günaydın canım
inşallah canım zaten benden sivilce hiç eksik olmuyor ama adet yaklaşınca muhakkak fırlıyor biraz daha. Bu arada adetimin üzerinden geçeli 30.günüm bugün ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi en azından bu haftasonu pazar günü yapmayı planlıyorum çünkü 50 gün olmadığım olmuştu offffffffff ya hayırlısı olsun hepimiz için
gayecim inşallah kist mist kalmamıştır da bebişine kavuşursun baksana ne güzel haberler alıyoruz hakikaten insan moral buluyorzemuszemus
geçmiş olsun canım inşallah kist yok olmuştur ve bundan sonraki günler senin için daha iyi olur inşallah canım:teselli:
canım benimde 2 mart dün gece bendede başladı belirtiler. Galiba kırmızıları görücem yine bu ay. Tüm belirtiler var eksiklik yok hiç.rabbim en kısa zamanda bizide anne nasip eylesin. Amin .
Selam kızlarrrr... Kıvırcığım hoşgeldin canım ama görüşemedik seninle Ankaradaaa. Kırmızılar için üzülme canım... bizim daha vaktimiz var,Rabbim bizi de böyle sınıyor canım.
QUOTE]
haklısın bitanem biz batıkent e cumartesi saat 4 gibi gittik pazar da 12 de ordan ayrıldık seni görmeyi o kadar çok istedim ki ama kısmet işte
kist e falanda takma sakın kafanı herşey olacagına varıyor malesef müdahale edemiyosun belki biraz da olayları akışına bırakmak gerek
ocakta incir kaynıyor bide onu deniycez ama yarım litre suyu hepmi içcez sıcakmı içcez onu düşünüyodum
günaydın canımmmmbarays, belinay_85, edut, EKAKAL, gyshnky+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, nurzul, zpoison çok kalabalığız maşallahh günaydın herkese
canım geçmiş olsun annene rabbim şifa versin inşallahcanım sen bu moralle ınsallah mart hamılesı olursun bende cuma memlekete eskısehıre gıdıyorum annemın amelıyatı var ...
regl oncesı son gunlerım orda gececek bakalım hayırlısı
Kızlar bende bugün önce kayınvalidemi ve eltimi hastaneye götüreceğim.Kayınvalidem için ameliyat günü alacağız.Benimde kontrolüm saat 3:30 da.Şimdi dua ediyorum ki kist gitmiştir ve yola devam edebilirim.
ıncırı yaptım ben her seferde taze hazırlıosun yanı sabah aksam ve ılık ıcıceksın yazıyorduSelam kızlarrrr... Kıvırcığım hoşgeldin canım ama görüşemedik seninle Ankaradaaa. Kırmızılar için üzülme canım... bizim daha vaktimiz var,Rabbim bizi de böyle sınıyor canım.
QUOTE]
haklısın bitanem biz batıkent e cumartesi saat 4 gibi gittik pazar da 12 de ordan ayrıldık seni görmeyi o kadar çok istedim ki ama kısmet işte
kist e falanda takma sakın kafanı herşey olacagına varıyor malesef müdahale edemiyosun belki biraz da olayları akışına bırakmak gerek
ocakta incir kaynıyor bide onu deniycez ama yarım litre suyu hepmi içcez sıcakmı içcez onu düşünüyodum günaydın canımmmm
mervam canım bende senin gelmeni bekliyodum. Ne zaman gelip gittin ben görmedim. Sendeki belirtileri merak etmiştim bende.
Sağolun kızlar.bende mart ayına çok enerjik gireceğimi hissediyorum.içimde bir heyecan ve kıpırtı var nedense.
ocakta incir kaynıyor bide onu deniycez ama yarım litre suyu hepmi içcez sıcakmı içcez onu düşünüyodum
haklısın canım kimi anne babasıyla kimi eşi dostuyla kimi evladıyla sınanıyor rabbim kullarına kaldıramayacakları yükü vermezmiş herşeyyin hayırlısı tevekkül etmek en iyisiValla çevreme baktım da kimi hemen hamile kalıyor kimi bizim gibi hatta bizden fazla uğraşıp ancak bebek sahibi olabiliyorlar.Çok şükür benim bundan başka derdim tasam yok.Rabbim daha büyük dertlerden sakınsın hepimizi inşallah.Bunun da belli bir zamanı var belliki.Çünkü durduk yere pcos çıktım durduk yerde adet düzenim bozuldu v.s. bunların hepsi beni doğru vakte doğru götürecek.Zamanı gelince belki mucize şeklinde belki de tedavi ile bebeğim gelecek inşallah. Benimde bu dünyada geçmem gereken sınavlardan biri de bu demekki.
sagolasın canım bende de marta daır bı umut var ama hayırlısı bakalımcanım geçmiş olsun annene rabbim şifa versin inşallah
mart ayına kaldı umudumuz ama seni bekliyorum 5. ay da :)
21 MART dogum günüm aslında ama hayal kurmak istemiyorum dogum günümde hediye olur falan diye sonra hayal kırıklıgı daha fazla oluyor
haklısın canım kimi anne babasıyla kimi eşi dostuyla kimi evladıyla sınanıyor rabbim kullarına kaldıramayacakları yükü vermezmiş herşeyyin hayırlısı tevekkül etmek en iyisi
bu arada benim incirle havuçlar kaynadı da görüntü çok kötü nası içcem ben o kadar şeyi ya
kızlar bide ben b u yarım litre suya yaptım ya onun hepsini mi içicem yoksa yarısını şimdi yarısını akşam mı içicem bana biraz çokgeldi de
haklısın canım kimi anne babasıyla kimi eşi dostuyla kimi evladıyla sınanıyor rabbim kullarına kaldıramayacakları yükü vermezmiş herşeyyin hayırlısı tevekkül etmek en iyisi
bu arada benim incirle havuçlar kaynadı da görüntü çok kötü nası içcem ben o kadar şeyi ya
kızlar bide ben b u yarım litre suya yaptım ya onun hepsini mi içicem yoksa yarısını şimdi yarısını akşam mı içicem bana biraz çokgeldi de
sagolasın canım bende de marta daır bı umut var ama hayırlısı bakalım
CANIM BENİMDE DOĞUM GÜNÜM 21 MART YENİ YAŞ GÜNÜNDE BEBİŞ HABERİ ALIRSIN SENDE.
en çok BAFOYU merak ettim pazartesi sonuç belli olacaktı ne haber geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?