Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine ( kendine iyi bakın görüşürüzzz

canım tekrr halayı hakettın bakalım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

komsudan geldım hemen bılgısayarı actım senın haberını almak ıcın ...
ınsallah Allah kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ...
sonra gel rahat zamanında ayrıntıları paylas bızımle zemuszemus

amin canım. senide 9 ay sonra kucağına almak nasip etsin.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: : : : : : : :

benimde kaldı 17 saat kaldı :Saruboceq:

bafo yarında senın ıcın halay cekmek ıstıyorumm....
ne zaman olacak testın saat kacta tam olarak yada kendın yapacakmısın dr a gıtmeden

bafo, barays, lorke ben çıkıyorum canlarım. kocaman öptüm allaha emanet olun. bafocum güzel haberini bekliyorum halay çekelim.

inşallah canım merakla ve en iyi dileklerimizle bekliyoruz.

iyi akşamlar

lorkee tatlım iyi akşamlar...

burda olmasamda dualarımda unutmuyorum hep aklımdasınız.. sizi çoook öpüyoruz şekerler opuyorumnanaktan

ayselım bı sen varsın galıba bende cıkıom esım gelıomus...
yarın gorusurz ınsallah ...

Bitancimmmmmmmmm
canım benimmm
tebriklerrrrrrrrrrrr
bunlarda bendennnnnnnnnnnnnnnnnnn
delikafadulden
alkisalkisalkis
:teytey:
a.s.

gunun gcmısmıydı bıtancıım ınan cok sevındım darısı butun ıstyenlerın basına keseyı ne zaman gormeye gıdecennnn

aslında günüm geçmedi bugün olmam gerekiyodu :)) ama ben dayanamadım dün test yaptım silik çıknca bide başım çok dönüyo bu aralar şüphe girdi içime kan testinde pozitif çıktı bugün keseyi de 2 hafta sonra görmeye gidicem bebişimi görmeden hamile olduğuma şuan inanmıyorum

yaaaa.tüh bu sefer olur diye düşünmüştüm.canım benim yaaa ondan mı girmiyor acaba.:çok üzgünüm:

Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

Sebincim canım ben zaten şubat ayında doğum kontrol hapı kullandım kist oluştuğu için ilaç bitince biraz geç adet oldum.

Bugünde koşuşturmalı bir gün oldu ve sonunda eve geldim hemen yemek yapmaya daldım.Sonra geldim geçmişi okudum. Bugün adetimin 4. günüydü veeeee kist gitmiş!!! Yarın 2. kez klomen kullanmaya başlıyorum. 3 Martta tekrar randevum var. Hesabıma göre eğer bir aksilik olmazsa benimde test yapma tarihim 22 Mart kızlar.

Bitan'cım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Mart ayındada aynı güzel hisleri bizler yaşarız umarım.

lorke cim sağol canım benim yaa içimdeki korkuyu ben hala atamadım boş gebelik yaşadığım için sanırım 2 hafta sonra hamileyimm diye sevinicem bilmiyorumkismile

Bitan'cım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Mart ayındada aynı güzel hisleri bizler yaşarız umarım.

sağoll gayecim önümüzdeki ay senin haberini alıcaz inanıyorum ben sana da az kaldı içimde öle bişi varr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…