Yok canım ben 8 yaşındayken babamın kızgın bir anında verdiği aceleci bir kararla buraya döndük.Hamburgda yaşıyorduk
Üzülme canım zamanla her şey düzelir.Ben de eşimle 8 sene çıktıktan sonra evlendim şimdi 8 senelik evliyiz.Benim eşimde evlendiğimizden beri doru düzgün bir iş bulamamıştı.Daha 4 aydırlı iyi bir işte çalışıyor.Kendisi benen eğitimi öğretmeni ama atanamadı
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
amannn yok yaşınta talımmm bişeyyyy.. 80 küsüründe ikiz doğuran var artık..
Tıp ilerledi ama biz seni mart ayına hemişşş görecezzz inşallahhhhhhhopuyorumnanaktan[/QU
tatlim inşş hep birlikte.
kızlarrr hepiniz çok çok çok sağolun iyi dilekleriniz için ben sanırım bebişimi görmeden inanmıycam hamile olduğuma şimdi bi tek kocişim biliyo 2 hafta kimseye söylemiycez 2 hafta sonra herşey belli olucak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi koca göbekli yapsın :))
kızlarrr hepiniz çok çok çok sağolun iyi dilekleriniz için ben sanırım bebişimi görmeden inanmıycam hamile olduğuma şimdi bi tek kocişim biliyo 2 hafta kimseye söylemiycez 2 hafta sonra herşey belli olucak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi koca göbekli yapsın :))
eşim çalışıyor ama ayrı şehirlerdeyiz... haftada 3 gün geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?