Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın arkadaşlar
hoşgeldin kvrck
seninde annene geçmiş olsun Ekakal inş bi güzel haberde senden alırız.
sagol canım hoşbuldum nasılsın

kıvırcık senin günün geçti galiba sende durumlar nasıl. benim 1 hafta var ama benim umudum yok. herzamanki belirtiler başladı. kısmet bakalım.
slm canım ben yine kırmızıları gördüm malesef kısmet artık 5. ayıda bitirdik artık üzülmek bile istemiyorum

mervam ve bitan tebrik ederimmmmmm :teytey: :teytey: :teytey:
bende bişi yok canım kırmızıları gördüm hatta bittiler bile kısmet ertık yumurtlama gününü bile hesap ediyoruz eşimde durumlar iyi ben iyiyim ama olmuyo demekki daha zamanı var hayırlısı

canım hayırlısını iste olurmu...biz burda seni bekliyor olacağız...

günaydınnnnn bitan, EKAKAL, halev, kvrck, lorkee, nurzul....

ben dun regl oldum ve kafamı kaldırıp sıze dahı bıldıremedım
cok gecıkmelı ve agrılı oldu bu sefer
umıtler Marta dıyorum artık
varmı yenı hamıslerrrrrrrr

bitan, edut lorkee günaydın canlarım. BıTANCIM GıTTıN Mı DOKTORA BEBıŞ KESıNLEŞTıMı

günaydın kızlarrrrr
hoşgeldinnnn kvrck tatil iyi gelmiş belli geliyorzemuszemus
kvrck mugi kırmızılar için üzülmeyin tatlım hayırlısı ile tez zamanda bebişler gelecek inş.

ben dun regl oldum ve kafamı kaldırıp sıze dahı bıldıremedım
cok gecıkmelı ve agrılı oldu bu sefer
umıtler marta dıyorum artık
varmı yenı hamıslerrrrrrrr

çok üzüldüm bebeğim. Inşş mart ayında bebiş haberi alırız. Rabbim en kısa zamanda hepiize nasip etsin.

bende bişi yok canım kırmızıları gördüm hatta bittiler bile kısmet ertık yumurtlama gününü bile hesap ediyoruz eşimde durumlar iyi ben iyiyim ama olmuyo demekki daha zamanı var hayırlısı
olsun canım bunu bılmek de guzel demekkı nasıb degıl zamanı gelmemıs hayırlısı ıle mart hamılesı oluruz ınsallah
Gunaydın kızlarrrrrrr

gunaydın canım gecmıs olsun ...hala agrın varsa adacayı ıc ıstersen ben gecen sefer oyle yaptım hem reglım guzel geldı hem de rahatlattı benı

günaydın kızlarrrrr
hoşgeldinnnn kvrck tatil iyi gelmiş belli geliyorzemuszemus
kvrck mugi kırmızılar için üzülmeyin tatlım hayırlısı ile tez zamanda bebişler gelecek inş.

bitan, edut lorkee günaydın canlarım. BİTANCIM GİTTİN Mİ DOKTORA BEBİŞ KESİNLEŞTİMİ

günaydınnnnn bitan, EKAKAL, halev, kvrck, lorkee, nurzul....

Gunaydın kızlarrrrrrr

günaydın canlarım hoşgeldiniz

aysellim yeni tarihim 18 MART hadi bakalım hayırlısı eklersen sevinirim

günaydın kısllarrrrr.... maşallah herkesler burda... hihoyyyt
nasılsınız bakalım.. keyifler nasıl?
bafoyu be bitanı acaip merak ediyorum.. inşşaalllaaaaaahhhhh allah dualarını kabul etmiştir

slm kızlar adet olan arkadaşlar inş. mart ayında patlama yaşanacak
hamişler nasılsınız
adet günü yaklaşanlar belirti var mı kızlar benim 5 günüm kaldı sivilcem çıktı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…