günaydın kısllarrrrr.... maşallah herkesler burda... hihoyyyt
nasılsınız bakalım.. keyifler nasıl?
bafoyu be bitanı acaip merak ediyorum.. inşşaalllaaaaaahhhhh allah dualarını kabul etmiştir
tabi ki tatlım hemen eklerim canım benim
nasılsın? nasıl geçti ?
barays, edut, gyshnky, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1
mrb lar kızlarrr
sagol canım
tatil süperdi 10 gün nasıl geçti hiçbişi anlamadım ki inan bu sefer adet oldum onu bile takmadım süperdi ama sizi de çok ösledim gerçekten
canım sen bu moralle ınsallah mart hamılesı olursun bende cuma memlekete eskısehıre gıdıyorum annemın amelıyatı var ...
regl oncesı son gunlerım orda gececek bakalım hayırlısı
slm kızlar adet olan arkadaşlar inş. mart ayında patlama yaşanacak
hamişler nasılsınız
adet günü yaklaşanlar belirti var mı kızlar benim 5 günüm kaldı sivilcem çıktı bile
benimde adet günü yaklaştı galiba sivilceler çıkmaya ve ağrılarımda belirmeye başladı ama adetim ne zaman gelecek hiç hesaplama yapamadığım için muallaktayım canım...
Kızlar bende bugün önce kayınvalidemi ve eltimi hastaneye götüreceğim.Kayınvalidem için ameliyat günü alacağız.Benimde kontrolüm saat 3:30 da.Şimdi dua ediyorum ki kist gitmiştir ve yola devam edebilirim.
Kızlar bende bugün önce kayınvalidemi ve eltimi hastaneye götüreceğim.Kayınvalidem için ameliyat günü alacağız.Benimde kontrolüm saat 3:30 da.Şimdi dua ediyorum ki kist gitmiştir ve yola devam edebilirim.
barays, belinay_85, edut, EKAKAL, gyshnky+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, nurzul, zpoison çok kalabalığız maşallahh günaydın herkese
sıvılce benımde cıktı canım ama sımdı hamıleyım sıvılcelere takılmaaaa
benimde adet günü yaklaştı galiba sivilceler çıkmaya ve ağrılarımda belirmeye başladı ama adetim ne zaman gelecek hiç hesaplama yapamadığım için muallaktayım canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?