- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #2.381
yani abla var ya benimkiside aynı yemin ederim hatta bana geçen hafta ne diyor biliyormusun krediyi çekiyor söylüyor bende niye şimdi söylüyorsunki ozaman diyorum söyleseydim sen çok haklı olduğunu bildiğim için bana çektirmezdin krediyi diyor arkadaşı çok kötüymüş ona baktıkça içi acıyormuş bende dedim ki ozamna ben mutlu olmayım sen üzülme diye mutsuz olduğumda mutlu gibi davranıyorum yanlış yapmışım o eksik bunum eksik bunu alacam edecem demediğim için böyle oldu bu erkeklerde 1 gram akıl yok ya
aynen öyle vallahi canım kesinlikle ama kesinlikle yok benimkisi şimdi o kadar pişman ki anlatamam sana ama artık pişman olsa nolucak iş işten geçti söylediğim herşey doğru çıktı haklı olduğumu gördü hep diyorum ona sana bu yüzden hakkımı helal etmiyorum diye ben öyle dedikçe iyce pişman oluyo ya bizim eşimle hiç bi sorunumuz yok aslında gayet iyi anlaşıyoruz ama hep ailesinin yüzünden oldu ne olduysa şimdi kendide anladı ama diyorum ya iş işten geçti artık
kızlar messanger kullanıyomusunuz ? ordan daha rahat konuşulur diye düşünüyorum
son pişmanlık çağre etmiyor canım 7 ay öncesine gitsek bir daha kimseye krediyi bırak para vermezdi pişmanlığından(olmadığı için) şimdi biraz rahatladım ben çalışmaya başladım yazada kredimiz bitecek ya ödemezse öderim ne olacak diye düşünüyor bende şimdi ona kredi biter bitmez araba aldıracam borçlu olunca çekemiyor çünkü bir de ne diyor biliyonmu bana ya konuştukça aklıma geliyor birdaha senin imzan olmadan kredi çekemem zaten yeni yasa çıkmış için rahat olsun diyor.
kullanıyorum canım özelden atayım ekle istersen face de atayım
evet canım iyi olur yaa bu arada alevcim ben seni dün ne isimle ne mail adresiyle bulamadım face den canım ya mailide sana sormadan eklemek istemedim
geldimi canım mj attım sana
elifciğim merhaba nasılsın. ben de şimdi yeni geldim okuldan. nasıl gidiyor. iğne yaptırdın heralde hayırlı uğurlu olsun.
SABAH 6.30 DA YAPTIM TESTİ VE NEGATİF CANIMberceste günaydın naber canım yaptın mı bugün idrar testi kız çatlıycam meraktan vallahi
evet cok boştan bi sbep işte ama halen sinirim gecmedi halen böyle varya hırsım sinirim gecmedi
SABAH 6.30 DA YAPTIM TESTİ VE NEGATİF CANIM
geçsede geçmesede olan sana oluyor cnım onların üzüldüğünü zannetmiyorum
ayyyyyy görmemişim ya kusura bakma adet olmadıysan umut var canım benim kardeşimin karısı 1 aylık hamileymiş gene çıkmadı idrar testinde bence moralini bozma
ayyyyyy görmemişim ya kusura bakma adet olmadıysan umut var canım benim kardeşimin karısı 1 aylık hamileymiş gene çıkmadı idrar testinde bence moralini bozma
ne kusuru canım yaa biraz üzüldüm bu sefer
hala adet olmadım canım bekliyorum bakalım sonucu
bu arda sende çatlatma iğnesi olmuşsun inşallah hayırlı olur göbüşler dolar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?