- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.361
canım sen izmirdemisin sankiöyle hatırlıyorum
keşke orda olsam gaziantepteyim . izmir en sevdiğim şehir 3 yıl önce gelmiştim
günaydın kızlar.dün eşimle birbirimze girdik bazen iyiki cocukta yok diyorum
günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar. kendimi çok iyi hissediyorum ümitlenmeyim diyorum ama doktorda değerleriniz çok iyi dedi olumlu konuştu diye ümitlenmedende edemiyorum. hafif bi ağrım var olsun o kadarda demi daha 24 saat olmadı aşılama olalı. doktorun tavsiyesinede uyduk :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin kucağını doldursun inşallah
canım inşallah tutar umutların gerçekleşir çok düşünme istersen çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan gitgez eğlen kafanı dağıt merelin yüksek olsun
düşünmemeye çalışıyorum zaten.. gezmek mantıklıda heryer kar
evet cok boştan bi sbep işte ama halen sinirim gecmedi halen böyle varya hırsım sinirim gecmedigünaydın bitanem aman erkeklerin her zaman ki halleri takma bence bide hep haklılar zaten eminim boş yere tartışmıştır seninle benim ki hep öyle yapıyo çünkü
sen kayserideydin dimi canım evet orası baya karlıdır şimdi sende dışarı çıkamasanda başka şeylerle oyalanmaya çalış bence örgü dantel falan yapabilirsin mesela ben çok seviyorum stres attırıyo insana
evet her taraf kar çıkılmaz şimdi ayaz var. normalde okulum varda bugün gitmedim en iyisi örgümü alıp oturayım tv karşısına kafam dağılır. sen yaptınmı çatlatma iğneni
evet cok boştan bi sbep işte ama halen sinirim gecmedi halen böyle varya hırsım sinirim gecmedi
takma canım ya boşver inan kendini yıprattığınla kalıyosun benim evliliğimin 2,5 sene resmen kabus gibi geçti onun bunun yüzünden o kadar yıprattım ki kendimi ama şimdi çok pişman oluyorum gerçekten değmezmiş o yüzden hiç boşa yıpratma kendini bence
düşünmemeye çalışıyorum zaten.. gezmek mantıklıda heryer kar
çok yıprandım bende 2 senedir.cıkıp gezicem tozucam ne canımı sıkıp evde oturuyorum o da ne hali varsa görsün
çok yıprandım bende 2 senedir.cıkıp gezicem tozucam ne canımı sıkıp evde oturuyorum o da ne hali varsa görsün
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh bizim en büyük hatamız eşlerimizi düşünmek ama bunu fark ettim ki acımayacaksın onların iyiliğini düşünmeyeceksin 1,5 senedir herşeyden vazgeçtim yeterki mutlu olalım dedim ama o beni okadar mutlu sanıyorki üzüleceğimi düşünmüyor valla gez dolaş bol bol para harca erkeklerin cebi yanınca eşlerindenkendine geliyor çünkü
kesinlikle katılıyorum canım % 300 doğru bu gerçi benimkinin başına ne geliyosa saflığından geliyo biri gelip cebindeki bütün parayı ver çok kötü durumdayım dese hepsini çıkarır verir hiç demez ona verirsem kendim naparım diye bu saflığı yüzünden 3 senedir hayatımı mahfetti benim
Doğru diyosunuz kızlar ben gider bi fön cektirirm sonrada arkadaşıma giderim hepinizi öptüm erkekleri takmican aslında.tüm evde kendi kendimi yiyorum temzilikti çamaşırdı yemekti yapmimda görsün elif yüksel sizi seviyorum cok seviyorum
Doğru diyosunuz kızlar ben gider bi fön cektirirm sonrada arkadaşıma giderim hepinizi öptüm erkekleri takmican aslında.tüm evde kendi kendimi yiyorum temzilikti çamaşırdı yemekti yapmimda görsün elif yüksel sizi seviyorum cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?