Kızlar sİze bİrŞey soracaĞım. Benİm troİdİm bozulana kadar adetİmden baŞlayınca 10. GÜn benden koyu krem rengİnde yapıŞık bİr sıvı gelİrdİ. 4 aydan berİ gelmİyo sİzce yumurtlamıyomuyum ben.
selam a.s.
Kızlar sİze bİrŞey soracaĞım. Benİm troİdİm bozulana kadar adetİmden baŞlayınca 10. GÜn benden koyu krem rengİnde yapıŞık bİr sıvı gelİrdİ. 4 aydan berİ gelmİyo sİzce yumurtlamıyomuyum ben.
hiç mi akıntın olmuyor?
selam a.s.
aslında çamaşırımda sarı lekeler görüyorum ama eskiden elime de gelirdi şimdi ise hiç elime gelen bişey yok
şükür kavuşturana sebincim nasılsın nasıl gidiyor :CüvCüvpuyorumnanaktan
benimde en son adetimden sonra hamiş kaldığım güne kadar akıntım pek olmadı bende yumurtalıp yumurtlamadığımı anlayamamıştım seffaf bir akıntım olmuştu ve hemen geçmişti ama bilemiyorum tabiki isterden bir doktoruna danış
sorma tatlım.iyiyim.bir taraftan çalışıyorum yine.:çok üzgünüm: Bahar gelsin de güneşle beraber pozitif enerji yükleneyim diye bekliyorum.sen nasılsın?2. De kız olacakmış.hayırlı olsun.allah bekleyenlere de nasip etsin
benimde en son adetimden sonra hamiş kaldığım güne kadar akıntım pek olmadı bende yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamamıştım seffaf bir akıntım olmuştu ve hemen geçmişti ama bilemiyorum tabiki isterden bir doktoruna danış
evet teyzesi benim kızım aralık ayında bale gösterileri vardı orda çekildihihoyyyt
sorma tatlım.iyiyim.bir taraftan çalışıyorum yine.:çok üzgünüm: bahar gelsin de güneşle beraber pozitif enerji yükleneyim diye bekliyorum.sen nasılsın?2. de kız olacakmış.hayırlı olsun.Allah bekleyenlere de nasip etsin
nbr sebin?
Bende sana katılıyorum güneş yaz gelsinde enerjik olalım
EVET TAM DEDİĞİN GİBİ ŞEFFAF BİR AKINTI.BENDE ONU İÇERDEKİ SPERMLER SIVILAŞIP TEKRAR ÇIKIYO DİYE OKUMUŞTUM TA ONDAN ÖYLE GELİYO DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM. İÇERDE NELER OLDUĞUNU KESTİREMİYOSUN TABİ. İNŞŞ BENİMDE SENİN GİBİ OLUR HAMİŞ OLURUM.:Saruboceq:
AYY MAAŞALLAH
çok tatlı yaa yerim ben onu
amin canım. Sebincim ne güzel.allah kurtarsın canım senide. Kızını hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
ayselcim allah sanada nasip eder inşallah:Saruboceq:
doktorları öyle her akılımıza estiğinde arayabilsek. öyle konuşkan anlayışlı bir doktor bulamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?