Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hiç mi akıntın olmuyor?

hiç akıntın olmuyorsa bence bir doktoruna danış tatlım

aslında çamaşırımda sarı lekeler görüyorum ama eskiden elime de gelirdi şimdi ise hiç elime gelen bişey yok

benimde en son adetimden sonra hamiş kaldığım güne kadar akıntım pek olmadı bende yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamamıştım seffaf bir akıntım olmuştu ve hemen geçmişti ama bilemiyorum tabiki isterden bir doktoruna danış

Son düzenleme:
şükür kavuşturana sebincim nasılsın nasıl gidiyor :CüvCüvpuyorumnanaktan

sorma tatlım.iyiyim.bir taraftan çalışıyorum yine.:çok üzgünüm: bahar gelsin de güneşle beraber pozitif enerji yükleneyim diye bekliyorum.sen nasılsın?2. de kız olacakmış.hayırlı olsun.Allah bekleyenlere de nasip etsin

EVET TAM DEDİĞİN GİBİ ŞEFFAF BİR AKINTI.BENDE ONU İÇERDEKİ SPERMLER SIVILAŞIP TEKRAR ÇIKIYO DİYE OKUMUŞTUM TA ONDAN ÖYLE GELİYO DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. İÇERDE NELER OLDUĞUNU KESTİREMİYOSUN TABİ. İNŞŞ BENİMDE SENİN GİBİ OLUR HAMİŞ OLURUM.:Saruboceq:

amin canım. Sebincim ne güzel.allah kurtarsın canım senide. Kızını hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

doktorları öyle her akılımıza estiğinde arayabilsek. öyle konuşkan anlayışlı bir doktor bulamadım gitti.

evet bahar gelsin bu yağmurlu havalar daha çok uykumu getiriyor çalışmak iyice zorlaşıyor sağol bitanem ikinci prensesim de sağlıkla geliyor inşallah allah sanada gönlüne göre hayırlı bir evlat versin canım benim
hamişlerin dilekleri tutarmış topiğimizdeki herkez bebişlerine kavuşur inşallah :Saruboceq:

inşallah canım:Saruboceq:

amin canım. Sebincim ne güzel.allah kurtarsın canım senide. Kızını hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.

Canıım Allah mı söyletti kız diye :) benimkinin henüz cinsiyeti belli değil teyzesi.zaten ofisteki arkadaşlar ve aileler 2ye bölündü kız olacak erkek olacak diye :roflol: Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inş.geçen neyi düşündüm biliyormusun hani adet olmuş ya hamilelere Allah kurtarsın demek.aslında hevesle beklenen bir olay niye kötü bir şeymiş gibi öyle deriz ki. Allah bir nefeste çıkarmak nasip etsin gibi bir şey demişti birisi de çok gülesim gelmişti

doktorları öyle her akılımıza estiğinde arayabilsek. öyle konuşkan anlayışlı bir doktor bulamadım gitti.

özele mi gidiyorsun yoksa devlet hastanesine mi?özel hastane ya da muayenehanesine git bak bütün sorularını nasıl cevaplıyorlar.böyle olmamalı ama malesef böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…