aslinda kormicanda iste elimizde degil stres yapiyoz yaa offfkafamçokkarıştıBende iyiyim tatlim sagol. Sadece mrkla bekliyorum iste. Korkuyorum ya yine olmadiysa diye :sinifsinif:
hosgeldin lady nildeeopuyorumnanaktanMerhaba güzel bayanlar....
Merhaba güzel bayanlar....
hosgeldin lady nildeeopuyorumnanaktan
Slm Hosgeldin...
Sen Almanyada mı yaşıyorsun?Ben orada doğdum
ayy bende bana diyon sandimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Evet cnm burda doguma büyüme. Sen evlenincemi yerlestin trye?
Evet cnm burda doguma büyüme. Sen evlenincemi yerlestin trye?
bende geldim... yaw şu hayatta sadece benmi kocama hasret kalıcam yafuuu
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
niyee kiz ne oldukii!! hasretlik iyidir iyi :kedi::jeyyar:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
3 senelik evliyiz 12 senelikte sevgili... üniversite boyunca birlikteydik sonra hep ayrı...iş arıyoruz burda yok, bugün ilan çıktı bir yerden ama tandık yok...evet hasretlik iyidir ama bebek yapamıyorum, yapsamda ailem burda değil bu koca şehirde bir başıma nasıl çocuk bakarım nasıl hamileli geçiririm
canimm:teytey::teytey:seni tebrik ediyorumm allah tamamina erdirsinn .sende kendine ve bebise iyi bak optumm tatlummmopuyorumnanaktankızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?