ben geldim kızlar. cuma vaktinde yasin_i şerifi okudum hepimizede dua ettim kabul olur inşş. :Saruboceq:
ben geldim kızlar. cuma vaktinde yasin_i şerifi okudum hepimizede dua ettim kabul olur inşş. :Saruboceq:
AMİN CANIM
DUALAR İÇİN VE TEMİZ KALBİN ALLAH RAZI OLSUN :Saruboceq:
BEN YEMEĞE GEÇİYORUMcokacimcoook
Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)
bu akşam yapalım bari...aslında normal namazı kılmadan dilek için kılmak yanlış gibi ya
allah affedendir. Inancımızdan, kabimizin temizliğinden kabul eder inşş.
En kısa zamandada vakit namazı kılmaya alışırız bu vesileyle. Ben çok istiyorum ama olmuyor hep bir bahanemiz var.
evet...5 vakitide başlayalım ne dersin5 vakit namazımı diyosun.
nurzul..ordamsıın bebm...
burdayım tatlım. Diğer sayfaya geçmiş. Bende senden cevap bekliyom. Girip çıktıydım gördüm. Diğer sayfaya geçince nasıl geçiceğimi bilemedim bekledim.
evet...5 vakitide başlayalım ne dersin
tamam ben işten dönünce akşamı kılacağım spordan dönüncede yatsı ile kazaları...sonrada girip sana haber vereceğim ok...
bende çok istiyorum...bu akşam başlayalım gel...
bizim işyeri müsait kalabalık değil zaten. Mescidimizde var. Etekle başörtüsü getirdim. 8. Aydan beri hep erteledim. Bir başalasam gerisi gelir sanırım. Birlikte başalayalım inşş. Senin işyerin müsait mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?