Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

mervam canım bende senin gelmeni bekliyodum. Ne zaman gelip gittin ben görmedim. Sendeki belirtileri merak etmiştim bende.

dr progestan düşük ilacı vermişti bana bugün bitiyor adet olana kadar kullan demişti 25 adet günüm normalde acaba bir kaçgün içmesem bişey olurmu kararsız kaldım

gayecim inşallah kist mist kalmamıştır da bebişine kavuşursun baksana ne güzel haberler alıyoruz hakikaten insan moral buluyorzemuszemus

geçmiş olsun canım inşallah kist yok olmuştur ve bundan sonraki günler senin için daha iyi olur inşallah canım:teselli:

Sağolun kızlar.bende mart ayına çok enerjik gireceğimi hissediyorum.içimde bir heyecan ve kıpırtı var nedense.

canım benimde 2 mart dün gece bendede başladı belirtiler. Galiba kırmızıları görücem yine bu ay. Tüm belirtiler var eksiklik yok hiç.rabbim en kısa zamanda bizide anne nasip eylesin. Amin .

inşallah canım

canım sen bu moralle ınsallah mart hamılesı olursun bende cuma memlekete eskısehıre gıdıyorum annemın amelıyatı var ...
regl oncesı son gunlerım orda gececek bakalım hayırlısı
canım geçmiş olsun annene rabbim şifa versin inşallah
mart ayına kaldı umudumuz ama seni bekliyorum 5. ay da :)
21 MART dogum günüm aslında ama hayal kurmak istemiyorum dogum günümde hediye olur falan diye sonra hayal kırıklıgı daha fazla oluyor[/QUOTE]
sagolasın canım bende de marta daır bı umut var ama hayırlısı bakalım

Allah yard olsun ınsallah kıst mıst kalmamıstır saglıklı yumurtalrın olur

mervam canım bende senin gelmeni bekliyodum. Ne zaman gelip gittin ben görmedim. Sendeki belirtileri merak etmiştim bende.

canım benımdeeee
bas donmem oluyodu bıde gozkararamasııı bıde belıme kramplar gırıyodu halende oyleyımm ama sıvılceye adetbelırtısıne takılmayınn hamılelekıte aynı bı adet belırtısı gıbı beneee

Valla çevreme baktım da kimi hemen hamile kalıyor kimi bizim gibi hatta bizden fazla uğraşıp ancak bebek sahibi olabiliyorlar.Çok şükür benim bundan başka derdim tasam yok.Rabbim daha büyük dertlerden sakınsın hepimizi inşallah.Bunun da belli bir zamanı var belliki.Çünkü durduk yere pcos çıktım durduk yerde adet düzenim bozuldu v.s. bunların hepsi beni doğru vakte doğru götürecek.Zamanı gelince belki mucize şeklinde belki de tedavi ile bebeğim gelecek inşallah. Benimde bu dünyada geçmem gereken sınavlardan biri de bu demekki.

hayırlısı olsun canım inş. hamiş olauruz kıslar buay olmazsa martta umudumuzu kaybetmek yok

evet vakti zamanı var hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz sağlıkla inş. canlarım olmayan herkese annelik duygusunu tattırsın

Kızlar ben yavaştan hazırlanıp çıkacağım... hepinizi öpüyorum.Akşama geçmişi okurum zaten. ınşallah bugün bitan'dan yarın da bafo'dan güzel haberler alacağız ve devamı gelecek....

haklısın canım kimi anne babasıyla kimi eşi dostuyla kimi evladıyla sınanıyor rabbim kullarına kaldıramayacakları yükü vermezmiş herşeyyin hayırlısı tevekkül etmek en iyisi

bu arada benim incirle havuçlar kaynadı da görüntü çok kötü nası içcem ben o kadar şeyi ya
kızlar bide ben b u yarım litre suya yaptım ya onun hepsini mi içicem yoksa yarısını şimdi yarısını akşam mı içicem bana biraz çokgeldi de

kaydirigubbakcemile5KIZLAR YOĞUNUM FAZLA KATILAMIYORUM AMA OKUMAYA ÇALIŞIYORUM
ıDARE EDıN ARTIK BUGÜN BENı

CANIM BENİMDE DOĞUM GÜNÜM 21 MART YENİ YAŞ GÜNÜNDE BEBİŞ HABERİ ALIRSIN SENDE.

canım görüntü kötü görünebilir ama içilemeyecek kadar kötü değil tadı. Havuçsuz inci daha güzel havuç biraz tadını alıyo sanırım. Bende 1 hafta içtim. Daha devam etsemmi bilemiyorum sen kaç gün içiceksin.

ben 1 su bardağını sabh aç karınla içtim kalanını bazen öğlem yeğei yemeden bazan akşama doğru içtim. Aç olmaya dikkat ettim.

CANIM BENİMDE DOĞUM GÜNÜM 21 MART YENİ YAŞ GÜNÜNDE BEBİŞ HABERİ ALIRSIN SENDE.

nurzul ne güzel aynı tarihte dogmuşuz kaydirigubbakcemile5 ben 84 lüyüm

kızlar kan verdim 3 de sonucunu almaya gidicem yada telefon ederim doktor karnımdan ultrasonla baktı bişi çıkmadı ( bide adet günüm bugün doktora 6 gün geçti dedim :)) biraz gıcık biri çünkü ne bu acelen demesin diye daha öncede gittim çünkü kan vermiştim :)) inşallah hamileyimdir kızlar ve hepinizi arkamdan çekerim bu ay beklediğiniz son ayınız olur Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…