- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Selam kızlarrr... hala günaydın diyebileceğimiz bir saatteyiz değil mi? :) Günaydın hepinize. Hayırlı Cumalar olsun hepimiz için.Dün acilen çıkmak zorunda kaldım.Çünkü eşim notere sormuş benim ruhsatta soyadım kızlık soyadım o nedenle şimdi noter satış yazısı veremem demiş.Apar topar çıktım evden emniyete gittim ruhsatı yeniletmek için. Akşam 6 da döndüm eve.Ama resmen dilim dışardaydı.
Dün evden çıkmadan orkid koyup çıktım belki yolda bişi olur diye.Evden çıktığım andan akşam dönene kadar baya yürüdüm.kızılaydan eve yürüdüm 3-4 kere emniyete yürüdüm avm de gezdim falan eve geldiğimde adet oldum sandım orkidde pembe bile olmayan bir leke vardı hatta leke bile değil akıntı gibi.tamam dedim adetim geliyor.Banyo da yatım akşam.ama sabah kalktım baktım hiç bişi yok.Gayet normalim.Bugün 6. gün.Dün doktorumu aradım cumatesiye kadar yani 1 hafta bekle dedi.Eğer haftasonu da adet olmazsam pazartesi doktor yolu gözüktü bana.
Selam kızlarrr... hala günaydın diyebileceğimiz bir saatteyiz değil mi? :) Günaydın hepinize. Hayırlı Cumalar olsun hepimiz için.Dün acilen çıkmak zorunda kaldım.Çünkü eşim notere sormuş benim ruhsatta soyadım kızlık soyadım o nedenle şimdi noter satış yazısı veremem demiş.Apar topar çıktım evden emniyete gittim ruhsatı yeniletmek için. Akşam 6 da döndüm eve.Ama resmen dilim dışardaydı.
Dün evden çıkmadan orkid koyup çıktım belki yolda bişi olur diye.Evden çıktığım andan akşam dönene kadar baya yürüdüm.kızılaydan eve yürüdüm 3-4 kere emniyete yürüdüm avm de gezdim falan eve geldiğimde adet oldum sandım orkidde pembe bile olmayan bir leke vardı hatta leke bile değil akıntı gibi.tamam dedim adetim geliyor.Banyo da yatım akşam.ama sabah kalktım baktım hiç bişi yok.Gayet normalim.Bugün 6. gün.Dün doktorumu aradım cumatesiye kadar yani 1 hafta bekle dedi.Eğer haftasonu da adet olmazsam pazartesi doktor yolu gözüktü bana.
Gayecık hosgeldın
günaydın kızlar gününüz aydın olsunopuyorumnanaktan
selam canım senın adet tarıhın hangı gundu yanı gecıkmemı yasıyosun?
benım 5-6 gunluk bır gecıkmem var kan testındede negatıfı gordum ama adette olamıyorum sendedemı boyle bısey var?
Gayecık hosgeldın
Canım uzun zamandır yoktun aramızda. 17 haftalık olmuş bebişimiz. cinsiyeti belli mi?günaydın kızlar gününüz aydın olsunopuyorumnanaktan
gayeciğim stres yaptığın için mi gecikti acaba?
mugi sana yazmıştım okumadınmı lülülülülülü
gayecık pztesı kan testı bakalım
gayecık pztesı kan testı bakalım
ay mugmugcum yazacaktım gayecım yazdımm yanlış olduuuu
Allah mı söyletti ne :)) kaydirigubbakcemile3 ama benim öyle bir umudum yok
gormedım canımmmm
nasılsn?? kaydirigubbakcemile2
idare ediyorum mugi ya offff offffff -tatlicadiarzu- sen diyorum niye pazartesiyi bekliyosun git yaptır kan testi geç döllenme olsada sonuç çıkarr canım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?