Subat ayı umudumuz olsun gel artık melegım

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar. kendimi çok iyi hissediyorum ümitlenmeyim diyorum ama doktorda değerleriniz çok iyi dedi olumlu konuştu diye ümitlenmedende edemiyorum. hafif bi ağrım var olsun o kadarda demi daha 24 saat olmadı aşılama olalı. doktorun tavsiyesinede uyduk :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin kucağını doldursun inşallah

canım inşallah tutar umutların gerçekleşir çok düşünme istersen çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan gitgez eğlen kafanı dağıt merelin yüksek olsun

evet her taraf kar çıkılmaz şimdi ayaz var. normalde okulum varda bugün gitmedim en iyisi örgümü alıp oturayım tv karşısına kafam dağılır. sen yaptınmı çatlatma iğneni

evet her taraf kar çıkılmaz şimdi ayaz var. normalde okulum varda bugün gitmedim en iyisi örgümü alıp oturayım tv karşısına kafam dağılır. sen yaptınmı çatlatma iğneni

evet dün sabah yaptırdım canım bakalım hayırlısı artık Allah şu mübarek cuma gününde sesimizi duysun tez zamanda evlatlarımı göndersin ellerimizi boş çevirmesin , başkalarının yanında boynumuzu bükük bırakmasın inşallah

evet cok boştan bi sbep işte ama halen sinirim gecmedi halen böyle varya hırsım sinirim gecmedi

takma canım ya boşver inan kendini yıprattığınla kalıyosun benim evliliğimin 2,5 sene resmen kabus gibi geçti onun bunun yüzünden o kadar yıprattım ki kendimi ama şimdi çok pişman oluyorum gerçekten değmezmiş o yüzden hiç boşa yıpratma kendini bence

çok yıprandım bende 2 senedir.cıkıp gezicem tozucam ne canımı sıkıp evde oturuyorum o da ne hali varsa görsün

çok yıprandım bende 2 senedir.cıkıp gezicem tozucam ne canımı sıkıp evde oturuyorum o da ne hali varsa görsün

ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh bizim en büyük hatamız eşlerimizi düşünmek ama bunu fark ettim ki acımayacaksın onların iyiliğini düşünmeyeceksin 1,5 senedir herşeyden vazgeçtim yeterki mutlu olalım dedim ama o beni okadar mutlu sanıyorki üzüleceğimi düşünmüyor valla gez dolaş bol bol para harca erkeklerin cebi yanınca eşlerinden kendine geliyor çünkü

kesinlikle katılıyorum canım % 300 doğru bu gerçi benimkinin başına ne geliyosa saflığından geliyo biri gelip cebindeki bütün parayı ver çok kötü durumdayım dese hepsini çıkarır verir hiç demez ona verirsem kendim naparım diye bu saflığı yüzünden 3 senedir hayatımı mahfetti benim

Doğru diyosunuz kızlar ben gider bi fön cektirirm sonrada arkadaşıma giderim hepinizi öptüm erkekleri takmican aslında.tüm evde kendi kendimi yiyorum temzilikti çamaşırdı yemekti yapmimda görsün elif yüksel sizi seviyorum cok seviyorum

yani abla var ya benimkiside aynı yemin ederim hatta bana geçen hafta ne diyor biliyormusun krediyi çekiyor söylüyor bende niye şimdi söylüyorsunki ozaman diyorum söyleseydim sen çok haklı olduğunu bildiğim için bana çektirmezdin krediyi diyor arkadaşı çok kötüymüş ona baktıkça içi acıyormuş bende dedim ki ozamna ben mutlu olmayım sen üzülme diye mutsuz olduğumda mutlu gibi davranıyorum yanlış yapmışım o eksik bunum eksik bunu alacam edecem demediğim için böyle oldu bu erkeklerde 1 gram akıl yok ya

git tabi aman boşver bizde seni çok seviyoruz canım benim dört dörtlük olsanda kimse madalya takmıyo boşver

bencede canım takma git gez boşverrrrrrrrrrrrrrr salla gitsin onlar gelecek bize mum olacak sonun da ne olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…