma geldi
2 gün gecikti ben tahlil yaptırdım ertesi gün adet oldum
ümit kesilince adette geliyr kendimizi aldatıyoruz
üzülmeeee
inşalllah gelcek bebişlerimizzz

ay canım üzüldüm neolacak bizim hallerimiz her ay bir umut ve negatif demekki daha vakti değilmiş canım nasip ne diyelim elimizden birşey gelmiyor allahım en kısa zamanda bebeğine kavuştursun

aaaaaaaaaa üzüldüm kimse kalmadı burada ya elif le ben bizde geliriz belki

valla gelin hem marta da geçtik yaniii
ben hrgün giriyorum siz sabah oluyorsunuz burda
ben salı günleri dışında akşamları giriyorum kimsecikler olmuyorr
zaten ayşegül hiç girmiyor gelin bence kızlarda iyi hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…