Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

bizim berceste ile batımız aynı sanırım. 5 mart. bekliyoruz. ama ben test falan yapmadım yoruldum biliyormusunuz. 1 yıldır uğraşıyorum çocuk mevzusuna bir de düşük olunca çok yıprandım

benim sat 7 şubat canım en uzun 25 günde
adet ouyorum daha çok 21 günde olurum bir akıyım dedim ama
sonuç negatif asıl batım 2 mart ama 5 marta kadar dayanayım istiyordum
testiçin ama dayanamadım
bence hüsran ouyor böyle keşke dayansaydım

benim de sat 7 şuabttı. benim önceki ay 22. gün geldi kırmızılar. genelde ben de 26 ya da 27 günde bir adet görürüm. bundan önceki gebeliğimden önce 31. güne kadar gelmedi. tabi ben test yapmadığım için ne olduğunu kestiremedim. bebği olan arkadaşlar vucut kendini hazırlıyor dediler. sonraki aylarda da hamile aldım ama sonuç hüsran.

berceste kan testi yaptırsana öbür testler için adet gününden 1 hafta sonra çıkar diyorlar. belki bebiş vardır kız. saklnamıştır bir yere annesi umutsuz olma. stres yapma stres yaşayan biri olarak eğer bebk varsa çok olumsuz etkileniyor

bu sefer sonu mutlu olur inşallah canım ya herşeyde vardır bi hayır belki olsa Allah korusun sakat olucaktı bilemeyiz ki o yüzden Allah herşeyin en hayırlısını en hayırlı zamanda versin inşallah

inşallah hepimiz hamileyizdir
ama bugünden sonra umut etmek istemiyorum
en azından pazartesiye kadar test yok birlikte o gün yapalım
kendimi gaza gtiriyorum yaa göğüsüm şiş kasığım ağrıyo belim ağrıyo derken
test yapıyorum hoopp negatif pazartesiye kadar test yok
bu böyle biline

yok yok ben boyumun ölçüsünü aldım
hafta sonu bekleyecem gelmezse cumartesi kana gitcem

şimdi ben çıkıyım yemek yiyece sonra görüşürüz martta
elif öptümmmm

hadi inşallah ben senden ümitliyim. bne ilk gebeliğimde kanda baktırdım. adetten 2 gün sonra betahcg 652 çıktı.senin söylediğin tarihe göre 2 gün geçmiş. yani eğer müsaitsen yarın baktır. dikkat et kendine

kızlar ultrasona giittim keseyi gördüler ama boş kese ( 7 haftalık olması gerekiyo ama 5 haftalık gbi gözüktü szede böyle olmuşmuydu

kızlar ultrasona giittim keseyi gördüler ama boş kese ( 7 haftalık olması gerekiyo ama 5 haftalık gbi gözüktü szede böyle olmuşmuydu

ben malesef daha hamile değilim canım ama burdaki topiklerde bir kaç kere daha okudum bu tarz şeyler bence başka bir doktora daha muayene ol derim çünkü bu şekilde olupta doktorun yanıltması olanı çok duydum

rüveyda sen ne zaman test yapıcaksın canım ? yapta sen bari iyi bi haber ver bize

bilmiyorum ki ben regl günüm geçsin pazartesi sanırım ama olmazsam çarşamba ya da perşembe kanda baktırım. ama hiç umudum yok. tek sevineceğim taraf adet döngüm normale dönecek diye seviniyorum. geçen ay normal bir şekilde adet oldum çok şükrettim. kürtajın etkisi gitti diye düşündüm

ben düşük yaptığımda doktor 1 hafta geriden geliyor demişti. kese var suyu az dedi. üzülme bekle yaşatırsam mevlam hiç birşey olmaz.

hiç belli olmaz canım kaç kişiden duyduysam en beklemediğim umutsuz olduğum ayda hamile olduğumu öğrendim diyor . vallahi o kadar ilginç şeyler okuyorum ki bu topiklerde canım o yüzden herşeye şükür ediyorum dediğin gibi adet olduğuma bile şükür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…