canim hic kendini germe ayni unutmus moduna geri don bakayimmkaydirigubbakcemile2eger donmezsen kendini yersin hafta sonuna kadarr ozaman daha aci cekiyo insannkaydirigubbakcemile5bende bu ay oldu bu kafadan çıkartma
hergün burdaydım ama kendi tarihim, unutmuştum bafo yazana kadarbayanssulusmile
bafo yazınca gözler,m açıldıakannehir hafta sonuna ne kaldıkafamçokkarıştı
vallahii onu bende kendime soruyorumm ama olmuyorrsempatiksalakcinnigunduz unutsam gece yatarken aklima geliyoo heyecanlaniyomm n hikmetseguclubacismileBeklemek en zoru. Kafadan atan nasıl atıyor bilmiyorummmboshayallersmile
canim o kirmizilari gordu dahada goremedim onu benşutarafagitti
mugmugum hosgeldin tatlimm opuyorumnanaktanhadi bahara mart kedileri gibi olalimm tamam miiizemuszemusbu persembe bol bol dua edecegimm mubarek kandillde allahim dualarimizi kabul eder insallahh:Saruboceq:bıtandan haber warmı kızlarrrrrrrrr
canim o sabah girmis arkadaslarla yazismis benim vaktim yoktuu o yuzden birebir yazismadim ama oylee boshayallersmileyaaaa.tüh bu sefer olur diye düşünmüştüm.canım benim yaaa ondan mı girmiyor acaba.:çok üzgünüm:
sebin gaye dr gideceğini yazmıştım sanırım 3,30ta randevusu vardı:Saruboceq:
Beklemek en zoru. Kafadan atan nasıl atıyor bilmiyorummmboshayallersmile
:Saruboceq: amin guzelim aminn:Saruboceq: insallh bakalim turkiyeye gidersem diyorum benim ikiz yegenlerim varEki Görüntüle 36986 digerideonlari gorunce belki moralim duzgun olur diye dusunuyorum insallah giderimmopuyorumnanaktanravzanur canım haklısın en iyisi aklına geldi mi kendi başka konulara yönlendirmek lazım
benim işlerim çok yoğun bu aralar
evde de zor yetişiyorum işlerime arada kaynayıp gitmiş
inş. hepimiz o güzel haberleri almak nasip olur inş. tatlımmm
hamiş arkadaşlarımızın bebiş resimlerini de görmek nasip olur inş.
canim benim haberim yokk ben oglenden sonra geldimm :1rolleyes:Kızlar bıtandan haber varmı??
canimm ne desem simdii sana fayda etmiyecek hayirlisi olsun insalalh gelmez kirmizilarin ama bu ay olazsa bidaki aya devamm diyerek kendini uzmemeye calis tamam mi guzelimmacayip karın ağrım başladı arkadaşlar galiba adet olucam mafoldumben inş olmam iyi sebepten
iyiyizz cok sukurr henuz yeni bir haber yokk insallahh bitandan bekliyozz bugunn haberr:Saruboceq:sen nasilsinopuyorumnanaktanselam kizlar nasilsiniz? Varmi yeni hamisler?
iyiyizz cok sukurr henuz yeni bir haber yokk insallahh bitandan bekliyozz bugunn haberr:Saruboceq:sen nasilsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?