kıslarr namaza baslamayı dusunuyomusunuz cok sevındııım bır once baslayın derım ben zaten onun tadını alıncaaa hayatta bırakamazsıınız sımdı benı oldurun bı vakıt namazı kılmadan yasayamam manevı boslukta hıssederım kendıımı ben 1 yasında basladım namaza 8 senedır rabbım kabul ederse kılıyorum 5 vakıııt donup arkama baktıgımda dıyorumkııı nasıl kılmadan yasamısım emınımkı sızde o tadı alınca dıyeceksınızkı nasıl kılmamısım dıyeee namazın hıc bı bahanesı yokkk bunuda unutmayııın hayatınız dahada guzellesecek kocalarınızla muhabbetınız sımdıkınden fazla artacak her yonden pozıtıf bı durum
NASILSINIZ ŞEKERLERRRzemuszemus
kıslarr namaza baslamayı dusunuyomusunuz cok sevındııım bır once baslayın derım ben zaten onun tadını alıncaaa hayatta bırakamazsıınız sımdı benı oldurun bı vakıt namazı kılmadan yasayamam manevı boslukta hıssederım kendıımı ben 1 yasında basladım namaza 8 senedır rabbım kabul ederse kılıyorum 5 vakıııt donup arkama baktıgımda dıyorumkııı nasıl kılmadan yasamısım emınımkı sızde o tadı alınca dıyeceksınızkı nasıl kılmamısım dıyeee namazın hıc bı bahanesı yokkk bunuda unutmayııın hayatınız dahada guzellesecek kocalarınızla muhabbetınız sımdıkınden fazla artacak her yonden pozıtıf bı durum
kuzum benim için tek derdi işte kılamıyorum birde eşim varken 6 da kalksam uyanıyır ve hafta içi geince sabah işe giderken uzun yolu var o yüzden uyanacak yolda uyuyacak diye kalkamıyorum...o yüzden bir türlü verimli kılamadım...
NASILSINIZ ŞEKERLERRRzemuszemus
peygamber efendımız s.a.v cennetle mujdelenmıskeeen gecelerı aykalarının altı sısene kadar namaz kılarmıs ya bız gunde 5 vakıt hepsını toplasan 24 saaatın yarım saatını almıyor bu kadar verılen nımetlere karsı bızım sukrumuz nama allahın namazımıza ıhtıyacı yok arkadaslar bızım ıhtıyacımız var namazına
canım çok haklısın. Rabbimin öncelikli ibadeti namaz imiş. Onun için allah hepimizin içine sevgisini düşürsün hepimize namaz kılmak nasip olur inşş.
ayselcim vallahi ben tıkınıyorum biküvi çay sen napıyorsun bakayımopuyorumnanaktan
isimlerimizin yanına bebişlerimizin cinsiyetini yazmışsın çok şeker olmuş ellerine sağlık
güzel haberler varmı başka canım benim
ayselcim vallahi ben tıkınıyorum biküvi çay sen napıyorsun bakayımopuyorumnanaktan
isimlerimizin yanına bebişlerimizin cinsiyetini yazmışsın çok şeker olmuş ellerine sağlık
güzel haberler varmı başka canım benim
afiyet bal şeker bebişinle sana can, kan olsun. Yarasın ikinizede.
afiyet olsun şekerim bende çay içiyorum yanında çikolata yiyorum
yemek pek bana uygun değildi çayla atıştırma yapmış oluyorumyerimseniben
tubiş resimdeki senin kız mı?
sağol tatlım inşallah darısı sana olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
anladım canımmm sende kaza yaparsııın savasta sırayla kılarmıs sahebemızz bırgun rabbımızın karsına cıkacaz ve allahımız bıze dıyecekkı sana bu kadar omur verdım benım ıcın ne yaptın dıye soracaak bu dunya boş bunu unutma canıım...
evet teyzesi benim kızım aralık ayında bale gösterileri vardı orda çekildihihoyyyt
AMİN CANIM. İNŞŞ. CÜMLEMİZE VERSİNDE AŞİRET HALAYI ÇEKELİM HEP BİRDEN:teytey::teytey::teytey:
doğduktan sonra öyle çabuk geçiyorki zaman hala bebekmiş gibi geliyor bana allahım isteyen herkeze bu duyguyu tattırır inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?