Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

merhaba canım
nasılsın?
ben iyiyim
senin kaç oldu tatlım?
canim bende iyiyimm kaydirigubbakcemile2moralim cok duzgun allahima sukurr kendimii biraz maneviyatada vermeye basladimm dogrusu icim daha bir huzur buluyorr:Saruboceq:benim tarih 14 mart allah kismet edersee olmicam o gunn guclubacismile

cinsiyeti belli oldu mu sebin??????????

yok.aslında dr ben şimdi cinsiyetini anlarım ama bu ay sşze söylemem dedi.ben görünce erkek gibi hissettim ama bakalım hayırlısı.eşimde tutturdu öğrenmeyelim süpriz olsun diye.herkes merakla bekliyor zaten bakalım ne olacak

iyiyim ben de .dün kontrolümüz vardı.bugün sabah da ikili test için kan verdik.ultrasonda güzel çıktı maşallah.bize el sallıyordu :roflol: çok güldüm o haline.

oy maşallah bende iki hafta önce verdim ikili testi iki hafta sonrada üçlüyü yapıcaz nasipse. karnımız tokken daha cok oynuyorlarmış doktor öyle dedi =))

bugün iyiyim canım
nerdeyse 3 gündür sistit çektim ama bugün gayet iyiyim
benim günüme de az kaldı beklemedeyim hayırlısı bakalımboshayallersmile

kıyamam ya sistit illet bişey bende de oluyo yapıştımı gitmiyoda bol sıvı al emi. hadi bakalım hayırlısı bu ay

balım benim hastamıydın sen?geçmiş olsun üşütmemeye çalış kendini

sağol canım benim. dünden beri rahatım ilaçalrımı alsam mı diye karar veremiyorumakannehir

kıyamam ya sistit illet bişey bende de oluyo yapıştımı gitmiyoda bol sıvı al emi. hadi bakalım hayırlısı bu ay

sağol tatlım evet bol bol su içtim.
sen nasılsın canım benim?:CüvCüv:

kocacım burda bir işe girmke istiyor ve bir ilan açıldı ama torpilimiz yok...eczacıbaşı firması birde bullet diye bir ingilizce sınavı yapıyormuş, çok ağır oluyormuş... umutlanmıştım ama üzüldüm şimdi

sağol canım benim. dünden beri rahatım ilaçalrımı alsam mı diye karar veremiyorumakannehir

sağol tatlım evet bol bol su içtim.
sen nasılsın canım benim?:CüvCüv:
o sisme usutmeden de geliyo canimm sicak su koy kasiklarina oyle kendini rahatlastirr.gecmis olsun guzelim .gecmisi okumadim simdi gordum rahatsiz oldugunu kusura bakma:kedi:

iyiyim canım bende aynı işte hihoyyyt
bahar gelse artıkk boshayallersmile

evet sana katılıyorum bu konuda
hem yürüyüş yapıp kilo vermiş olurdum
zaman çabuk geçiyor hande benim bu ay 8.ay dile kolay walla
hamiş olsam gelecek doğuma giderdim:CüvCüv::ecrin_bebek:sempatiksalakcinni

kizlar benimde turkiyeye gitme durumum var insallah bahari orda karsilarimm:Saruboceq: cok ozledim cokkkhihoyyyt

evet sana katılıyorum bu konuda
hem yürüyüş yapıp kilo vermiş olurdum
zaman çabuk geçiyor hande benim bu ay 8.ay dile kolay walla
hamiş olsam gelecek doğuma giderdim:CüvCüv::ecrin_bebek:sempatiksalakcinni

evet yürüyüş falan kafan dagılırdı, ya bebek olmaması için bi probleminiz yokki. yeterki kafandan çıkart ya. Bak biçok insan öyle hamile kalmış biliyosun :CüvCüv:

evet yürüyüş falan kafan dagılırdı, ya bebek olmaması için bi probleminiz yokki. yeterki kafandan çıkart ya. Bak biçok insan öyle hamile kalmış biliyosun :CüvCüv:

bende bu ay oldu bu kafadan çıkartma
hergün burdaydım ama kendi tarihim, unutmuştum bafo yazana kadarbayanssulusmile
bafo yazınca gözler,m açıldıakannehir hafta sonuna ne kaldıkafamçokkarıştı

Beklemek en zoru. Kafadan atan nasıl atıyor bilmiyorummmboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…