Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

selam canım senın adet tarıhın hangı gundu yanı gecıkmemı yasıyosun?

benım 5-6 gunluk bır gecıkmem var kan testındede negatıfı gordum ama adette olamıyorum sendedemı boyle bısey var?

gayecim baya yoğun bir gün geçirmişsin niye bu kadar gecikti acaba senin kırmızılar ilaç falan alınca vücudun dengesi biraz bozuluyo heralde canım ama gelir strese girme :lepi:

selam canım senın adet tarıhın hangı gundu yanı gecıkmemı yasıyosun?

benım 5-6 gunluk bır gecıkmem var kan testındede negatıfı gordum ama adette olamıyorum sendedemı boyle bısey var?

Canım klomen kullandım ve kist yaptı bende o nedenler 1 kutu doğum kontrol hapı kullandım.Hap cumartesi günü bitti bugün 6. günüm ama adetim hala gelmedi.

Gayecık hosgeldın

hoşbulduk mugişcim...ne var ne yok? senden güzel haberler bekliyoruz.testi ne zaman yapıcan?
günaydın kızlar gününüz aydın olsunopuyorumnanaktan
Canım uzun zamandır yoktun aramızda. 17 haftalık olmuş bebişimiz. cinsiyeti belli mi?

idare ediyorum mugi ya offff offffff -tatlicadiarzu- sen diyorum niye pazartesiyi bekliyosun git yaptır kan testi geç döllenme olsada sonuç çıkarr canım :lepi:

yaa mugişcim evet yaa neden pazartesiye kadar yüreğimizi ağzımızda bırakıyorsun.madem kanda baktırcan bugün de çıkar sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…