Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kuzum benim için tek derdi işte kılamıyorum birde eşim varken 6 da kalksam uyanıyır ve hafta içi geince sabah işe giderken uzun yolu var o yüzden uyanacak yolda uyuyacak diye kalkamıyorum...o yüzden bir türlü verimli kılamadım...

anladım canımmm sende kaza yaparsııın savasta sırayla kılarmıs sahebemızz bırgun rabbımızın karsına cıkacaz ve allahımız bıze dıyecekkı sana bu kadar omur verdım benım ıcın ne yaptın dıye soracaak bu dunya boş bunu unutma canıım...

Peygamber efendımız s.a.v cennetle mujdelenmıskeeen gecelerı aykalarının altı sısene kadar namaz kılarmıs ya bız gunde 5 vakıt hepsını toplasan 24 saaatın yarım saatını almıyor bu kadar verılen nımetlere karsı bızım sukrumuz nama allahın namazımıza ıhtıyacı yok arkadaslar bızım ıhtıyacımız var namazına

NASILSINIZ ŞEKERLERRRzemuszemus

ayselcim vallahi ben tıkınıyorum biküvi çay sen napıyorsun bakayımopuyorumnanaktan
isimlerimizin yanına bebişlerimizin cinsiyetini yazmışsın çok şeker olmuş ellerine sağlık
güzel haberler varmı başka canım benim

canım çok haklısın. Rabbimin öncelikli ibadeti namaz imiş. Onun için allah hepimizin içine sevgisini düşürsün hepimize namaz kılmak nasip olur inşş.

afiyet bal şeker bebişinle sana can, kan olsun. Yarasın ikinizede.

afiyet olsun şekerim bende çay içiyorum yanında çikolata yiyorum
yemek pek bana uygun değildi çayla atıştırma yapmış oluyorumyerimseniben

afiyet olsun şekerim bende çay içiyorum yanında çikolata yiyorum
yemek pek bana uygun değildi çayla atıştırma yapmış oluyorumyerimseniben

sağol canım benim sorma bende öğlenleri pek yemek yiyemiyorum gerçi daha yeni yeni yemek yemeye başladım bulantılardan opuyorumnanaktan

e sorsa haksızmı...hep bişi istiyoruz vermezsede kızıyoruz bide ...tövbe yarabbim..tamam bu akşam kılıcam kıldıkça size söliycem

Kızlar sıze bırŞey soracaĞım. Benım troıdım bozulana kadar adetımden baŞlayınca 10. GÜn benden koyu krem rengınde yapıŞık bır sıvı gelırdı. 4 aydan berı gelmıyo sızce yumurtlamıyomuyum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…