Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1...tramissu1986--24 şubat salı :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
2...elif23---tüp bebeğe geçti inş ilkinde olur cnm
3....bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv: (( pozitif ))
4......ceylin1907
5.....35sevi35
6.....cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
7.....özlem 1415 ----14 şubat cumartesi:CüvCüv:
8.....idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
9.....pikapika
10....seherbayer
11.....<yumyum>
12....buketimm ---10 şubat salı :CüvCüv:
13....ozceliksena
14....duygu2008
15....sahil8
16.....ırmak 34
17....macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
18....line
19....mavi deniz
20....windy---11 şubat çarşamba -----26 şubat:CüvCüv: (( negatiff ))
21....gzd82 ---17 şubat:CüvCüv: 3 mart
22.....yuzdeyuzakrep--18 şubat çarsamba ------4 mart:CüvCüv:
23....cananısa--- 4 şubat çarsamba :CüvCüv:-----18 şubat ((negatif )) mart senin için ugurlu gelsin inşallah:CüvCüv:
24....demet__yaren
25.....prenses34-----4 şubat :CüvCüv: ((pozitiff))
26....papatyaaaa....24 şubat salı:CüvCüv:

Son düzenleme:
Arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz erken regl oldum , iğnelerin etkisiyle sanırım :1no2: ilk aşılamamdı tutmadı, ama sizler ümidinizi yitirmeyin , nasip degilmiş bu ay diye düşünüyorum napalım hayırlısı.. biraz ara vermek istiyorum.. sevgilerimle..

hayırlısı olsun arkadaşım ya ara wermek herkese daha iii gelıo inan cunku bende aşılamadan önce 3 ay ara wermistim hayırlısı artık cnm

canım ben daha öncede belirttiğim gibi çok doktora gittim özel hastaneler arasında en iyisi diyebilirim beşiktaş jinemed hastanesi tv dede izliyorsunuzdur tekzen çamlıbel in hastanesi ziya çebi dr adı umarım giderseniz sizde benim gibi olumlu sonuç alırsınız.

walla gec gıbı geldi bana aşılama zamanı ama neyse artık ben iğneyi bu gece 1:30 da olucam cnm salı da 1:30 da aşılama olucam sen ne zamn olucaksın canım ....

bende gece 11 de oldum iğnemi salı 11civarı aşılama olucak galiba kaç yumurtan var canım eşinde sorun varmı

bende gece 11 de oldum iğnemi salı 11civarı aşılama olucak galiba kaç yumurtan var canım eşinde sorun varmı
sen nasılsın bımıom ama ben cok heyecanlıyım cnm eşimde sorun yok hatta spermler iyi oldugu için spermler yıkanmadan olucak aşılamam yanı dr muayenehanesinde olucak zaten spermlerde sorun olsaydı o zmn istanbula gıdıp orda yaptırmam yıkanması gerekcektı bakalım inşallah bu kez olur cnm ya senın nerde olucak cnm
benım solda ufak ufak wardı yanı işe yaramayanlardan ama sagda ufakların harıcınde 2 tane saglam iyi büyüyen 1 de arkadan gelen bı ufak yumurtam war cnm senın kac tane war ilk olucak dimi senınde cnm

ya arkadaşlar herhangi beliirtiniz varmı şubatta aşıla yaptıranlar için söylüyorum bende yok sadece adet olacak gibi göğsüm ağrıyo ama bademcik enfeksiyonumu hala atlatamadım öksürük başladı ve şiddetli sanırım bu sarsıntıya tutunamaz diye düşünüyorum

bende çok heyecenlı ve tedirginim nasıl olucak bilmiyorum benim eşiminde spermleri çok iyi
ben sordum değerler iyi yıkanmasına gerek varmı diye her zaman yıkıyolarmış
evet canım toplam 5 yumurtam var ama 1 tanesi biraz büyük galiba onu saymasam iyi olur
benimde ilk aşılamam inşallah muradımıza ererizde bidaha gerek kalmaz zaman yaklaştıkça biraz daha koruyorum benimki özel hastanede olacak hayırlısı olsun ikimiz içinde aslında en çokda sonuçdan korkuyorum ümitlerim boşa çıkacak diye:a015:

allah korusun cnm ya ööle konuşma ööle düşünme pozitif ol pozitif olsun oda öptüm...

bılmıom cnm ya acaba yıkatıptamı yapsaydım dıe takıldı aklıma şimdi ama o zmn da benım 4 saatlık yola gıtmem gerekcekti o yuzden dr da gerek yok bu ay bööle deneyelım dedi ki inşallah ilk we son denemem olur hep yapıomus bnm dr zaten ii degeri olan kısılerde bakalım ya kısmet artık yıkansada yıkanmasa da olucaka oluyor olmaycaksa olmuyor allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsin inşallah cnm ben aşılamadan sonra hiç bi iş yapmıcm hep yatcam sende ööle yap boşwer ew işini bu arada benım cok feci kasık agrım war ya sende de warmı cnm ilaçların etkısıymiş zaten bu ay boyunca hep oldu ara ara aman bu kdr olsunda bebiş için razıyım walla
ewet cnm bundan önce hangi tedawileri oldun sen cnm bi beklemek bıde negatıf sonucu almak yıkıyo insanı allah hepımıze çift çizgi göstersin inşallah cnm

Son düzenleme:

canım güzel haberlerini bekleyeceğim inşallah allah hepimize göstercek yeterki biz dualarımızı eksik etmeyelim canım bizde bigün anne sevgisini tadacağız inşallah ben buna inanıyorum canım sizlerde inanın kendine iyi bak dediğin gibi aşılamadan sonra dinlen yat iş falan yapma canım :1hug:

gelemedinmi daha eve tramissu1986 nasıl geçti benim umduğum gibi güzel geçmedi anlatırım mesat at gelince canım

slm kızlar ben bugun aşılama mı oldum walla cok kolay hiç cnım acımadı ki cok korkuyordum walla ama korkulcak gıbı diilmiş allahtan dr da cok iyi dawrandı we benım tedırgınlıgımı rahatlattı kızlar inşallah hayırlı pozitif haberlerımızı alırız ....
şimdi de aldım pc mı kucagıma dinlenıyorum bu gece kakma dınlen dedı geldıgımden berı yatıyorum zaten aksam heycandan uyuyamamıstım geldıkttan sonra uyudum
papatyaa sen ne alemdesin cnm oldu mu senın de hayırlısı olsun bakalım cnm o anda warya dua ederken hepınız için de tek tek dua ettım kızlar allh kabul etsn 15 gun sonra pozıtıf haberı almayı nasıp etsın inşallah .....

iyi akşamlar kızlarr benim de aşılamam yarın saat 11 de dualarınızı eksik etmeyinnn..inşallah hepimiz güzel haberler veririzzz

slm cnm dualarım senınle bızım zaten en cok buna ıhtıyacımız war ama inan cok kolay sakın korkma ben bugun oldum we hıc zor diil cnm sıkma kendını we o anda dua et ben herkes için o anda dua ettım cnm zaten 5 dakkada bıtıo zor dııl yanı sonrada yurume we ewe geldıgın gıbı yat uyu sonrada cok kalkma 3 gun cok dıkkat et cnm hadı bakalım hayırlısı allah kawustursun hepimizi bebişlerimize......

arkadaşlar mrb bende bugün kontrole gittim 11 yumarta gelişmiş sağda bu iyimi bilmiyorum gonalf 75 doz kullanıyom cumaya kadar kullan pazartesi yaparız büyük ühtimalle aşılamanı dediler

1...tramissu1986--24 şubat salı ------ 10 mart :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
2...elif23---tüp bebeğe geçti inş ilkinde olur cnm
3....bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv: (( pozitif ))
4......ceylin1907
5.....35sevi35
6.....cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:CüvCüv:
7.....özlem 1415 ----14 şubat cumartesi:CüvCüv:
8.....idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
9.....pikapika
10....seherbayer
11.....<yumyum>
12....buketimm ---10 şubat salı :CüvCüv:
13....ozceliksena
14....duygu2008
15....sahil8
16.....ırmak 34
17....macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
18....line
19....mavi deniz
20....windy---11 şubat çarşamba -----26 şubat:CüvCüv: (( negatiff ))
21....gzd82 ---17 şubat:CüvCüv: 3 mart
22.....yuzdeyuzakrep--18 şubat çarsamba ------4 mart:CüvCüv:
23....cananısa--- 4 şubat çarsamba :CüvCüv:-----18 şubat ((negatif )) mart senin için ugurlu gelsin inşallah:CüvCüv:
24....demet__yaren
25.....prenses34-----4 şubat :CüvCüv: ((pozitiff))
26....papatyaaaa....24 şubat salı------10 mart :CüvCüv:
27.....umur......2 mart :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…