Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Bebek olması için yapılacak dualar

--------------------------------------------------------------------------------

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm" (12) (13) (14)
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.) (12) (13) (14)
Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- ıstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. ıstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

bu akşam yapalım bari...aslında normal namazı kılmadan dilek için kılmak yanlış gibi ya

bu akşam yapalım bari...aslında normal namazı kılmadan dilek için kılmak yanlış gibi ya

allah affedendir. Inancımızdan, kabimizin temizliğinden kabul eder inşş.
En kısa zamandada vakit namazı kılmaya alışırız bu vesileyle. Ben çok istiyorum ama olmuyor hep bir bahanemiz var.

allah affedendir. Inancımızdan, kabimizin temizliğinden kabul eder inşş.
En kısa zamandada vakit namazı kılmaya alışırız bu vesileyle. Ben çok istiyorum ama olmuyor hep bir bahanemiz var.

bende çok istiyorum...bu akşam başlayalım gel...

burdayım tatlım. Diğer sayfaya geçmiş. Bende senden cevap bekliyom. Girip çıktıydım gördüm. Diğer sayfaya geçince nasıl geçiceğimi bilemedim bekledim.

tamam ben işten dönünce akşamı kılacağım spordan dönüncede yatsı ile kazaları...sonrada girip sana haber vereceğim ok...

evet...5 vakitide başlayalım ne dersin

bizim işyeri müsait kalabalık değil zaten. Mescidimizde var. Etekle başörtüsü getirdim. 8. Aydan beri hep erteledim. Bir başalasam gerisi gelir sanırım. Birlikte başalayalım inşş. Senin işyerin müsait mi ?

bende çok istiyorum...bu akşam başlayalım gel...

kıslarr namaza baslamayı dusunuyomusunuz cok sevındııım bır once baslayın derım ben zaten onun tadını alıncaaa hayatta bırakamazsıınız sımdı benı oldurun bı vakıt namazı kılmadan yasayamam manevı boslukta hıssederım kendıımı ben 1 yasında basladım namaza 8 senedır rabbım kabul ederse kılıyorum 5 vakıııt donup arkama baktıgımda dıyorumkııı nasıl kılmadan yasamısım emınımkı sızde o tadı alınca dıyeceksınızkı nasıl kılmamısım dıyeee namazın hıc bı bahanesı yokkk bunuda unutmayııın hayatınız dahada guzellesecek kocalarınızla muhabbetınız sımdıkınden fazla artacak her yonden pozıtıf bı durum

valla süpermiş senin işyerin benim değil ...hatta İnançlı olan çok az... akşama kaza benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…