Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Yok canım ben 8 yaşındayken babamın kızgın bir anında verdiği aceleci bir kararla buraya döndük.Hamburgda yaşıyorduk

Hamburg güzeldir. Bende Frankfurta yasiyorum. Ama bi is imkanim olsa hemen atlar giderim trye. Gerci ben aptallik ettim :) Esimin isi cok iyiydi ama ben gitmedim trye ikna edemedi o geldi sonunda. :)

eşim çalışıyor ama ayrı şehirlerdeyiz... haftada 3 gün geliyor

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine ( kendine iyi bakın görüşürüzzz

hadi hayırlısı canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah içi doludur da kucağına da almak nasip olur

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

annnaaaaaammmmmm... demekki bitan hamilleee.. ohh bbeeeeeeeeee :dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
allah tamamına erdirsin inşallaaahhhhh....

hihoyyyt:teytey::teytey::hooray::teytey: bekleyin bende geliyorum halaya
hayırlı olsun bitanım allhım tüm hamişlerin kucağına almayı nassip etsin olmayanlarada tez zamanda yüzlerini güldürsün amin
edut bende koca hasreti çekiyorum yurt dışına gidiyo benimki

ilk sayfadaki listeye baktımda hamişler çokk..bizde mart hamilesi oluruz inşallah kızlar...22 sinde 3 kişiyiz bakalım:)))

arkadaşlar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize iyi akşamlar yarın görüşürüz hoşca kalın

kızlarrr hepiniz çok çok çok sağolun iyi dilekleriniz için ben sanırım bebişimi görmeden inanmıycam hamile olduğuma şimdi bi tek kocişim biliyo 2 hafta kimseye söylemiycez 2 hafta sonra herşey belli olucak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi koca göbekli yapsın :))

aminnnn

gunun gcmısmıydı bıtancıım ınan cok sevındım darısı butun ıstyenlerın basına keseyı ne zaman gormeye gıdecennnn

selam kızlar...

:teytey: bitancım tebrikler, 9 ayın sonuna kadar sağlıkla ulaşmak nasip etsin Rabbim..

eşim çalışıyor ama ayrı şehirlerdeyiz... haftada 3 gün geliyor

benim hikayem çok komiş arkadaşlar. bende 3 yıllık evliyim. biz evlendik birlikte olamadan eşim şehir dışına çıktı.1 ay gelmedi arada gelip gitti. o sürede bende de kist oluşştu sürekle kahverengi lekeler geliyodu. sonra 4 ay doğum kontrol hapı kullandım geçti. biz ondan sonra birlikte olduk. 1,5 yıldan beri de korunmuyorum. eşim şimdi yanımda ama bu seferde gece 12 de 1 de falan geliyo. çok yorgun olduğundan sızıyo bizim o işi yapıcak dururmuzda olmuyo. nasıl oluyosa yumurtlama zamanımdada eğitim vermek için 3 günlük şehir dışına gidiyo. benim o ayım kalıyo. edut canım senden farklı değilim bebeğim. eşinle inşş en kısa zamanda aynı şehirde çalışırsınız. mesai saatleri aynı senin gibi olur inşş. rabbim ayırmasın kimseyi. biz dileğimizi tam dileyelimde. ben eksik dilemişim sanırsam.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…