Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

inşallah teşekkür ederim kan tahili yaptırsam hemen belli olurmu yada tahlillerde ne zaman belli olur çok soru sordum ama :)

bende senin gibi sora sora öğrendim canım önemli değil yani 15 gün sonra kan tahlilinde kesin çıkar tabi geç döllenme olmazsa eğer geç döllenirse adet tarihinden 1 hafta sonra belli olur ama çatlat ma iğnesi olduğun için geç çatlamaz inşallah tutar canım geçen ay bizde senin giibydik kısmet canım çok kaptırma ama negatif de olma yani 2 de kötü ama umutlanıpta olmaması daha kötü sanki ferahtut rabbim OL dediği zaman olacak gerisi boş

kızlar merhaba
nasılsınız?? ben iyiyim herşey yolunda
yüksel sen bu ay aşılama yaptırıyorsun dimi? ne zaman yapılacak aşılama. süreç nasıl olacak klomen ve çatlama iğnesi sonrasında aşılama mı yapılacak??

çok doğru olcak olduktan sonra olur olmuştur bile belki inşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun allah herkesn gönlüne göre versin inşallah.. çok teşekkür ederim yardımcı ve destek olduğunuz içinn en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere

ahhh canım ahhhhh birde ben bilsem olacak mı olmayacak mı ne zaman olacak pazartesi doktora gittim en büyük yumurta solda 12mm biraz küçük galiba 12.günümdü.şimdi yarın tekrar gidecem bakalım ne olacak büyüdüyse çatlatma iğnesi sonra aşılama muhtemelen pazartesiye denk gelir büyümediyse artık kalacak galiba pazartesi 1 kilo kuru incir aldım yarına kadar bitirecem bakalım ne olacak gerçekten büyütüyorsa yarın belli olur işte benden böyle

evet canım ben pazar günü yapıştırdım 2 gün durdu çıkardım ama bende yine alıcam iğneden sonra bende yapıştırıcam ne olur ne olmaz

evet canım ben pazar günü yapıştırdım 2 gün durdu çıkardım ama bende yine alıcam iğneden sonra bende yapıştırıcam ne olur ne olmaz

bencede canım çatlama olduğunda yakı olması daha doğru geliyor bana sonuçta aetten hemen sonra çatlama olmuyor ne yararı olabilirki yumurtalıkları da büyütmüyordur

yükselcim bu soğan suyunuda mutlaka yapalım ama ona başlama günü konusunda kafam çok karıştı benim ya her yerde farklı bişey yazıyo

canım geçen sene ben direk ibrahim saraçoğluna mail attım oda bana bu mj attı

Merhaba,

Klomen kullanırken Soğan kürü uygulayabilirsiniz.
Soğan kürünü 3-4 ay boyunca uygulayabilirsiniz.İlk 15 günlük başlangıç kürünü uyguladıktan sonra her ay adet dönemine 10 gün kala 10 gün uygulamalısınız.Eğer bebek isteniyorsa arkasından 21 gün kuru incir-havuç kürünü uygulayıp bir hafta ara verdikten sonra 21 gün daha kuru incir-havuç kürü uygulayabilirsiniz.
Aynı anda birden fazla kür uygulanmasını önermiyoruz.

Not:Adetiniz bittikten 7 gün sonra Soğan kürüne başlayabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.

ah bu doktorlar...düzgünce açıklama yapmıyorlar. bizim için ne kadar önemli bir süreç olduğunun farkında değiller herhalde. hayatımız bu konuya odaklı resmen. onlar da bi o kadar rahat...aşılama yapılacaksa gereklerini anlat zamanlamasını söyle dimi ama...bugün git yarın gel insan merak içinde huzursuzlanıyor.. neyse sen ayağını sıcak, gönlünü ferah tut. benim de ilk klomen kullandığım ay yumurtam 20. günde büyümüştü. incirleri yiyor musun yoksa suyunu mu içiyorsun??

ben klomen kullanırken soğan kürüde yapabilirmiyiz diye atmıştım pko olduğumuda yazmıştım istersen mail adresini vereyim aklındakileri sor canım 1 haftada geldi bana cevap

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın ?

ben iyiyim rutin günlerdeyiz, cuma günün bekliyorum hsg için. sonrasında da kendiliğinden yumurtlamayı beklicem. gününü kaçırmamak için de ovulasyon testi kullanıcam bi de soğan suyu tabi:)) bakalım kendiliğinden olur belki. benim yumurtalarımın büyümesi 25-30 günü bulur benimkiler çok tembeller:))) bu sürede inşallah sizlerden güzel haberler alırım..

evet onlar bizleri normal hastalık gibi görüyorlar ama bilmiyor laki bizim içimiz de ne depremler fırtınalar yaşanıyor ben yine şükrediyorum kimse bana dır dır yapmıyor kaynanam kayınbabam akrabam kimse bilmiyor ya bir de kayınvalidem le otursaydım devam lı bu konu hakkında bana konuşşaydı yıl da 2 kere arar oğlu ozaman sorduğunda bille kendimi çok kötü hissediyorum oradaki hemşire iyi demekten aciz beni çağırdı dosyama baktı perşembe tekrar gel dedi okadar bende nasıl boyutları diye sordum özellikle halbuki biliyorum ama ne diyecek diye iyi iyi idare eder yüzü bir şekil konuşmaktan aciz birde bizlere motivasyon verecekler kötü bile olsa güzel veya kafana takma kötü ama büyyüyebilir gibi cümleler konuşması gerekirken bizlerin yüzünden para kazanıyorlar ama işlerini iyi yapmıyor sadece bu sağlıkta böyle neden se ya kusura bakma çok doluydum yarama dokundun yazdıkça yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…