bı hayatta en yakının bazen hamile kalamıyorsun diye sana ikinci sınıf muamelesi yaparken burda herkez birbirini anlıyor ve herkesin başarısı paylaşılıyor...çünkü hisler ortak...ben kimseye anlatamıyırum soramıorum size sordupklarımı bazen kocama bile:)))
canım sağol..o kadar duygulandım ki...işte burası hepimiz için bundan dolayı önemli... bu arada sen ne kadar genç ve güzel bir annesin maşallah...
Ayselcim yavaş yavaş topicimizin bebişlerinin cinsiyetleri de belli olmaya başladı. Listemizde hamişlerin yanına bebeklerinin cinsiyetlerini de ekleyelim mi... pınar ve tek'in belli oldu yakın zamanda diğerleri de tek tek gösterirler kendilerini ultrasonda
tamam dır gaye hemen ekliyorummmm
ayy ayselim yaaa acaba bizimde ismimiz o hamişler listesinde yazacak mıııı? ve yanında kızı olacak yada oğlu olacak yazacak mı yaaaa...
Offf düşününce çok uzak gibi geliyor.
kızlar selam herkese uzun zamandır yoktum hamilelik çok kötü geçiyor yeni yeni toparlanmaya başladım işten çıkartıldım ev hanımıyım artık 2 aydır evde yatıyorum mide bulantısı kusma sürekli kilo veriyorum arada hastaneye yatıp serumla besleniyorum 4. ayıma girdim ama hala devam ediyo eskisi kadar şiddetli değil ama 2 hafta sonra cinsiyet belli olcak hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin
bizi bulup gelmene çok sevindim
işten çıkarılmış olmanada üzüldüm
canımmm bmen de aynı sorunu yaşıyordu ara ara giriyordu. Umarım hamileliğinin bundan sonraki süreci güzel geçer tatlımmm
Sudet canım
bebİŞ kaÇ haftalık oldu?
çok büyük bi sağlık sorunu olmadığı sürece yazacağını inanıyorum hayırlısı bakalım beklemeye devamolumunekankayizsmile
Gayecık hosgeldın
olmaz kusum bence dekızlar idrar yolu enfeksiyonum başladı yine sanırım:sinifsinif:
ilaç almak zorunda kaldım sıkıntı olmaz di mi şekerler:1rolleyes:
bende solgarın aldım bulamamıstım dıgerlerınden kullanan var mıArkadaşlar Bu folic plus çoook susatıyor sizede öle oluyormu ;????????
heyecanlandım cokkkkkkkkkkkmervam sen ne zaman gideceksin dr.canım
pazts günü topikte hamiş patlaması yaşanacak o zaman adeti yaklaşan var mı arkadaşlar benim daha 9 gün var çalışmalar seyrekleşti
barays, gyshnky, mervam, nurzul nasılsınız arkadaşlar
harıka fikir:CüvCüv:Ayselcim yavaş yavaş topicimizin bebişlerinin cinsiyetleri de belli olmaya başladı. Listemizde hamişlerin yanına bebeklerinin cinsiyetlerini de ekleyelim mi... pınar ve tek'in belli oldu yakın zamanda diğerleri de tek tek gösterirler kendilerini ultrasonda
cuma günü hepimiz dua edin kızlarrr...bebişler en azından gelecek aya gelsin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?