kızlar kan verdim 3 de sonucunu almaya gidicem yada telefon ederim doktor karnımdan ultrasonla baktı bişi çıkmadı( bide adet günüm bugün doktora 6 gün geçti dedim :)) biraz gıcık biri çünkü ne bu acelen demesin diye daha öncede gittim çünkü kan vermiştim :)) inşallah hamileyimdir kızlar ve hepinizi arkamdan çekerim bu ay beklediğiniz son ayınız olur Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
kızlar kan verdim 3 de sonucunu almaya gidicem yada telefon ederim doktor karnımdan ultrasonla baktı bişi çıkmadı( bide adet günüm bugün doktora 6 gün geçti dedim :)) biraz gıcık biri çünkü ne bu acelen demesin diye daha öncede gittim çünkü kan vermiştim :)) inşallah hamileyimdir kızlar ve hepinizi arkamdan çekerim bu ay beklediğiniz son ayınız olur rabbim herkesin yüzünü güldürsün
canım sağolasın ama yarın test gunum.delikafadulden
kızlar kan verdim 3 de sonucunu almaya gidicem yada telefon ederim doktor karnımdan ultrasonla baktı bişi çıkmadı( bide adet günüm bugün doktora 6 gün geçti dedim :)) biraz gıcık biri çünkü ne bu acelen demesin diye daha öncede gittim çünkü kan vermiştim :)) inşallah hamileyimdir kızlar ve hepinizi arkamdan çekerim bu ay beklediğiniz son ayınız olur Rabbim herkesin yüzünü güldürsün
selam kızlar nasılsınız
varmı güzel haberler
nurzul ne güzel aynı tarihte dogmuşuz kaydirigubbakcemile5 ben 84 lüyüm
canım benim ben 21 mart 1975 . Yaşım geldi geçiyooo
1 tabak bulgur pilavı yedim... Güya rejimdeyim canım istedi...
1 tabak bulgur pilavı yedim... Güya rejimdeyim canım istedi...
kızlar malesef kırmızılar geldiyeni tarihim 22 mart inş. bu sefer olur Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?