kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hcg değerim 104 ben hemen kaçıyorum kocişimin yanına inşallah boş olmaz yine( kendine iyi bakın görüşürüzzz
kızlarrr hepiniz çok çok çok sağolun iyi dilekleriniz için ben sanırım bebişimi görmeden inanmıycam hamile olduğuma şimdi bi tek kocişim biliyo 2 hafta kimseye söylemiycez 2 hafta sonra herşey belli olucak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi koca göbekli yapsın :))
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:: : : : : : :
benimde kaldı 17 saat kaldı :Saruboceq:
bafo, barays, lorke ben çıkıyorum canlarım. kocaman öptüm allaha emanet olun. bafocum güzel haberini bekliyorum halay çekelim.
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:: : : : : : :
benimde kaldı 17 saat kaldı :Saruboceq:
lorkee tatlım iyi akşamlar...
burda olmasamda dualarımda unutmuyorum hep aklımdasınız.. sizi çoook öpüyoruz şekerler opuyorumnanaktan
gunun gcmısmıydı bıtancıım ınan cok sevındım darısı butun ıstyenlerın basına keseyı ne zaman gormeye gıdecennnn
yaaaa.tüh bu sefer olur diye düşünmüştüm.canım benim yaaa ondan mı girmiyor acaba.:çok üzgünüm:
Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
aslında günüm geçmedi bugün olmam gerekiyodu :)) ama ben dayanamadım dün test yaptım silik çıknca bide başım çok dönüyo bu aralar şüphe girdi içime kan testinde pozitif çıktı bugün keseyi de 2 hafta sonra görmeye gidicem bebişimi görmeden hamile olduğuma şuan inanmıyorum
selam kızlar...
:teytey: bitancım tebrikler, 9 ayın sonuna kadar sağlıkla ulaşmak nasip etsin Rabbim..
canım tekrr halayı hakettın bakalım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
komsudan geldım hemen bılgısayarı actım senın haberını almak ıcın ...
ınsallah Allah kucagına aldıgın gunlerı de gostersın ...
sonra gel rahat zamanında ayrıntıları paylas bızımle zemuszemus
Bitan'cım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Mart ayındada aynı güzel hisleri bizler yaşarız umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?