- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.401
bizim berceste ile batımız aynı sanırım. 5 mart. bekliyoruz. ama ben test falan yapmadım yoruldum biliyormusunuz. 1 yıldır uğraşıyorum çocuk mevzusuna bir de düşük olunca çok yıprandım
inşallah hepimizin canım sen genede umudunu kaybetme canım hayat süprizlerle dolu
benim sat 7 şubat canım en uzun 25 günde
adet ouyorum daha çok 21 günde olurum bir akıyım dedim ama
sonuç negatif asıl batım 2 mart ama 5 marta kadar dayanayım istiyordum
testiçin ama dayanamadım
bence hüsran ouyor böyle keşke dayansaydım
benim de sat 7 şuabttı. benim önceki ay 22. gün geldi kırmızılar. genelde ben de 26 ya da 27 günde bir adet görürüm. bundan önceki gebeliğimden önce 31. güne kadar gelmedi. tabi ben test yapmadığım için ne olduğunu kestiremedim. bebği olan arkadaşlar vucut kendini hazırlıyor dediler. sonraki aylarda da hamile aldım ama sonuç hüsran.
benim de sat 7 şuabttı. benim önceki ay 22. gün geldi kırmızılar. genelde ben de 26 ya da 27 günde bir adet görürüm. bundan önceki gebeliğimden önce 31. güne kadar gelmedi. tabi ben test yapmadığım için ne olduğunu kestiremedim. bebği olan arkadaşlar vucut kendini hazırlıyor dediler. sonraki aylarda da hamile aldım ama sonuç hüsran.
berceste kan testi yaptırsana öbür testler için adet gününden 1 hafta sonra çıkar diyorlar. belki bebiş vardır kız. saklnamıştır bir yere annesi umutsuz olma. stres yapma stres yaşayan biri olarak eğer bebk varsa çok olumsuz etkileniyor
şimdi ben çıkıyım yemek yiyece sonra görüşürüz martta
elif öptümmmm
inşallah hepimiz hamileyizdir
ama bugünden sonra umut etmek istemiyorum
en azından pazartesiye kadar test yok birlikte o gün yapalım
kendimi gaza gtiriyorum yaa göğüsüm şiş kasığım ağrıyo belim ağrıyo derken
test yapıyorum hoopp negatif pazartesiye kadar test yok
bu böyle biline
kızlar ultrasona giittim keseyi gördüler ama boş kese( 7 haftalık olması gerekiyo ama 5 haftalık gbi gözüktü szede böyle olmuşmuydu
ben malesef daha hamile değilim canım ama burdaki topiklerde bir kaç kere daha okudum bu tarz şeyler bence başka bir doktora daha muayene ol derim çünkü bu şekilde olupta doktorun yanıltması olanı çok duydum
çok kötüyümm ya43:
üzülme diycem ama boş tabiki kolay bi durum değil ama bence kötü düşünme dediğim gibi başka bir doktora daha görün mutlaka bence peki hcg değerlerine baktılar mı ? normal mi ?
rüveyda sen ne zaman test yapıcaksın canım ? yapta sen bari iyi bi haber ver bize
kızlar ultrasona giittim keseyi gördüler ama boş kese( 7 haftalık olması gerekiyo ama 5 haftalık gbi gözüktü szede böyle olmuşmuydu
ewet cnm baktılar 2000 falan çıktı bundan 2 hafta önce gtmiştim 89.9 çıkmıştı...((
bilmiyorum ki ben regl günüm geçsin pazartesi sanırım ama olmazsam çarşamba ya da perşembe kanda baktırım. ama hiç umudum yok. tek sevineceğim taraf adet döngüm normale dönecek diye seviniyorum. geçen ay normal bir şekilde adet oldum çok şükrettim. kürtajın etkisi gitti diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?