Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kısllarrrrr.... maşallah herkesler burda... hihoyyyt
nasılsınız bakalım.. keyifler nasıl?
bafoyu be bitanı acaip merak ediyorum.. inşşaalllaaaaaahhhhh allah dualarını kabul etmiştir

AMİN CANIM. DUALARIMIZ VE KALBİMİZ ONLARLA. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN.:Saruboceq::Saruboceq:

tabi ki tatlım hemen eklerim canım benim
nasılsın? nasıl geçti ?

sagol canım
tatil süperdi 10 gün nasıl geçti hiçbişi anlamadım ki inan bu sefer adet oldum onu bile takmadım süperdi ama sizi de çok ösledim gerçekten

barays, edut, gyshnky, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1
mrb lar kızlarrr

merhaba canım ..
sen sıvılceye falan takılma son gune kdr calısmaya devam et hayırlısı olsun bakalım

sagol canım
tatil süperdi 10 gün nasıl geçti hiçbişi anlamadım ki inan bu sefer adet oldum onu bile takmadım süperdi ama sizi de çok ösledim gerçekten

canım sen bu moralle ınsallah mart hamılesı olursun bende cuma memlekete eskısehıre gıdıyorum annemın amelıyatı var ...
regl oncesı son gunlerım orda gececek bakalım hayırlısı

MaŞŞallah ne kalabalıĞız ay bede bu ya bafoyu merak ettım durdum ınŞallh hamıŞ haberlerı baŞlıcak bu hafta

canım sen bu moralle ınsallah mart hamılesı olursun bende cuma memlekete eskısehıre gıdıyorum annemın amelıyatı var ...
regl oncesı son gunlerım orda gececek bakalım hayırlısı

canım geçmiş olsun annene rabbim şifa versin inşallah
mart ayına kaldı umudumuz ama seni bekliyorum 5. ay da :)
21 MART dogum günüm aslında ama hayal kurmak istemiyorum dogum günümde hediye olur falan diye sonra hayal kırıklıgı daha fazla oluyor

Selam kızlarrrr... Kıvırcığım hoşgeldin canım ama görüşemedik seninle Ankaradaaa . Kırmızılar için üzülme canım... bizim daha vaktimiz var,Rabbim bizi de böyle sınıyor canım.

bitan'cım inşallah bugün güzel haberlerini okurum canım.Dün okudum geçmişi ama cevap yazamadım internet çok yavaştı.Bugün inşallah kan testinden de güzel haberlerle döneceksin ama ben yine akşam okuyabileceğim.

Eda'cım annen için geçmiş olsun diyorum canım.Kırık olayı çok kötü birşey kol bacak kırıldı mı mahkum gibi oluyor insan.Ama bu arada sende kendini çok fazla yorma.Sonucun belli olana kadar sana da biraz müsemmaha göstersinler.

kızlar sabah kahvem geldi, karşımda siz keyfim yerinde anlayacağınız.. yarın doktora gideceğim, ilk defa anne olmak istiyorum diye gideceğim diye galiba doktora gideceğim diye heycanlıyım...tuhaf aslında:)))

Kızlar bende bugün önce kayınvalidemi ve eltimi hastaneye götüreceğim.Kayınvalidem için ameliyat günü alacağız.Benimde kontrolüm saat 3:30 da.Şimdi dua ediyorum ki kist gitmiştir ve yola devam edebilirim.

slm kızlar adet olan arkadaşlar inş. mart ayında patlama yaşanacak
hamişler nasılsınız
adet günü yaklaşanlar belirti var mı kızlar benim 5 günüm kaldı sivilcem çıktı bile

benimde adet günü yaklaştı galiba sivilceler çıkmaya ve ağrılarımda belirmeye başladı ama adetim ne zaman gelecek hiç hesaplama yapamadığım için muallaktayım canım...

gny kızlar benimde adet günüm 25 şubat bende şubat ayında çift çizgi görmek istiyorum beni de eklermisiniz allah herkezi sevindirsin umarım bu ay

barays, belinay_85, edut, EKAKAL, gyshnky+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, nurzul, zpoison çok kalabalığız maşallahh günaydın herkese

benimde adet günü yaklaştı galiba sivilceler çıkmaya ve ağrılarımda belirmeye başladı ama adetim ne zaman gelecek hiç hesaplama yapamadığım için muallaktayım canım...

sıvılce benımde cıktı canım ama sımdı hamıleyım sıvılcelere takılmaaaa

gayecim inşallah kist mist kalmamıştır da bebişine kavuşursun baksana ne güzel haberler alıyoruz hakikaten insan moral buluyorzemuszemus

geçmiş olsun canım inşallah kist yok olmuştur ve bundan sonraki günler senin için daha iyi olur inşallah canım:teselli:

her ay adetime bir hafta kala belirtilerim olurdu bu ay hiç bir belirtim yok sadece her zamanki gibi göğüslerimde dokunduğum zaman sızı oluyor

barays, belinay_85, edut, EKAKAL, gyshnky+, halev, kvrck, lapaci, lorkee, nurzul, zpoison çok kalabalığız maşallahh günaydın herkese

günaydın canım

sıvılce benımde cıktı canım ama sımdı hamıleyım sıvılcelere takılmaaaa

inşallah canım zaten benden sivilce hiç eksik olmuyor ama adet yaklaşınca muhakkak fırlıyor biraz daha. bu arada adetimin üzerinden geçeli 30.günüm bugün ve test yapmamak için zor tutuyorum kendimi en azından bu haftasonu pazar günü yapmayı planlıyorum çünkü 50 gün olmadığım olmuştu offffffffff ya hayırlısı olsun hepimiz için

canım benimde 2 mart dün gece bendede başladı belirtiler. Galiba kırmızıları görücem yine bu ay. Tüm belirtiler var eksiklik yok hiç.rabbim en kısa zamanda bizide anne nasip eylesin. Amin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…