Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende bu ay oldu bu kafadan çıkartma
hergün burdaydım ama kendi tarihim, unutmuştum bafo yazana kadarbayanssulusmile
bafo yazınca gözler,m açıldıakannehir hafta sonuna ne kaldıkafamçokkarıştı
canim hic kendini germe ayni unutmus moduna geri don bakayimmkaydirigubbakcemile2eger donmezsen kendini yersin hafta sonuna kadarr ozaman daha aci cekiyo insannkaydirigubbakcemile5

ravzanur canım haklısın en iyisi aklına geldi mi kendi başka konulara yönlendirmek lazım
benim işlerim çok yoğun bu aralar
evde de zor yetişiyorum işlerime arada kaynayıp gitmiş
inş. hepimiz o güzel haberleri almak nasip olur inş. tatlımmm
hamiş arkadaşlarımızın bebiş resimlerini de görmek nasip olur inş.

Beklemek en zoru. Kafadan atan nasıl atıyor bilmiyorummmboshayallersmile

canım Allah korusun tabi ama mesela benim şöyle oldu.Annem rahatsızlandı ameliyat falan oldu.onun telaşına unuttum gittim.hiiiç umursamadım.zaten düzenli bir şekilde de ilişkiye girememiştik o ay.oldu mu olacak mı diye takacak fırsatım olmadı derken geldi mucize.Dilerim en kısa zamanda topiğimiz yeni mucizelerle dolar taşar :Saruboceq:

:Saruboceq: amin guzelim aminn:Saruboceq: insallh bakalim turkiyeye gidersem diyorum benim ikiz yegenlerim varEki Görüntüle 36986 digerideonlari gorunce belki moralim duzgun olur diye dusunuyorum insallah giderimmopuyorumnanaktan

acayip karın ağrım başladı arkadaşlar galiba adet olucam mafoldumben inş olmam iyi sebepten

acayip karın ağrım başladı arkadaşlar galiba adet olucam mafoldumben inş olmam iyi sebepten
canimm ne desem simdii sana fayda etmiyecek hayirlisi olsun insalalh gelmez kirmizilarin ama bu ay olazsa bidaki aya devamm diyerek kendini uzmemeye calis tamam mi guzelimm

selam kizlar nasilsiniz? Varmi yeni hamisler?
iyiyizz cok sukurr henuz yeni bir haber yokk insallahh bitandan bekliyozz bugunn haberr:Saruboceq:sen nasilsinopuyorumnanaktan

ben cikcam simdii .ben ciktiktan sonra sayfalar dolarrr sonra yarin olurr bu sayfalari ben okuyamiiyom merakta ediyoomm yazik gunah degilmii .soyliceklerinizi ben cikmadan yazinki merak etmimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…