hayırlısı olsun arkadaşım ya ara wermek herkese daha iii gelıo inan cunku bende aşılamadan önce 3 ay ara wermistim hayırlısı artık cnmArkadaşlar beni listeden silebilirsiniz erken regl oldum , iğnelerin etkisiyle sanırım :1no2: ilk aşılamamdı tutmadı, ama sizler ümidinizi yitirmeyin , nasip degilmiş bu ay diye düşünüyorum napalım hayırlısı.. biraz ara vermek istiyorum.. sevgilerimle..
walla gec gıbı geldi bana aşılama zamanı ama neyse artık ben iğneyi bu gece 1:30 da olucam cnm salı da 1:30 da aşılama olucam sen ne zamn olucaksın canım ....
sen nasılsın bımıom ama ben cok heyecanlıyım cnm eşimde sorun yok hatta spermler iyi oldugu için spermler yıkanmadan olucak aşılamam yanı dr muayenehanesinde olucak zaten spermlerde sorun olsaydı o zmn istanbula gıdıp orda yaptırmam yıkanması gerekcektı bakalım inşallah bu kez olur cnm ya senın nerde olucak cnmbende gece 11 de oldum iğnemi salı 11civarı aşılama olucak galiba kaç yumurtan var canım eşinde sorun varmı
sen nasılsın bımıom ama ben cok heyecanlıyım cnm eşimde sorun yok hatta spermler iyi oldugu için spermler yıkanmadan olucak aşılamam yanı dr muayenehanesinde olucak zaten spermlerde sorun olsaydı o zmn istanbula gıdıp orda yaptırmam yıkanması gerekcektı bakalım inşallah bu kez olur cnm ya senın nerde olucak cnm
benım solda ufak ufak wardı yanı işe yaramayanlardan ama sagda ufakların harıcınde 2 tane saglam iyi büyüyen 1 de arkadan gelen bı ufak yumurtam war cnm senın kac tane war ilk olucak dimi senınde cnm
allah korusun cnm ya ööle konuşma ööle düşünme pozitif ol pozitif olsun oda öptüm...ya arkadaşlar herhangi beliirtiniz varmı şubatta aşıla yaptıranlar için söylüyorum bende yok sadece adet olacak gibi göğsüm ağrıyo ama bademcik enfeksiyonumu hala atlatamadım öksürük başladı ve şiddetli sanırım bu sarsıntıya tutunamaz diye düşünüyorum
bılmıom cnm ya acaba yıkatıptamı yapsaydım dıe takıldı aklıma şimdi ama o zmn da benım 4 saatlık yola gıtmem gerekcekti o yuzden dr da gerek yok bu ay bööle deneyelım dedi ki inşallah ilk we son denemem olur hep yapıomus bnm dr zaten ii degeri olan kısılerde bakalım ya kısmet artık yıkansada yıkanmasa da olucaka oluyor olmaycaksa olmuyor allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah cnm ben aşılamadan sonra hiç bi iş yapmıcm hep yatcam sende ööle yap boşwer ew işini bu arada benım cok feci kasık agrım war ya sende de warmı cnm ilaçların etkısıymiş zaten bu ay boyunca hep oldu ara ara aman bu kdr olsunda bebiş için razıyım wallabende çok heyecenlı ve tedirginim nasıl olucak bilmiyorum benim eşiminde spermleri çok iyi
ben sordum değerler iyi yıkanmasına gerek varmı diye her zaman yıkıyolarmış
evet canım toplam 5 yumurtam var ama 1 tanesi biraz büyük galiba onu saymasam iyi olur
benimde ilk aşılamam inşallah muradımıza ererizde bidaha gerek kalmaz zaman yaklaştıkça biraz daha koruyorum benimki özel hastanede olacak hayırlısı olsun ikimiz içinde aslında en çokda sonuçdan korkuyorum ümitlerim boşa çıkacak diye:a015:
bılmıom cnm ya acaba yıkatıptamı yapsaydım dıe takıldı aklıma şimdi ama o zmn da benım 4 saatlık yola gıtmem gerekcekti o yuzden dr da gerek yok bu ay bööle deneyelım dedi ki inşallah ilk we son denemem olur hep yapıomus bnm dr zaten ii degeri olan kısılerde bakalım ya kısmet artık yıkansada yıkanmasa da olucaka oluyor olmaycaksa olmuyor allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah cnm ben aşılamadan sonra hiç bi iş yapmıcm hep yatcam sende ööle yap boşwer ew işini bu arada benım cok feci kasık agrım war ya sende de warmı cnm ilaçların etkısıymiş zaten bu ay boyunca hep oldu ara ara aman bu kdr olsunda bebiş için razıyım walla
ewet cnm bundan önce hangi tedawileri oldun sen cnm bi beklemek bıde negatıf sonucu almak yıkıyo insanı allah hepımıze çift çizgi göstersin inşallah cnm
inşallah ikimizde cnm pozitif haberını werırız hayırlısıyla.....çok sevindim inşallah müjdeyi verirsin canım
iyi akşamlar kızlarr benim de aşılamam yarın saat 11 de dualarınızı eksik etmeyinnn..inşallah hepimiz güzel haberler veririzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?